Як спекти сирники з бананом з покрокового рецептом з фото

  1. Покроковий рецепт сирників з бананом, манкою і сиром
  2. складові
  3. Вибираємо інгредієнти правильно
  4. Дієтичні сирники з бананом в мультиварці
  5. складові
  6. Вибираємо інгредієнти правильно
  7. Сирники з бананом і вівсянкою
  8. складові
  9. покроковий рецепт
  10. варіанти подачі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні поговоримо про смачних і простих рецептах сирників з сиру з бананом. Раніше ми готували їх без нічого або з додаванням родзинок, а зараз такий інгредієнт робить наші сирники надзвичайно смачними і корисними.

Час на підготовку потрібно не багато, а чаювання з таким частуванням буде ще приємніше. Також це блюдо стане відмінним харчуванням для дітей, особливо в тих випадках, коли дитина відмовляється від сиру.

Покроковий рецепт сирників з бананом, манкою і сиром

Кухонна техніка та посуд: варильна плита, сковорода, глибока миска.

складові

Манка 100 г Яйце 2 шт. Банан 2 шт. Сир 500 г Цукор 3 ст. л. Розпушувач 10 г Борошно 5 ст. л. Рослинна олія 100 г

Вибираємо інгредієнти правильно

  • Сир для такого продукту краще вибрати невисокої жирності і не дуже мокрий. Обов'язково розімніть його руками, щоб не було великих грудочок, або протріть через сито.
  • Банани візьміть середнього розміру. Буває, вдома можуть довго лежати банани і трохи почорніти. Такі теж підійдуть і не зіпсують смак сирників.
  • Муки може знадобитися більше, тому що її кількість безпосередньо залежить від вологості її самої та сиру.
  • Якщо у вас в родині великі любителі солодкого, будьте готові приготувати ще одну порцію такого продукту, тому що вони не встигнуть охолонути, як зникнуть з обіднього столу разом з солодкою добавкою у вигляді варення або згущеного молока.

покроковий рецепт

  1. Розім'яти руками або виделкою і покласти в глибоку миску два банана і 500 г сиру без грудочок.
    Сьогодні поговоримо про смачних і простих рецептах сирників з сиру з бананом
  2. Сюди ж відправити три столові ложки цукру, два яйця і перемішати.
  3. Додати 5 ст. л. (100 г) манки, перемішати і залишити на 15 хвилин.
  4. Після цього додати пачку (10 г) розпушувача і приблизно п'ять столових ложок борошна. Кількість борошна буде залежати від вологості сиру.
  5. Змочити руки в рослинній олії і зробити форми з тіста.
  6. Обсмажити на рослинному маслі з двох сторін.

Відеорецепт приготування сирників з бананом і манкою

Запрошую вас подивитися коротке відео, в якому всі подробиці створення смачних сирників.

З приходом в наше життя техніки приготування їжі стало набагато цікавіше і простіше. Так, за допомогою мультиварки можна приготувати абсолютно будь-які страви, які здивують нас своїм смаком і апетитним виглядом. Сирники теж можна приготувати за допомогою цієї диво-печі і отримати ситний, корисний сніданок для всієї родини. Давайте розглянемо детально весь процес приготування такої страви.

Дієтичні сирники з бананом в мультиварці

Час приготування: 25 хвилин.
Кількість порцій: на 4 людини.
Калорійність: 221 ккал на 100 г продукту.
Кухонна техніка: мультиварка.

складові

Цукор 2 ст. л. Банан 1 шт. Сир 300 г Борошно 3 ст. л. Яйце 1 шт. Розпушувач ⅔ ч. Л. Сіль ⅓ ч. Л.

Вибираємо інгредієнти правильно

  • Для такої пропорції візьміть великий банан вагою до 250 г або два поменше.
  • Не варто сильно вимішувати тісто, тоді сирники вийдуть не такими пишними.
  • Сир підійде нежирний, в ідеалі фермерський.
  • Використовуючи цей рецепт, ви можете приготувати сирники з бананом і сиром в духовці. Просто зробіть з тіста бажані форми і викладіть їх на деко, покритий пергаментом. Випікайте при температурі 180 ° С приблизно 15 хвилин.

покроковий рецепт

  1. На тертці натерти банан.
  2. Додати до нього 2 ст. л. цукру, яйце, ⅓ ч. л. солі і ⅔ ч. л. розпушувача.
  3. Все змішати і додати 300 г сиру.
  4. Подрібнити масу за допомогою блендера або попередньо протерти сир через сито.
  5. Додати 3 ст. л. борошна і змішати.
  6. Смажити в сковороді або в чаші мультиварки в режимі «Жарка» Продукти - Овочі. Обсмажити з двох сторін.

Відеорецепт приготування сирників з бананом в мультиварці

А тепер давайте подивимося відеоролик, в якому всі подробиці приготування смачного десерту. Ви побачите, яким повинно вийти тісто і готовий продукт.

А ось ще один цікавий спосіб їх створення. Додаючи в них вівсянку, ми отримуємо повноцінне блюдо для корисного і смачного сніданку. Вашим домашнім напевно сподобається таке частування, і вони підуть займатися своїми справами ситі і щасливі. Тут представлені невеликі пропорції, тому якщо хочете приготувати їх про запас, збільште порції продуктів в три рази.

Сирники з бананом і вівсянкою

Час приготування: 20 хвилин.
Кількість порцій: 5-6 шт.
Калорійність: 166,9 ккал на 100 г продукту.
Кухонна техніка та посуд: глибока миска, варильна плита, сковорода.

складові

Сир 150 г Яйце 1 шт. Саха 1 ст. л. Банан 1 шт. Борошно 1 ст. л. Кориця 1 щіпка Вівсянка 3 ст. л. Рослинна олія 4 ст. л.

Для цього рецепта дуже важливий склад сиру. Перед його використанням проведіть експеримент: покладіть шматочок сиру на розігріту сковороду з маслом. Якщо сир почав смажитися, рожевіти, значить він натуральний, якщо він почав танути і розповзатися, значить в ньому додано багато добавок, і з цього сиру вам досить складно буде отримати якісний продукт.

покроковий рецепт

  1. Очистити банан і розім'яти виделкою.
  2. Надіслати сюди щіпку кориці, 1 ст. л. цукру і перемішати.
  3. Сюди ж додати 1 яйце, 150 г сиру, 3 ст. л. вівсянки і 1 ст. л. муки.
  4. Все змішати і обсмажити сирники на сковороді з рослинним маслом, викладаючи ложкою.

Відеорецепт приготування сирників з бананом і вівсянкою

Запрошую вас до перегляду відео з поетапним рецептом їх створення.

варіанти подачі

  • Подавати з медом, згущеним молоком, варенням, сметаною, джемом, шоколадом або будь-яким іншим доповненням на ваш розсуд.
  • Будь-які соуси стануть відмінним доповненням до них.
  • Так, для начинки можна використовувати родзинки, курагу, чорнослив, шоколадні краплі, цукати, подрібнені цукерки і інше. Дайте розгулятися вашої фантазії і доповніть смачний десерт кращим для вас продуктом.
  • За таким же рецептом ви можете приготувати сирники з бананом без яєць. Банан дуже легко замінить в такому блюді і яйця і цукор, тому що має клейку консистенцію в подрібненому вигляді і солодкий на смак.
  • Можна приготувати швидкий соус. Взяти вишню або полуницю, додати цукор і потомить 5 хвилин на повільному вогні. Цим сиропом полити стопку сирників і прикрасити ягодами.
  • Дуже важливо отримати ту консистенцію тесту, при якій сирники НЕ будуть твердими або розтікатися по сковороді. Його стан буде залежати від кількості борошна.
  • Робіть щільне тісто, яке еластичне і не прилипає до пальців.
  • Допомагайте борошні манкою, висівками або кукурудзяним крохмалем. Так ймовірність великої кількості борошна зійде нанівець, а страва вийде пишним і ніжним.
  • Не додавайте багато яєць, в цьому немає особливої ​​необхідності. На півкіло сиру досить 1-2 шт.

варіанти приготування

Зараз масштабно зростає кількість рецептів такої страви, і кожна господиня віддає перевагу той варіант, який їй найбільше подобається. Пропоную Вашій увазі сирники без яєць .

А ось ще один цікавий рецепт звичного нам частування, сирники без борошна . До речі, багато кулінарів досі ведуть суперечки про її наявність в класичному рецепті цієї страви. У будь-якому випадку, спробувавши такий варіант, ви відкриєте для себе дуже м'який і повітряний продукт, який виходить в результаті приготування. Раджу спробувати вже в найближчі дні.

Про походження сирників не залишилося жодної інформації, але багато хто впевнений, що їх творцями є слов'янський народ. Хочу залишити вам класичне блюдо Львова, яке ви зможете зробити в будь-якій точці світу - львівська сирнікі-. Таку неймовірно смачну солодкість подають в кожній кав'ярні цього чудесного міста. Багато господині хоча б раз на рік готують його будинку, тому що це не просто сирник, а справжній десерт, який відмінно виглядатиме і на святковому столі.

Я дуже часто готую сирники в духовці у цій простому рецептом. По-перше, це легко, тому що можна паралельно готувати іншу їжу, по-друге, такий продукт несе більше користі для тих, хто рахує калорії і дотримується здорового харчування. Забирайте його в свою кулінарну зошит і радуйте близьких смакотою до чаювання.

Продовжуючи нашу сьогоднішню тему, не можу пройти повз класичного рецепту сирників з сиру , Приготованих на сковороді. Такими ми їх пам'ятаємо з глибокого дитинства, коли мами готували нам. Також його використовували в дитячих садах і закладах громадського харчування. Моя бабуся досі користується тільки цим варіантом і не визнає інші. Її сирники завжди виходять найпишнішими і смачними.

Шановні кулінари, мені приємно ділитися з вами своїми простими і смачними рецептами різних страв. Сподіваюся, вашу сім'ю вже чекають бананові сирники, приготовані по одному із запропонованих мною варіантів. Якщо у вас є будь-які доповнення або побажання, пишіть їх в коментарях, я обов'язково з ними ознайомлюсь. Бажаю вам приємного апетиту!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online