У поліції Кременчуцького району новий начальник

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Начальника Кременчуцького районного відділення поліції та заступника начальника Кременчуцького відділення №1 (Крюков) поміняли місцями

Сьогодні, 18 грудня, в Кременчуцькій поліції сталася кадрова рокіровка. Начальника Кременчуцького районного відділення поліції та заступника начальника Кременчуцького відділення №1 (Крюков) поміняли місцями.

Так, поліцію Кременчуцького району очолив Андрій Власенко, а заступником начальника «Крюкова» став Юрій Сухомлин.

Так, поліцію Кременчуцького району очолив Андрій Власенко, а заступником начальника «Крюкова» став Юрій Сухомлин

Зліва направо:

Андрій Власенко, новопризначений виконуючий обов'язки начальника Кременчуцького районного відділення поліції.

Юрій Сухомлин, новопризначений заступник начальника Кременчуцького відділення №1.

Сергій Тереля, начальник Кременчуцького відділу поліції.

раніше «Телеграф» коротко розповідав про Юрія Сухомлині . За трохи більше року роботи на посаді начальника Кременчуцького районного відділення поліції, в його декларації крім зарплати нічого не змінилося. Він як і раніше володіє квартирою в Дніпрі, у нього все ще, згідно з декларацією, немає автомобіля, а також він, знову таки, згідно з декларацією, ніде не живе в Кременчуці. Однак, за даними «Телеграфа», Юрій Сухомлин їздить на автомобілі Skoda Rapid. На підставі якого права він користується автомобілем, поліцейський у своїй декларації не вказав.

Що стосується Андрія Власенко, він місцевий. Одружений, виховує доньку. Якщо зазирнути в його декларацію, він «гол як сокіл». У нього немає власного житла і немає автомобіля. Він орендує в Кременчуці квартиру, площею 61 кв.м. У 2017 році він заробив 135 957 гривень, а його дружина отримала 10 320 гривень допомоги по догляду за дитиною. Крім цього, у декларанта станом на 26.02.2018 (дата подання декларації) було два кредити в банках на загальну суму 23 729 гривень.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online