Інфрачервоне опалення будинку в Атирау: ціна, купити

  1. Види систем опалення
  2. Водяні теплі підлоги
  3. Електро-водяні теплі підлоги
  4. конвективне опалення
  5. плінтусні опалення
  6. Електричні системи опалення
  7. Електричні теплі підлоги
  8. Інфрачервоне опалення будинку (променисте ІК опалення)
  9. Плівкові інфрачервоні нагрівачі ЗЕБРА
  10. Конвективно-променисте (Коуз)
  11. Яка система краще?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Велика кількість людей при можливості намагаються поміняти своє місце проживання з квартири на приватний будинок. Люди купують як готові будинки, так і замовляють будівництво з нуля, при цьому завжди актуальним залишається питання вибору опалення.

Наші фахівці допоможуть вибрати ефективну систему для будь-якого будинку. Ми поставляємо і встановлюємо тільки економні системи опалення, які мають високі показники енергоефективності.


Види систем опалення

Системи водяного опалення

Найпоширеніше опалення для будинку - водяне. Власники вибирають його з кількох причин, які визначають ряд переваг водяних систем:

  • Помірна температура поверхні труб і інших нагрівальних елементів;
  • Рівномірний обігрів всіх приміщень;
  • Економія пального;
  • довговічність;
  • Безшумна робота;
  • Нескладне технічне обслуговування.

Однією з енергоефективних модифікацій такого типу опалення є електро-водяне опалення .

Однією з енергоефективних модифікацій такого типу опалення є   електро-водяне опалення

Водяні теплі підлоги

Джерелом тепла в приміщенні служить система трубопроводу, яка монтується під підлогове покриття. По трубах безперервно циркулює вода, яка віддає тепло через теплообмінник. Потім потік тепла рівномірно розподіляється по кімнаті, прогріваючи повітря. Ключовою перевагою такої системи є мінімальна вартість експлуатації і хороша інертність. істотним мінусом водяної теплої підлоги є висока вартість і трудомісткість установки.

істотним мінусом   водяної теплої підлоги   є висока вартість і трудомісткість установки

Електро-водяні теплі підлоги

Дане рішення використовується для різних приміщень власного будинку. Система схожа з водяним теплою підлогою . Відмінність полягає в тому, що труби мають спеціальну ізоляцію і містять тен, який забезпечує нагрівання спеціальної незамерзаючої рідини. Монтаж труб досить простий, тому що вони виготовляються зі структурованого гнучкого поліетилену з хорошою міцністю. установка підпільного електро-водяного підігріву зручна як на етапі будівництва, так і під час ремонтних робіт.

конвективне опалення

В основі роботи системи даного типу лежить принцип переміщення холодних і нагрітих повітряних мас. Підігрітий повітря піднімається у верхні шари повітряного простору приміщення, а холодне повітря спрямовується до низу. Це призводить до того, що температура в приміщенні стає незбалансованою. Конвективне опалення забезпечується тепловентиляторами і масляними радіаторами і конвекторами.

Конвективне опалення забезпечується тепловентиляторами і масляними радіаторами і конвекторами

плінтусні опалення

Дане рішення використовується відносно недавно. Принцип розподілу тепла передбачає його віддачу і в напрямку стін, і в бік підлоги. Недобросовісні продавці стверджують, що це промениста енергія. Експерти нашої компанії вважають, що насправді система працює за тим же принципом конвекції, коли нагріте повітря від плінтуса піднімається вгору. Кожен сегмент в плінтусі є невеликим конвектор з відбиваючим кожухом, а монтаж нагадує установку стандартного радіатора.


Електричні системи опалення

Дане рішення відкриває найбільш енергоефективні види системи опалення для приватного будинку. Вони дозволяють комфортно пережити опалювальний сезон без газу, виступаючи основним джерелом обігріву. Нагрівання приміщення відбувається за рахунок перетворення електричної енергії в теплову. До цієї категорії відносяться електроконвектори і теплові вентилятори. А список самих економічних систем для каркасного будинку відкривають панельні інфрачервоні обігрівачі , Електричні теплі підлоги, плівкові інфрачервоні нагрівачі ( ЗЕБРА ) і інфрачервоні випромінювачі .

А список самих економічних систем для каркасного будинку відкривають   панельні інфрачервоні обігрівачі   , Електричні теплі підлоги, плівкові інфрачервоні нагрівачі (   ЗЕБРА   ) і   інфрачервоні випромінювачі

Електричні теплі підлоги

Здійснюють нагрівання повітря в нижніх шарах повітряного простору приміщення. Джерелом тепла служить тепла підлога (Настил). У порівнянні з водяними теплими підлогами , Електричні системи менш трудомісткі в плані монтажу, мають більш низьку вартість установки і просте управління, а також не вимагають установки додаткового обладнання.


Інфрачервоне опалення будинку (променисте ІК опалення)

У приватному будинку даний тип опалення імітує промені сонця. Приміщення нагрівається за допомогою випромінювання. Інфрачервона система опалення заміського будинку встановлюється під обігрівається простором або над ним. При установці ІК-опалення необхідно точно розрахувати потужність обладнання і схему монтажу.

При установці ІК-опалення необхідно точно розрахувати потужність обладнання і схему монтажу

Плівкові інфрачервоні нагрівачі ЗЕБРА

Ефективний варіант, щоб організувати опалення приватного будинку в Атирау і регіоні з суворими кліматичними умовами. Можуть використовуватися як єдине джерело опалення, так і додатковий в комплексі з традиційними видами обігріву. Плівковий обігрівач розміщується на стелі. Універсальність плівкових систем дозволяє використовувати їх не тільки для обігріву житлового будинку або котеджу, але і на об'єктах іншого типу: дачі, теплиці, школи, дитсадки, виробничі і комерційні приміщення.

Ключові переваги: ​​зручне регулювання, не потрібно підводити різні комунікації (тільки підведення електропроводки), не потрібна установка допоміжного обладнання, оперативний монтаж.

Конвективно-променисте (Коуз)

Більшість обігрівачів мають комбінований принцип роботи. У радіаторах, конвекторах, теплих підлогах і стінах використовується як конвекція, так і випромінювання. Співвідношення типів нагріву в приладах різний. Рекомендуємо вибирати найбільш ефективне співвідношення променевої і конвекційної енергії - 50/50.


Яка система краще?

Порівняння типів нагрівальних приладів допоможе купити систему опалення для будинку з найвищою ефективністю, з огляду на свій бюджет і умови монтажу. У групі компаній «ПРОМІНЬ» здійснюється продаж енергоефективних систем теплопостачання. Ми допоможемо вам підібрати і встановити оптимальне для вас опалення будинку в Атирау і регіоні.

Для цього ви можете зателефонувати нам за номером 8 800 707 0332 або, і ми зв'яжемося з вами в найкоротші терміни.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online