Пластика носа методом допиту

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поліція зачастила в клініку пластичної хірургії на Пироговській набережній. Лікар, що знає таємницю Пугачової, перевіряється на крадіжку жіроотсоса і 300 медкарт клієнтів. Поліція зачастила в клініку пластичної хірургії на Пироговській набережній

Олександр Ніколаєв / Інтерпресс

У Петербурзі слідчим з особливо важливих справ допитаний відомий пластичний хірург. Артуру Рибакіна, до якого протоптав доріжку російський шоубіз, відгукнувся розлучення з багаторічним бізнес-партнером. У війну за почесну клієнтуру своїми кримінальними справами втрутилися МВС і Слідчий комітет.

Поліція Петербурга розслідує крадіжку обладнання та медичних карт клієнтів відомої клініки пластичної хірургії «Санкт-Петербурзький інститут краси» (СПІК) на Савушкіна. Її послугами користувалися чиновники, силовики, бізнесмени. На думку слідчого з особливо важливих справ 2-го відділу з розслідування організованої злочинної діяльності ГСУ ГУ МВС Крилової, з СПІК зникли більше 300 особистих справ пацієнтів і техніка 2009-2011 років випуску - тривимірний сканер за 533 тисячі рублів, система посиленою ліпосакції за 81 тисячу , хірургічні наконечники загальною вартістю 88 тисяч. Справу порушено за статтею 158 КК «Крадіжка».

Слідство зв'язало пропажу з корпоративним конфліктом. У серпні 2016 року через СПІК пішло близько сотні лікарів і фахівців, у тому числі іменитий хірург Артур Рибакіна. У його руки довірливо віддавалися Пугачова, Орбакайте, Едіта П'єха, Авраам Руссо та інші. З петербурзьких селебріті теж можна скласти значний список.

команда Рибакіна освоїлася на Пироговській набережній в новій клініці "СПІКА".

Пошук жіроотсоса і медкарт привів туди 10 березня поліцію. Власних повноважень у слідчого не було, так як медичні документи на пацієнтів містять таємницю, що охороняється законом, тому дозволу зануритися в рино- і маммоанамнез петербуржців вона домоглася через суд. Обшук «з метою відшукання викраденого обладнання, електронних носіїв інформації та документів, що зберегли сліди злочину», тривав три з половиною години.

Були досліджені кабінети косметології і пластичної хірургії, ординаторська, сестринська, склад, комори, операційний блок, кімната прибирального інвентарю, процедурні, каса, колл-центр, перев'язувальні, рекламний відділ, кабінет постачання, шість санвузлів.

«В ході огляду викрадене не виявлено, - вписала слідчий в протокол. - Все обладнання нове, сучасне ». Поліція також перевірила базу даних клієнтів.

Персонал "СПІКА", за даними «Фонтанки», вже пару місяців справно викликається на допит в ГСУ на Ліговському проспекті, коректуючи дати операцій виходячи з присилаються повісток.

У п'ятницю, 17 березня, настала черга Рибакіна. Хірург відповідав на питання протягом п'яти годин. Карт, каже, не брав, обладнання теж. За його запевненням, зниклі прилади морально застаріли, а як відомо зі ЗМІ, при відкритті клініки на Пироговській інвестори не зважали, вклавши півмільярда рублів.

«Санкт-Петербурзьким інститутом краси» Рибакіна в рівних частках володів з Валентиною Несватовой. За даними «Фонтанки», вона теж була допитана в якості свідка у справі про крадіжку. З її свідчень випливає, що персонал СПІК перейшов на роботу в нову клініку без пояснення причин, а пропажа медкарт і обладнання розкрилася в результаті інвентаризації, проведеної після серійного звільнення співробітників.

У суперництво колишніх партнерів по-своєму втягнутий Слідчий комітет Петербурга. За даними «Фонтанки», він порушив свою кримінальну справу - за статтею 170.1 КК «Фальсифікація записи ЕГРЮЛ». Приводом послужило позачергові збори учасників ТОВ «СПІК» 30 вересня 2016 року, на якому був звільнений генеральний директор Ігор Пронін. На його думку, збори фактично не проводилося, так як Рибакіна був відсутній.

Як випливає з картотеки арбітражного суду Петербурга і Ленобласті, Рибакіна подав позов про визнання рішення про відсторонення Проніна недійсним. Він запевняє, що з Несватовой 30 вересня 2016- го не засідала, підпис під зміною гендиректора не ставив. Суд вирішив, що не може дозволити долю позову без протоколу зборів учасників, і запросив його оригінал у Слідчого комітету.

Олександр Єрмаков, «Фонтанка.ру»

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online