В Алмати запущені нові автобусні маршрути

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Для жителів Жетисуского і Алатауського районів були запущені два нових маршрути, обслуговувати які будуть автобуси малої місткості, повідомляє NUR.KZ з посиланням на прес-службу акима Алмати. Для жителів Жетисуского і Алатауського районів були запущені два нових маршрути, обслуговувати які будуть автобуси малої місткості, повідомляє   NUR

Фото: прес-служба акима міста Алмати

Транспортна реформа і робота по створенню стійкої системи громадського транспорту в Алмати тривають: на дороги виходять нові автобуси, а також розширюється маршрутна мережа.

Так, 12 січня були введені в експлуатацію маршрути № 46 і № 122.

Слухаючи численними зверненнями городян з Жетисуского району, перевізники розробили новий 46-й маршрут по шляху слідування з мікрорайону Первомайка через Універсальний ринок, Кулагер, акимат Жетисуского району та вулицю Бєлінського до залізничного вокзалу «Алмати-1».

10 одиниць рухомого складу курсуватимуть за маршрутом з 10-хвилинної різницею. Очікується пасажиропотік 3000 осіб на добу.

Раніше існував маршрут № 122 був змінений, щоб забезпечити транспортне сполучення для жителів мікрорайонів Рахат і Маденіет Алатауського району. По-перше, замість одного автобуса маршрут обслуговуватиме п'ять з інтервалом в 20 хвилин.

По-друге, тепер він пролягає з мікрорайонів Рахат, Маденіет через школу № 196, вулиці Мустафи Шокая і Центральну, Великий Алматинський канал, мікрорайон Саяли, спеціалізований ЦОН для автомобілістів і вулиці Акин Сара, Бауржана Момишули, Універсіадную до Цона Алатауського району.

Нагадаємо, що раніше NUR.KZ повідомляв про заходи в рамках розбудови транспортної системи Алмати.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online