В Одесі відбувся достроковий випуск курсантів Військової академії (відео)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Одеса / скріншот

В Одесі сьогодні відбувся достроковий випуск курсантів Військової академії.

Як передає кореспондент УНІАН, в п'ятницю на площі Десятого квітня, біля монумента «Крила перемоги» пройшов урочистий ритуал вручення перших офіцерських (лейтенантських) погон, які отримали понад 80 випускників Військової академії.

Після оголошення наказу міністра оборони України погони випускникам вручили начальники факультетів та провідних кафедр військового вузу.

Потім фахівці високомобільних десантних військ за спеціальними операціями і тилу вшанували хвилиною мовчання загиблих захисників України і поклали квіти до монументу.

Читайте також На Львівщині облаштують казарми, які будуть відповідати стандартам НАТО

По завершенню ритуалу молодих лейтенантів привітали присутні на церемонії їхні родичі та друзі.

Як пояснив журналістам начальник Військової академії Олег Гуляк, завтра відбудуться урочистості з нагоди вручення дипломів, а на наступному тижні молоді офіцери займуть посади в складі бойових частин і з'єднань Збройних Сил України.

«Всі йдуть служити в бойові частини. Зараз військові частини відчувають потребу підготовлених офіцерів », - підкреслив Гуляк.

Довідка УНІАН. Військова академія (Одеса) - сучасне міжвидові військовий навчальний заклад, який має глибокі історичні традиції і більш ніж вікову історію. Здійснює підготовку військових фахівців за освітньо-кваліфікаційними рівнями «бакалавр» і «магістр» для ЗСУ та інших військових формувань, підготовку цивільних фахівців за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр», мовну підготовку військовослужбовців і працівників Збройних Сил України.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online