Суд зобов'язав «Аерофлот-Норд» виплатити 7 мільйонів рублів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В Арбітражному суді Ханти-Мансійського автономного округу завершився судовий процес за позовом авіакомпанії UTair до свого партнера ЗАТ «Аерофлот-Норд», який не виконав умови по угоді код-шеринга В Арбітражному суді Ханти-Мансійського автономного округу завершився судовий процес за позовом авіакомпанії UTair до свого партнера ЗАТ «Аерофлот-Норд», який не виконав умови по угоді код-шеринга.

Як випливає з матеріалів суду, спочатку UTair вимагала з партнера 8,5 млн рублів (включаючи неустойку), проте в ході процесу сума вимог знизилася до 6,65 млн руб основного боргу (в зв'язку з проведеними заліками) і 850 тисяч рублів неустойки.

20 жовтня по 31 грудня 2008 року UTair і «Аерофлот-Норд» уклали угоду код-шеринга, згідно з яким сторони надавали один одному блоки пасажирських місць на рейсах спільної експлуатації за маршрутом Санкт-Петербург - Архангельськ - Санкт-Петербург. Югорская авіакомпанія виконала свої зобов'язання, однак «Аерофлот-Норд» не сплатив надані послуги в повному обсязі.

Арбітражний суд Югри в результаті в листопаді цього року вимоги UTair задовольнив, проте знизив розмір неустойки до 400 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Таким чином, як випливає з рішення суду, «Аерофлот-Норд» повинен виплатити UTair 7 млн ​​65 тисяч рублів.
Відзначимо, що з 1 грудня 2009 року дочірня компанія «Аерофлоту» використовує найменування «Нордавіа - регіональні авіалінії».

Служба новин «URA.Ru»

© Фото: Олексій Липницький

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online