Росія не видає Україні дозволу на вантажні автоперевезення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Росія повністю зупинила транзит українських товарів через свою територію / ngs42.ru

Росія досі не погодила з Україною квоти дозволів на виконання міжнародних вантажоперевезень на 2016 рік, повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури.

За словами представників міністерства, заборона російської сторони на транзит українських товарів через свою територію і не видача дозволів на вантажоперевезення привели до повної зупинки перевезень між країнами.

"Непродумане рішення російської сторони без чіткого механізму його реалізації та неузгоджена квота дозволів на 2016 рік поки привели до повної зупинки перевезень між країнами. Більш того, таке різке обмеження транзиту через територію РФ ставить під загрозу інтереси третіх країн, які не зможуть отримати необхідні товари" , - йдеться в повідомленні.

У міністерстві додали, що затримка з узгодженням дозволів на 2016 рік пов'язана з закінченням відповідної Угоди між країнами і пропозицією Росії ввести квоту на двосторонні перевезення, а також скоротити кількість транзитних дозволів.

"Українська сторона не погоджується на зміну умов і буде відстоювати свою позицію на всіх рівнях, оскільки діє в інтересах вітчизняних перевізників", - підкреслили в міністерстві.

Крім того, Мінінфраструктури закликало українських вантажоперевізників не планувати поїздки до Російської Федерації до вирішення даної ситуації.

Як повідомляв УНІАН, в рамках виконання раніше прийнятих рішень, Росія з початку 2016 року повністю зупинила транзит українських товарів через свою територію.

Крім того, в жовтні 2015 року Росія вчасно не надала Україні квоти дозволів на виконання міжнародних вантажоперевезень на четвертий квартал 2015 року. За словами представників Мінінфраструктури України, в кінці серпня міністерство звернулося до Мінтрансу РФ з пропозицією здійснити обмін дозволами на четвертий квартал цього року згідно з квотою, закріпленої протоколом 2012 року на 2013-2015 роки, але російська сторона відмовилася виконати умови договору. Пізніше дані дозволу все-таки були надані.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online