ІП з перевезення вантажів, як організувати бізнес

ІП з перевезення вантажів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Administrator   »Більше року назад Administrator »Більше року назад

Пошук водія і договір оренди це досить різні речі. Якщо бути точним, то відмінність в тому, хто шукає клієнтів. Якщо клієнтів шукайте Ви, то Ви повинні оформити ІП і Ви ж отримуєте прибуток. Те як розпорядитися цим прибутком залежить від Вас. Часто коли вартість послуг приблизно стабільна власник бізнесу ділиться частиною прибутку зі своїм працівником. Наприклад навпіл. Робиться це для того щоб водій був зацікавлений в якості роботи. Є ще два підходи до формування зарплати - відрядна оплата праці. В цьому випадку водій може отримувати зарплату за кожну годину роботи або по пробігу. Формулу для розрахунку можна і ускладнити. Інший варіант, коли водій виходить майже фіксовану зарплату малозавісящіе від обсягу робота. У всіх цих випадках водій виступає найманим робітникам. З ним укладається трудовий договір, за нього сплачуються податки.
Другий варіант - здача автомобіля в оренду. Здати в оренду можна компанії або водієві, який в свою чергу сам буде шукати клієнтів або працювати на цій машині. У цьому випадку Ви не шукайте клієнтів і не берете з них оплату. І оформлятися як ІП не обов'язково. Досить укласти договір оренди. З доходів треба падати ме податок для фізичних осіб 13%. Ця ситуація схожа на те як фізичні особи здають в оренду свої квартири. Якщо дохід буде хороший, або будете здавати в оренду багато машин, то краще оформити ІП. ІП буде займатися вантажоперевезень або прокатом авто. При великих доходах ВП у відсотках може платити менші податки ніж фізособа. Для того щоб зрозуміти при якій сумі вигідніше мати форму ІП потрібно врахувати що ІП зобов'язаний щорічно платити в пенсійний фонд. У цьому році сума внесків близько 16 тисяч рублів. При такому підході ми отримуємо дохід прописаний в договорі. Машина знаходиться в орендаря і подальші юридичні питання стосуються його. Якщо він надає послуги перевезення іншим фірмам, то очевидно він повинен зареєструватися як ІП або відкрити фірму і платити сам податки. Якщо він працює в іншій компанії, то сплатою податків від своїх доходів вони займаються самі.
Третій варіант. Свого роду партнерство. Коли водій є також ІП, тут Ви можете використовувати більше схем. Наприклад домовитися з ним про те що хто знайшов клієнта, той і отримує прибуток, сплачує податки і частина грошей віддає партнеру. або можете оформляти через одну людину з усіма угодами. Або через Вас - тоді все сходиться до першої схемою, але у водія буде не зарплата а дохід. Або через водія, тоді все сходиться до другої схемою і Вам навіть не обов'язково бути ІП, можете просто отримувати дохід як фізособі за оренду авто.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online