✓ Гарячі тури в Халкідікі, Греція

  1. Особливості та пам'ятки Халкідікі
Пошук турів в Халкідікі Готелі Халкідікі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Халкідікі - красивий півострів в Греції, який привертає різноманітним ландшафтом, унікальною природою, найчистішими пляжами і цікавою історією. Цей півострів сподобається любителям відокремленого відпочинку і цінителям незайманої природи.

На півострові не буває холодів. У літні місяці тут температура повітря прогрівається до 28-30 градусів, а взимку не опускається нижче 12-10 градусів. Для відпочинку більше підходять літні місяці.

Чому Турскідкі пропонує кращі ціни турів на Халкідікі:

1. Ми - найбільша мережа турагентств в Росії!
2. Турскідкі.ру з 1992 року на ринку туристичних послуг Росії.
3. Ми даємо знижки на тури і з нами ви економите гроші.

Особливості та пам'ятки Халкідікі

Купити гарячу путівку в Халкідікі - значить насолодитися гірськими вершинами, які змінюються мальовничими долинами. Серед густо дерев, що ростуть проглядаються дикі квіти і проступають гілки хвойних дерев, які ростуть на схилах над чистим морем. Все це краще побачити, ніж описувати.

Самий жаркий місяць - серпень, але купатися можна до жовтня. Відпочинок на півострові підходить для сімейних пар.

Гарячі тури в Халкідікі користуються попитом і тому, що тут багато унікальних пам'яток. Тут сподобається любителям історії та античності.

Не можна не згадати про Візантійському музеї, про готельний комплекс «Порто Каррас», про Святій горі Афон, яка відома не тільки в Греції, але і у всьому світі.

Свята гора Афон - це унікальна пам'ятка, багато хто називає її монастирської республікою. Тут, в монастирях, зберігаються коштовності і багатства, ікони і рідкісні рукописи, яким немає ціни.

Ще одне популярне місце відпочинку у туристів - Кассандра з найчистішими пляжами і сосновими гаями. Для усамітненого відпочинку відмінно підійде синтонність (Никити, Метаморфоси, заливши Вурвуру, Неас Мармарас). При пошуку турів на Халкідікі пам'ятайте, що ці напрямки користуються попитом. Подбайте про бронювання заздалегідь, щоб отримати найкраще пропозицію.

Зв'яжіться з нашими менеджерами будь-яким зручним способом. Ми підберемо найцікавіший тур на Халкідікі з Москви або іншого регіону і запропонуємо вигідну знижку.

Розкажіть друзям!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online