Земельний кадастровий номер ділянки

2. Дізнатися кадастровий номер по обраній ділянці на карті.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Виберіть місто або введіть номер кадастру в вікні нижче.

Державним агентством Земельних ресурсів України була підготовлена ​​і відкрита для вільного і безкоштовного користування громадян Публічна кадастрова карта, в якій можна переглянути всю інформацію про земельні ділянки. Тепер кожен може уточнити межі території країни, її областей, населених пунктів, а також дізнатися межі земельних ділянок, кадастрові індекси і номери, цільове призначення і форми власності, площа і карту ґрунтів.


Даний документ можна знайти на офіційному веб-сайті Держземагентства. Він доступний для всіх бажаючих в режимі онлайн. Таким чином, було виконано вимогу, що вступив в силу з Нового року Закону про «Державний земельний кадастр». Згідно з цим Законом впровадили Національну кадастрову систему, а в її рамках була заснована електронна кадастрова карта.
За повідомленням глави Державного агентства земельних ресурсів Сергія Тимченка, кадастрова карта України містить великий інформаційний обсяг. За його словами, створення такої карти - це унікальний досвід, який сприяє розвиткові та напрямку країни по шляхах, відомим у світовій практиці. У цьому випадку передбачається побудова національної системи геопросторових даних, заснованих на базі земельного кадастру. Таким чином, ви зможете отримати в кадастр інформацію про надра та стан земельних ресурсів, мережах та комунікаціях, що містяться на земельних ділянках лісових і водних ресурсах, будівлях і інші дані. Для зручності громадян представлена ​​цифрова карта України.
До цього часу в країні не було єдиного кадастру, вся інформація про території земельних ділянок була прихована, а це в свою чергу породжувало корупцію, численні махінації і зловживання. Ставши публічним, кадастр гарантує і захищає права власності громадян на володіння землею.
Крім цього, було розроблено нові програми, яке тепер відповідає за оформлення земельних ділянок. Воно передбачає введення інформації про землю в електронний кадастр, після чого буде здійснено реєстрацію у відповідних державних органах.
Планується за допомогою електронної кадастрової карти знизити плату за адміністративні послуги, зменшити черги, а також підвищити точність наданої інформації. Власники земельних ділянок отримують відкритий і прозорий доступ до всієї інформації, який зводить на «ні» корупційні дії і схеми у земельній сфері.
У порівнянні з російським аналогом українська кадастрова карта представлена ​​в більш акуратному, але менш інформативному вигляді, з відсутністю повного набору інструментів для роботи з нею.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online