15 неймовірно затишних інтер'єрів в стилі шале

  1. 1 Теплий інтер'єр кухні Дизайн: Studiochevojon Ця кухня в стилі шале поєднала в собі кращі традиції...
  2. 3 Шале з ретро-кріслами
  3. 4 Мікс шале і класики
  4. 5 Міні-кухня в стилі шале
  5. 6 Сучасна студія-шале
  6. 7 Лаконічний шале в спальні
  7. 8 Зона відпочинку в стилі шале
  8. 9 Інтер'єр з хутряними табуретами
  9. 10 З'єднання шале і скандинавського стилю
  10. 11 Будинок зі зрубу в стилі шале
  11. 12 Вітальня-їдальня в дусі шале
  12. 13 Міні-кабінет в стилі шале
  13. 14 Інтер'єр з деталями в стилі шале
  14. 15 Готель в горах

1 Теплий інтер'єр кухні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дизайн: Studiochevojon

Ця кухня в стилі шале поєднала в собі кращі традиції європейського декору. Тут присутній своєрідний дух альпійського села, але явно простежується одна особливість - метал, який дуже підходить для цього стилю: особливо цікаво виглядає бронза.

2 Вітальня з каміном

Дизайн: AmDeCo

А тут в центрі житлового простору з великими вікнами розташований красивий камін з каменю з димоходом зі старих дерев'яних балок. В камін вбудовані скляні заставки, які можуть повністю закривати вогнище.

3 Шале з ретро-кріслами

Дизайн: бюро Timeless Interiors Studio

У цій підмосковній вітальні одну з головних ролей відіграють чарівні крісла в стилі ретро. Їх оббивка затишно доповнює теплу дерев'яну обробку будинку і кутовий камін.

4 Мікс шале і класики

Дизайн: Світлана Юркова

А ось хороший варіант стилізації класичного інтер'єру під шале: його з головою видають дерев'яні балки під стелею, імітація каміна і велике крісло з вушками.

5 Міні-кухня в стилі шале

Дизайн: студія Тетяни Ільїної

В оформленні інтер'єру цієї невеликої кухні в стилі шале дизайнери ефектно використовували кольорову плитку. Очевидно, вона навмисно пофарбована нерівно, з розлученнями і податком. Ця деталь виглядає дуже привабливо і відсилає до старовини.

6 Сучасна студія-шале

Дизайн: AmDeCo

Стиль шале можна вдало «осучаснити», інтегрувавши в простір дизайнерські меблі цікавих форм і відтінків - як в цьому проекті студійного простору квартири.

7 Лаконічний шале в спальні

Дизайн: Meier Architekten

Погодьтеся, в цій спальні в стилі шале немає нічого зайвого, але в той же час вона здається дивовижно наповненою і гармонійною: красива деревина і білосніжна постіль стали головними прикрасами.

8 Зона відпочинку в стилі шале

Дизайн: ZWD Living AG

Зверніть увагу, як велика зона відпочинку поділена на основну вітальню, обідню зону з вікнами і кухонний куточок. Цікаво, що майже весь простір обшито деревом - крім одного фрагмента стелі.

9 Інтер'єр з хутряними табуретами

Дизайн: Тетяна Стащук

Тільки подивіться на ці чудові пуфи: їх ніжки зроблені з дерева, а сидіння - з шкур. Таке рішення додає в простоту дерев'яного фону забавну нотку.

10 З'єднання шале і скандинавського стилю

Дизайн: LKW Design Associates

Атмосферу шале, змішану з скандинавським стилем , Добре підтримають дерев'яні лиштви і меблі. В інтер'єрі на фото дизайнер вдало підкреслив натяк на стиль зображенням деревного спила.

11 Будинок зі зрубу в стилі шале

Дизайн: Lavka-Design

А тут за основу візаульного способу взята типова хата з «кругляка». У тандемі з високими стелями на два поверхи і панорамними вікнами такий інтер'єр виглядає дійсно заворожуюче і затишно.

12 Вітальня-їдальня в дусі шале

Дизайн: бюро Archi-do

У цій вітальні оформлення досить нейтральне, нарочито витримане в природній колірній гаммі. Тут вдало поєднуються відтінки глини, попелу, сірої сосни і, звичайно, тепла деревна обробка.

13 Міні-кабінет в стилі шале

Дизайн: Kristine Fiksesunet

У такому затишному робочому куточку під сходами напевно не менш приємно і відпочивати, і читати. Акуратно складена стіс і близькість каміна створюють чарівну ауру безтурботності.

14 Інтер'єр з деталями в стилі шале

Фото: Ikea

Хороший приклад того, як можна створити настрій шале за допомогою декількох декоративних елементів: штучної шкіри, посуду, забавного принта і дерев'яних стільців.

15 Готель в горах

Фото: готель San Luis

Це затишне шале - номер італійського готелю в Альпах, створеного для тих, хто любить відпочивати з комфортом, але в максимальній близькості до природи. Погодьтеся, курс на екологічність простежується і в оформленні інтер'єру.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online