17 років спільного життя: яке весілля?

  1. Яке весілля після сімнадцяти років спільного життя
  2. Як відзначати річницю весілля 17 років
  3. Поздоровлення з 17 річницею весілля
  4. Що подарувати на 17 років весілля
  5. Весілля 17 липня 2015 року

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Зміст статті:

  1. Яке весілля після сімнадцяти років спільного життя
  2. Як відзначати річницю весілля 17 років
  3. Поздоровлення з 17 річницею весілля
  4. Що подарувати на 17 років весілля
  5. Весілля 17 липня 2015 року

Яке весілля після сімнадцяти років спільного життя   Як відзначати річницю весілля 17 років   Поздоровлення з 17 річницею весілля   Що подарувати на 17 років весілля   Весілля 17 липня 2015 року

Яке весілля після сімнадцяти років спільного життя

Коли проходить 17 років з дня весілля, виникає питання про те, яка це весілля? Солідне число прожитих років з одним-єдиним людиною заслуговує того, щоб про цей день пам'ятали. Річниця весілля 17 років має два основних трактування:

  • • Олов'яне весілля, оскільки олово - це одночасно щільний, але дуже податливий метал, який символізує фортецю відносин, але при цьому і готовність партнерів підлаштовуватися один під одного, мінятися заради вищої мети і зберігати сім'ю. Вважається, що олово часто використовується для спайки різнорідних деталей, щоб скріпити їх разом, те ж саме повинен зробити з парою і шлюб за 17 років весілля.
  • • Рожеве весілля взяла свою назву від рожевого кольору, який символізує тепло і ніжність відносин. Однак сьогодні ця дата стала асоціюватися з царицею квітів - трояндою, яку і прийнято дарувати на 17 річницю весілля.

З давніх-давен ця квітка вважався благородним і був символом родючості і щастя у багатьох народів. Так, в Стародавньому Єгипті троянда була священним квіткою у богині материнства Ісіди, а в Стародавній Греції покровителькою красивого квітки була Афродіта - богиня краси і чуттєвості. Як символ романтики троянда покликана зберегти палкість почуттів у закоханих навіть через 17 років спільного життя.

Як відзначати річницю весілля 17 років

Вважається, що 17 років весілля не відзначають, адже ця дата не кругла, проте вона одна з найголовніших і романтичних в сімейному житті. Для того щоб створити атмосферу чуттєвості і тепла пара може провести час у колі рідних, згадати минулі роки і поділитися спогадами. Якщо ж душа бажає свята, можна влаштувати невелике гуляння, в якому обов'язково повинні бути елементи рожевого кольору:

  • • Серветки;
  • • Тарілки;
  • • Скатертини;
  • • Свічки;
  • • Вази;
  • • Костюми гостей.

Крім того, всі ці варіанти можна використовувати в якості подарунків для сім'ї. Головним поздоровленням на 17 років весілля стане букет з 17 рожевих троянд, які символізують прихильність і ніжність чоловіка до дружини або дітей до батьків.

Поздоровлення з 17 річницею весілля

Для того щоб зробити приємно людині, якій подається подарунок, необхідно дотримуватися деяких правил:

  • • Подарунок повинен бути оригінальним і небанальним. Спогади будуються на пам'ятних подіях і речах, тому традиційний букет квітів забудеться швидко, а стрибок з парашутом - ніколи. Якщо ж «іменинники» консерватори і не люблять екстриму, навіть самий звичайний подарунок можна піднести дуже незвично, адже після 17 років весілля привітання не так важливі, як увага близьких.
  • • Подарунок повинен бути подарований щиро, з чистою душею і добрими помислами. Будь-який, навіть самої маленький малюнок або виріб від молодшого члена сім'ї буде прийнята з більшою радістю, ніж дорогий і вишуканий презент від малознайомого родича, який не відчуває теплих почуттів.
  • • Подарунок повинен бути пам'ятним. Бажано, щоб сюрприз мав символічне значення для тих, кому він підноситься. Наприклад: якщо чоловік працював на залізниці і саме там познайомився зі своєю дружиною, можна піднести їм квитки для подорожі в місто, де вони познайомилися. Після 17 років, яке весілля може обійтися без «щоденника пам'яті», що об'єднує два серця?
  • • Подарунок не обов'язково повинен бути дорогим. Навіть маленька річ, зроблена своїми руками, стане відмінним подарунком для близьких людей, яким важлива не сума, витрачена на неї, а то час і увагу, яку приділили вибору або виготовлення пам'ятного гостинця.

Що подарувати на 17 років весілля

Отже, що дарують на 17 років весілля? Варіантів маса: від декоративних сувенирчиков на полицю до навколосвітньої подорожі або романтичною ванни з пелюстками троянд. А оскільки весілля рожева (або олов'яна), натяк повинен бути саме на цей колір або матеріал.

  • • Квіти - це традиційний, але від цього не менш красивий подарунок. Кожен з видів рослини має власний сенс, так само, як і його колір. Яка 17 річниця весілля можлива без троянд?
  1. Білі троянди будуть символізувати чистоту відносин, їх оновлення і очищення, від нагромадилося за довгі роки спільного життя, негативу.
  2. Кремові троянди вважаються символом дружби і відданості.
  3. Червоні троянди - це пристрасть і любов, пекучі емоції і захоплення. Оскільки річниця весілля 17 років - це рожеве весілля, ці квіти будуть як не можна більш доречні.
  4. Рожеві троянди - це символ відданості, ніжності і вірності, які так цінуються в сімейному житті.
  • � Яке весілля і що дарувати на 17 років весілля, якщо не прикраси? Олов'яні запонки стануть символічним піднесення і підкреслять статус їх власника, а кільце або ланцюжок з червоними або рожевими камінням, такими як турмалін, гранат, топаз або корал, припадуть до смаку будь-дамі.

Чоловікові можна піднести:

  1. пляшку дорогого червоного вина;
  2. шкіряне портмоне червоного відтінку;
  3. червоні чохли на сидіння авто;
  4. рожеву сорочку;
  5. набір олов'яних солдатиків (як символ стійкості) і багато іншого, що нагадає йому про щасливо проведених роках поруч з коханою.
  • • Вибір подарунка для жінки не менш важливий, оскільки тут доведеться подумати не тільки про практичність, але і про зовнішній вигляд презенту:
  1. Постільна білизна рожевого або яскраво-червоного кольорів, яке прикрасить шлюбне ложе закоханих, адже яка 17 річниця весілля може обійтися без ніжності і ласки ?;
  2. прикраси;
  3. Чайні сервізи та набори посуду, яким буде рада будь-яка господиня;
  4. Меблі, рамки для пам'ятних фото;
  5. Картини і гобелени, основною тематикою яких стануть троянди, які символізують затишок і тепло будинку, в який дарується предмет мистецтва;
  6. Фігурки і вироби з червоного дерева;
  7. Домашня тварина, про який давно мріяла жінка з рожевим бантиком на шиї.

Існує маса варіантів подарунка, і, якщо відходити від загальноприйнятих правил, подарувати можна і круїз навколо світу, і сімейний пікнік в парку. Головне - щоб подарунок був зроблений від душі і став частиною життя для пари, яка його отримає. Річниця весілля терміном в 17 років змусить забути про те, яке весілля була у них багато років тому, дозволивши рідним відтворити ті події, які поєднали серця.

Весілля 17 липня 2015 року

Для молодих пар, які мріють відзначити разом не тільки весілля після 17 років спільного життя, але і відсвяткувати золоте весілля 50-річчя, варто задуматися про вибір дня одруження. Якщо шлюби укладаються на небесах, то і дати повинні бути обгрунтовані зірками. У 2015 році річний шлюби будуть приречені на успіх в червні - 13, 19 і 20 чисел, а в липні сприятливими днями вважаються 3, 4, 10, 17 і 18.

Символічно буде відсвяткувати весілля 17 липня 2015 для того, щоб прожити щасливо в любові та злагоді не менш ніж до 17 річниці весілля, і яка вона буде - залежить від вас.

Після 17 років, яке весілля може обійтися без «щоденника пам'яті», що об'єднує два серця?
Яка 17 річниця весілля можлива без троянд?
? Яке весілля і що дарувати на 17 років весілля, якщо не прикраси?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online