Лікувальна фізкультура для дітей і дорослих. Заняття ЛФК в Москві

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Лікувальна фізкультура (ЛФК)

ЛФК (лікувальна фізкультура) - це вплив на людський організм в лікувальних, профілактичних і реабілітаційних цілях за допомогою спеціально підібраного комплексу фізичних вправ ЛФК (лікувальна фізкультура) - це вплив на людський організм в лікувальних, профілактичних і реабілітаційних цілях за допомогою спеціально підібраного комплексу фізичних вправ. Фізичні вправи підбираються залежно від захворювання і стану хворого. Вони можуть відрізнятися за анатомічному принципі (тобто бути призначені для впливу на конкретні органи і системи), а також за ступенем активності. Лікувальна фізкультура показана для будь-якого віку і, якщо комплекс вправ складений лікарем, може застосовуватися навіть у разі тяжких захворювань. А ось самовільно підібрані вправи можуть бути неефективними і навіть заподіяти шкоду. Тому зазвичай заняття ЛФК проходять під наглядом лікаря в лікувальному закладі.

ЛФК використовується як один з методів комплексної терапії для підвищення ефективності та закріплення результатів лікування. Лікувальна фізкультура гальмує розвиток захворювання, прискорює одужання, знижує ризик розвитку ускладнень, сприяє загальному зміцненню організму. Фізичні вправи підсилюють кровообіг в м'язах, які піддаються навантаженні, сприяють збільшенню м'язової сили, допомагають відновити або збільшити обсяг руху в суглобах. Дихальна гімнастика, що включає вправи на розслаблення, допомагає зняти м'язові спазми. В результаті занять ЛФК нормалізується функціонування органів і систем, вони починають працювати більш злагоджено, підвищується емоційний тонус хворого.

Якщо Ви шукаєте, де записатися на заняття ЛФК в Москві, зверніться в АТ «Сімейний лікар». Заняття проводяться лікарями ЛФК, що мають сертифікат за спеціальністю «лікувальна фізкультура» та пройшли спеціальну підготовку для роботи з дітьми та дорослими. Групи для занять формуються з урахуванням захворювань і показань. Тривалість заняття - 40-45 хвилин.

Нижче Ви можете уточнити, в яких поліклініках проводяться заняття ЛФК, а також подивитися ціни на послуги.

Найближчі до наших поліклініках станції метро: Бауманська , Братиславська .

Шановні пацієнти!
Звертаємо Вашу увагу, що вартість візиту до лікаря не завжди збігається з вказаною ціною прийому.
Остаточна вартість прийому може включати вартість додаткових послуг.
Необхідність надання таких послуг визначається лікарем в залежності від медичних показань безпосередньо під час прийому.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online