У Росії заявили про загибель росіян в Сирії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

14:57 20 лютого 2018 світ

2504

У МЗС РФ стверджують, що в "зіткненні" не брали участь військовослужбовці з Росії.

14:57 20 лютого 2018   світ   2504   У МЗС РФ стверджують, що в зіткненні не брали участь військовослужбовці з Росії

Ілюстрація REUTERS

Про це повідомили в прес-службі російського Міністерства закордонних справ. Відзначається, що в Сирії знаходяться російські громадяни, "які поїхали туди з власної волі і з різними цілями".

"Не справа Міністерства закордонних справ оцінювати правомірність і законність таких їх вирішенні", - йдеться в повідомленні.

Читайте також Журналіст розповів, хто з російських найманців "ЛДНР" ліквідовано в Сирії і як це сталося (фото, відео) "В ході недавнього військового зіткнення, в якому жодним чином не брали участь військовослужбовці Російської Федерації і не застосовувалися штатні технічні засоби, є загиблі громадяни Росії і країн СНД, про це вже говорилося, є і поранені - їх кілька десятків", - визнали в МЗС РФ .

У російському зовнішньополітичному відомстві заявили, що поранені в Сирії росіяни проходять курси лікування в різних медичних установах.

Як повідомляв УНІАН, 7 лютого в результаті авіаудару міжнародної коаліції на чолі з США в Сирії загинули понад 100 бійців проурядових сил. Згодом стало відомо, що в Сирії ліквідували найманців так званої російської приватної військової компанії «Вагнер». За різними даними, кількість убитих на початку лютого найманців ПВК «Вагнера» може досягати 600 осіб.

У Кремлі не стали підтверджувати або спростовувати масову загибель російських найманців в Сирії.

У Міністерстві закордонних справ РФ підтвердили загибель п'ятьох росіян в результаті авіаудару США в Сирії на початку лютого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online