Російський омбудсмен попросила перевірити стан моряків затриманого в Херсоні судна

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поділитися в соціальних мережах: Поділитися в соціальних мережах:   Фото: ТАСС / Олександр Щербак   Уповноважений з прав людини в Росії Тетяна Москалькова попросила перевірити стан екіпажу російського судна Механік Погодін, яке затримали в порту Херсона

Фото: ТАСС / Олександр Щербак

Уповноважений з прав людини в Росії Тетяна Москалькова попросила перевірити стан екіпажу російського судна "Механік Погодін", яке затримали в порту Херсона. З тієї проханням вона звернулася до омбудсмена Верхової ради Людмилі Денисовій, повідомив прес-секретар Москалькової Олексій Зловедов.

Як уточнив прес-секретар РІА Новини , Російський омбудсмен "надзвичайно стурбована фактом утримання Україною російського судна" Механік Погодін ". Москалькова заявила про необхідність отримати" максимально детальну інформацію про стан екіпажу судна "і" надати їм гуманітарну допомогу, включаючи медичну ".

Крім того, уповноважений з прав людини в Росії має намір зв'язатися з капітаном судна або його старшим помічником, додав Зловедов. За його словами, якщо українська сторона погодиться, Москалькова відвідає моряків в порту Херсона.

Раніше стало відомо, що в порту Херсона можуть заарештувати російське судно "Механік Погодін".
Аналогічні інциденти із затриманням російських кораблів відбувалися і до цього. Зокрема, 25 березня Україна затримала в Азовському морі риболовецьке судно "Норд".

Поділитися в соціальних мережах:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online