"Сегодня" здала тести для випускників, відповідаючи навмання

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

24 червня 2011, 17:09 Переглядiв: 24 червня 2011, 17:09 Переглядiв:   Сьогодні випускники склали тести з хімії

Сьогодні випускники склали тести з хімії.

У п'ятницю, 24 червня, відбулося тестування з хімії - остання сесія ЗНО в 2011 році. "На цей раз у нас все проходить тихо-мирно, без ексцесів, - розповідає директор Сімферопольського центру якості освіти Юрій Ільїн. - Були запізнення, багато хлопців забували вдома документи, хтось намагався скористатися телефоном. Як завжди, була неявка через хворобу. ті, у кого довідка в порядку, підуть на додаткову сесію, яка відбудеться 29 червня по 5 липня. Але в іншому - без ексцесів ". Відзначають в ЦОКО і низьку явку - на пункт тестування в цьому році з'явилися 75-80% зареєстрованих. Найбільше кримчан оцінили свої знання з української мови - 13 тис. 832 людини. А найменше, 706 осіб, - з російської мови.

Експерименту заради "Сегодня" теж взяла участь в тестуванні, щоб перевірити, чи можливо вгадати правильні варіанти відповідей. Наш кореспондент зареєструвався в установленому порядку, вибравши начисто забутий зі шкільних часів предмет - математику. З'явившись у встановлений час на пункт тестування, Кореспондент вже через 15 хвилин здав тестовий зошит інструкторам. Там, де була потрібна один варіант - всюди був проставлений тільки відповідь "Б", співвідношення визначалися просто навмання, а в рішення рівнянь і задач були записані цифри з дати народження. Яке ж було наше здивування, коли на сайті УЦОЯО з'явилися результати тесту - 131,5 балів. "Це мало, якщо врахувати, що мінімальний бал 100, а вузи приймають документи при мінімум 124 бали. Два роки я сам проходив тест з географії, хоча не географ за освітою. Набрав 160 балів з 200 можливих", - говорить Ільїн.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "" Сегодня "здала тести для випускників, відповідаючи навмання". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Берегова Тетяна

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online