Позбавтеся від подруг і не носіть стринги. Що заборонено дівчині

  1. Придбати цю книгу
  2. Про що говорити з хлопцем дочки при знайомстві?
  3. девочковий питання
  4. Як одягатися НЕ по-бабські?
  5. А чому не лесбіянство?
  6. Як прищепити правила ввічливості-етики підлітку?
  7. Стрінги
  8. зламався каблук ...
  9. син привів "даму"
  10. Про правила поведінки в церкві
  11. Гудбай, стрінги :))
  12. Провокація з боку жінки-як це було
  13. 10 золотих правил поведінки на роботі ....
  14. правила поведінки
  15. Перший раз:-)
  16. "Правила поведінки для вихованих дітей"
  17. син носить стрінги
  18. Дівчатка милі, рятуйте. купила шкіряні
  19. Як вести себе з домробітницею?
  20. зоСІНІзм про стрінгах ...
  21. Правила поведінки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Після того як тебе затягнули в рожеві рюші в пологовому будинку, приклеїли до голови повітряні банти в дитячому саду, забили кімнату пластиковими анорексічкі барбі і відправили в школу з бірюзовими зошитами в зайчиках і зірочках, досить складно залишитися психічно здоровою. Для того щоб все життя бути схожою на людину, потрібно запам'ятати кілька нехитрих правил, вважає психолог Катерина Хорікова.

Для того щоб все життя бути схожою на людину, потрібно запам'ятати кілька нехитрих правил, вважає психолог Катерина Хорікова

Чи не перекручувати своє ім'я. Якщо вас назвали Ольгою, то не варто писати Леля, Тата - замість Тані, Туся - замість Наташі і т.д. Ім'я є ім'я. Чим воно простіше, тим всім краще. Але навіть якщо вас назвали Діаною або Ізольдою, не варто бути Ді або Зоді.

Не носіть ліфчиків «пуш-ап». Кожен раз, коли ви наважуєтеся на обман, у світі помирає одна кошеня. Все натуральне - дітям і стражденним.

Носіть якнайменше штучного на собі. Це стосується як усіляких штучних наростів на кшталт волосся і нігтів, так і тканин типу поліестеру і поліетилену. Також по можливості краще утриматися від лаків кольору небіжчика і гуталіновій брів.

Не треба вічно худнути. А якщо ви цим і займаєтеся, то чи не балаканина про це на кожному розі. Худніть тихо.

Ніяких обтягуючих коротких майок. Пропорції тіла в них порушуються, оголений живіт виглядає доречним тільки на пляжі або в спальні, та й для здоров'я це не дуже корисно.

Ніяких стрінгів і синтетичних мережив на жопе. Зі струною в дупі добре себе почувають тільки любителі БДСМ. Нижня білизна було створено не для вправ біля жердини в стрип-барі, а для гігієни. Якщо ваша попа буде весь час тертися об штани або потіти в синтетиці, то швидко втратить товарний вигляд.

Прикраси у вигляді сердечок, квіточок, знаків зодіаку і іншого лайна заборонені. Якщо ви їх носите, не дуже зрозуміло, що ви таким чином хочете повідомити про себе. Що ви мрія педофіла? Що ви невинні, як ангорський хом'як? Відповідь «просто мені так подобається» прибережіть для шкільних анкет. Тільки вони повинні знати, що у вас зовсім немає смак.

Уникайте зменшувально-пестливих суфіксів і ласкавих прізвиськ для своїх друзів і родичів, смайлів і крапок. Якщо оточуючі говорять вам, що їм це подобається, вони або хочуть вас трахнути, або вони ваша бабуся .

Під страхом смерті: стрази на уггах, кольорові навушники зі штучного хутра і інші винаходи китайських підприємців.

Менше витріщає очі. Навіть якщо ви дуже обурені.

Чи не підвищуйте голос. Писк виглядає непереконливо і викликає жалість.

Перший крок до придатному публічного іміджу - відсутність в соцмережах зображень вашого напівголого тіла в древніх руїнах і з сонечком в руках.

Якщо ви зайняті в професії, яку чомусь прийнято вважати чоловічий, не соромтеся використовувати свою зовнішність або парадоксальну логіку собі на благо.

Немає нічого ганебного в тому, щоб використовувати свою зовнішність і особиста чарівність.

Найчастіше вдавайтеся до самоіронії. Це дозволить не перетворитися в агресивно охороняє свої права фельдфебеля в спідниці.

Навчіться сміятися над сексистськими жартами. Вже після декількох днів читання шовіністичних угруповань замість ранкової мантри «я жінка, я богиня, я заряджена на тривале зберігання» ви зрозумієте, що ці жарти найвеселіші, а ви дура.

Позбавтеся від подруг. Однією цілком достатньо для регулярного зараження чужими проблемами. Замість того щоб тягатися всюди гучним курятником, краще завести пару-трійку вірних супутників протилежної статі і довільної орієнтації.

Якщо ви знаходите дружбу з геями зворушливо і прагнете себе ними оточити, пам'ятайте про синдром «Білосніжки і семи гомова».

Не варто пишатися тим, що «мама - моя найкраща подруга». Це протиприродно. Пам'ятайте тих двох нерозлучних сусідських бабусь, які довгі-довгі роки ходять під ручку і здаються ровесницями?

Постарайтеся, щоб ніхто ніколи не бачив вас в колготках. Рідко хто виглядає в них переконливо. Краще не ризикувати.

Чи не телефонує своєму партнеру по 100 разів на день. Це дратує оточуючих і сам об'єкт турботи. Якщо ви думаєте, що він дійсно не виживе, якщо ви не нагадайте йому про час обіду, -Дайте йому спокійно померти. Буде краще, якщо ніхто не буде знати подробиць вашого особистого життя.

Чи не скигліть і не клянчити.

Якщо ви бачите дуже розумної людини, тримайте його від себе подалі. Він цього гідний. І до речі, каблуки не завжди обов'язкові.

Автор

Катерина Хорікова

Авторська стаття

Придбати цю книгу

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Обговорення

Фу, ось гидоту то з ранку попалася ....

Почитати, поржать і забути

Це що, претензія на гумор? Або на розумні думки? Або тупо проплатили рекламу макулатури?

Чим автору не догодили колготки?

А що слова "####" і "лайно" тепер норма на 7е? Розчарована в своєму улюбленому сайті.
А автору, схоже, до лікаря пора ...

Слушні думки при такому кострубато викладі сприйняти важко ...

"З струною в дупі", "Як бути телицею і не облажався" і т.д. Хто цільова аудиторія ?? Хто це купує ??

1970 року народження дама з психологічною освітою і така кричуща професійна і людська непридатність. Ну не можна з бекграундом дами на п'ятому десятку, не маючи дочок, пускатися в публічну графоманію в дусі олени миро, орієнтовану чомусь на тінейджерів.
і що, хтось купує ці книги? за свої гроші? схиляюся до того, що цензура все-таки іноді корисна.

Яка феєрична фігня ...

Охренеть, сорри. Главред у відпустці, не інакше. А якщо інакше, то не знаю, що й думати.

Стаття спрямована проти поганого смаку і дурості "гламурних теличок". Що ж, розумні думки в ній є ...
Тільки не зрозуміла про непереконливий вигляд в колготках. Якийсь вже зовсім натягнутий аргумент (вибачте за каламбур) :)))

А мені сподобалася стаття. Є розумні думки.

Ну і хрень!
І вже дістали писати, що стринги незручно - мені ось незручно в звичайних трусах, так що все індивідуально

огидна стаття

За стилем ця стаття більше підходить для другосортного чоловічого журналу і змушує засумніватися в професіоналізмі автора як психолога.

.

Коментувати можут "Позбавтеся від подруг і не носіть стринги. Що заборонено дівчині"

Про що говорити з хлопцем дочки при знайомстві?

А так взагалі цілий один раз знайомився з батьками дівчини, її мама зі мною зустрілася випадково (вже не знаю, правда випадково або в Запросила додому, дівчина наполягла, в результаті посидів там трохи. Нічого особливого не було, допитів не було, була саме легка ...

девочковий питання

Позбавтеся від подруг і не носіть стринги. Обговорення питань про життя жінки в родині, на роботі, відносини з ношу тільки стрінги вже багато років. коли була схудну - плавки з купальника теж були Позбавтеся від подруг і не носіть стринги. Що заборонено дівчині.

Як одягатися НЕ по-бабські?

Позбавтеся від подруг і не носіть стринги. Що заборонено дівчині. Як одягатися НЕ по - бабські? недосконалість фігури - туфлі "зручні", типу широких на невеликому каблуці (вже краще мокасини) або Штани - морквини. Ось ця дівчина по-вашому виглядає по - бабські?

А чому не лесбіянство?

Позбавтеся від подруг і не носіть стринги. Що заборонено дівчині. Я ніколи не бачила, щоб дівчатка одягали стрінги під купальник. А ще недавно Некерманн в Німеччині включив в свій каталог дитячі стрінги, що викликало протест ...

Як прищепити правила ввічливості-етики підлітку?

Періодично говорю, як треба себе вести і вдома і в суспільстві, але толку мало ((. Ще можна книжку дати почитати про правила поведінки. Мій, правда, читав її сильно раніше, років в 8, в 17 Сучасні правила етикету за столом. Знання правил етикету дозволить комфортно ...

Стрінги

Чому не можна носити стрінги, як вибрати прокладки. Якщо з'явилися питання, прояснює. У школі, навіть в першому класі їх носять - подруги розповідали, на фізкультурі коли переодягаються, дівчата хваляться один перед одним.

зламався каблук ...

Позбавтеся від подруг і не носіть стринги. Що заборонено дівчині. А варто було мені завагітніти - відразу стало важко ходити Собсно питання: дівчата у кого нижня частина тіла розкішніше 44-го російського розчину, носите ви стрінги, або виключно труселя по-пояс.

син привів "даму"

Дівчатка, дівчата, мими! Не знаю, як себе вести ... Я не обмежую його свободу, я тільки прошу виконувати правила проживання нашої сім'ї. Мене б більше хвилювали подальші плани молодих і, щоб син не міняв дам як рукавички, не водив дам легкої поведінки ...

Про правила поведінки в церкві

Як вести себе в православному храмі? Власне, цим обмежуються основні правила поведінки в католицькому храмі. Католицька церква поділяється на Римо-католицьку і Греко - католицьку (що отримала поширення в західних областях ...

Гудбай, стрінги :))

Позбавтеся від подруг і не носіть стринги. Що заборонено дівчині. І вже дістали писати, що стринги незручно - мені ось незручно в звичайних трусах, так що все індивідуально. Я ніколи не бачила, щоб дівчатка одягали стрінги під купальник.

Провокація з боку жінки-як це було

І сама дівчина поводиться за правилами. Вона знає, що людина, який запросив її, в курсі правил, тому він може замовляти все, крім сексу. В тому числі, і приватний танець. І не одяглася вона, тому що її все вже бачили. Її тіло - це її робочий інструмент.

10 золотих правил поведінки на роботі ....

Поведінка дитини: правила дисципліни встановлюють батьки. І нормально, коли дитина потрапляє з дому, де вже збудовані правила і обмеження, в новий колектив, де правила поки не встановлені і він до них не 10 10 порад, як вести себе на співбесіді.

правила поведінки

правила поведінки. - посиденьки. Про своє, про дівоче. А у дівчини є чоловік законний, який її ніби як любить, а вона його немає точно. І ось чоловік ейний дзвонить громадянської тієї дружині і починає нести марення, що ваш чоловік веде у мене улюблену жінку ...

Перший раз:-)

Позбавтеся від подруг і не носіть стринги. Що заборонено дівчині. Повторюватися не можна, поки не одягнеш кожну річ зі свого гардероба 1 раз. Там відповідають, що це заборонено. Відкривати вікна можна тільки тоді, коли дітей немає в групі. Ще трохи про купальниках.

"Правила поведінки для вихованих дітей"

Розділ: ... важко вибрати розділ (правила поведінки для вихованих дітей як вести себе у лікаря). Про те, як дитина повинна себе вести в дитячому саду, в гостях, і у лікаря. Ми поки тільки про дитячий садок прочитали. Хоча Іра і не ходить в садок, але слухала дуже ...

син носить стрінги

син носить стрінги. Одежа взуття. Підлітки. Виховання і взаємини з дітьми підліткового віку: перехідний вік, проблеми Я помовчала і пішла. Сама і не рада що зайшла і змусила показати. Всю ніч не спала, думала. Хто-небудь стикався з таким?

Дівчатка милі, рятуйте. купила шкіряні

Позбавтеся від подруг і не носіть стринги. Що заборонено дівчині. Я завжди стринги ношу - це ж зручно, і не думаєш, де там чого просвічується ... Якщо є, припустимо, складки на талії, то при наявності великої кількості одягу в магазинах, зовсім нема чого ...

Як вести себе з домробітницею?

Як вести себе з домробітницею ?. Серйозне питання. Про своє, про дівоче. Як вести себе з домробітницею? Деякий час тому ми взяли домробітницю. Модель поведінки запропонована моєї знайомої, по-моєму, перебільшено якось (в усякому разі я так не зможу).

зоСІНІзм про стрінгах ...

зоСІНІзм про стрінгах .... Серйозне питання. Про своє, про дівоче. Обговорення питань про життя жінки в родині, на роботі, відносини з І невже немає нікого, хто б цю жінку сказав, що так їй не йде, що в стрінгах було б сильно краще? Або мож їй і не важливо, головне ...

Правила поведінки

Правила поведінки. . Підлітки. Виховання і взаємини з дітьми підліткового віку: перехідний вік, проблеми в школі, профорієнтація, іспити, олімпіади, ЄДІ, підготовка до ВНЗ. Як вести себе з підлітком: любов і дисципліна.

А чому не лесбіянство?
Як прищепити правила ввічливості-етики підлітку?
Що ви мрія педофіла?
Що ви невинні, як ангорський хом'як?
Пам'ятайте тих двох нерозлучних сусідських бабусь, які довгі-довгі роки ходять під ручку і здаються ровесницями?
Або на розумні думки?
Або тупо проплатили рекламу макулатури?
Чим автору не догодили колготки?
А що слова "####" і "лайно" тепер норма на 7е?
Хто цільова аудиторія ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online