Як купити квартиру якщо немає грошей

  1. Які є варіанти
  2. Поради

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Напевно практично кожен другий росіянин замислювався над тим, як купити квартиру, якщо немає грошей.

Молоді сім'ї прагнуть жити окремо від батьків в своєму власному житлі, але в умовах сучасної економічної ситуації придбати свої квадратні метри дуже складно.

Тому багато хто шукає варіанти, як купити квартиру, якщо немає грошей.

Багато журнали радять зайнятися візуалізацією своїх бажань, тобто, вибрати гарний будинок, який вам подобається, дивитися на нього і представляти, що незабаром ви зможете придбати такий же.

Але це все так і залишиться на рівні бажань без певних дій.

Які є варіанти

Просто економити і відмовляти собі в якихось дрібницях можна, але тоді вам доведеться збирати на невелику квартиру протягом 30-40 років.

Такий варіант підійде лише тим, у кого щомісяця є вільних кілька сотень тисяч рублів. Тоді купити квартиру вдасться дуже швидко.

іпотека - ще один варіант покупки житла. До того ж, для молодих сімей існують спеціальні програми.

Для отримання позики доведеться зібрати цілий пакет документів. Але це не найстрашніше. Іпотека - це щомісячні великі витрати на виплату заборгованості протягом десятків років.

Іпотека - це щомісячні великі витрати на виплату заборгованості протягом десятків років

Крім того, для отримання житла на кредит знадобиться і певна сума власних коштів - 15-20% від вартості квартири або будинку.

Плюс в процес оформлення будуть залучені поручителі і застава у вигляді майна.

Щоб взяти іпотеку, у вас повинна бути стабільна робота з високою заробітною платою, що не завжди виходить у молодих людей, які перебувають тільки на початку свого кар'єрного шляху.

Якщо ви вирішили придбати житло за допомогою іпотеки, то краще придивитися до квартирах в новобудові . Таке житло обійдеться набагато дешевше, і ви уникнете витрат на страховку і оцінку квадратних метрів.

Читайте також: В якому банку взяти іпотеку без довідки про доходи?

Серед мінусів те, що будівництво може бути заморожено. Знову ж, знадобиться початковий внесок.

Накопичити на всю квартиру складно, але на перший платіж цілком можливо. Постарайтеся скоротити свої витрати і відкладати з зарплати по 10% кожен місяць.

Гроші не повинні просто лежати, вони повинні працювати на вас.

Найвірніше рішення - оформити банківський депозит , Який дозволить не тільки зберегти заощадження в умовах інфляції, але і отримати додатковий дохід.

Звичайно ж, мова йде про поповнюються вкладах, щоб ви могли щомісячно перераховувати на рахунок додаткові суми, тим самим збільшуючи підсумкову прибуток.

Є й інші види надійних інвестицій, про які ми говорили в окремій статті.

Найреальніший варіант того, як купити квартиру, якщо немає грошей, попросити допомоги у друзів, знайомих, родичів або батьків.

Але не у кожного є такі люди, у яких досить грошей, щоб позичити або подарувати комусь на квартиру.

Читайте також: Як отримати безвідсоткову іпотеку?

Поради

Ми задали в соціальних мережах питання, як купити квартиру, якщо немає грошей, і отримали цікаві відповіді від простих людей, які так само колись замислювалися на цю тему.

Деякі з них здалися дуже корисними.

  • Знайти пасивний дохід в інтернеті (власний сайт, копірайтинг, дизайн, модератором в соціальній мережі і т.д.), і взяти під нього іпотечний кредит.
  • Оформити іпотеку на квартиру і здати житло в оренду. Обов'язково попередьте про це банк. Погашення іпотеки буде проводиться за рахунок орендної плати.
  • Якщо у вас є певні знання і навички, відкрийте свій бізнес. Почати свою справу можна навіть без вкладень. Головне - знайти правильну нішу, і щоб вам було цікаво розвивати бізнес.
  • Укладіть договір довічного утримання з одиноким пенсіонером, який потребує догляду.
  • Вкладіть в іпотеку материнський капітал .
  • Заробляти можна також і своїми руками, наприклад, шити м'які іграшки, карнавальні костюми, пекти торти, малювати картини та інше. Весь дохід можна пустити на погашення іпотеки.
  • Візьміть в оренду квартиру з подальшим її викупом.

Таким чином, отримати квартиру без грошей складно, але все ж можна.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online