Путін: боротьба з корупцією в Дагестані буде продовжена

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ВОЛОДИМИР ПУТІН. ФОТО: ПРЕС-СЛУЖБА ПРЕЗИДЕНТА РОСІЇ

Боротьба з корупцією в Дагестані ведеться в інтересах жителів регіону і буде продовжена. Про це заявив Президент РФ Володимир Путін на медіафорумі ОНФ «Правда і справедливість», повідомляє РІА Новини" .

«Все, що робиться - робиться в інтересах народу Дагестану. І ця (робота - прим. Ред.) Буде продовжена », - сказав президент, відповідаючи на питання журналістки з Дагестану про те, чи буде в регіоні продовжена робота по боротьбі з корупцією і клановість.

Раніше прес-секретар глави держави Дмитро Пєсков сказав , Що Путіну доповідають про дії правоохоронців, які пов'язані з затриманнями високопоставлених чиновників уряду Дагестану.

В кінці січня стало відомо, що в республіку прибула спеціальна комісія з Москви для перевірки стану законності регіону.

За час її роботи у кримінальних справах були затримані мер Махачкали Муса Мусаєв, головний архітектор столиці регіону Магомед-Расул Гітінов, обшуки пройшли також в адміністрації табасаранський району республіки.

5 лютого Слідчий комітет повідомив про затримання т.в.о. голови кабінету міністрів республіки Абдусамада Гамидова, його заступників Шаміля Ісаєва і Раюдіна Юсуфова, а також екс-міністра освіти регіону Шахабаса Шахова. У той же день т.в.о. голови Дагестану Володимир Васильєв відправив уряд регіону у відставку.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online