Продаж 8-кімнатного будинку 880 м в Алмати, Джандосова - Алматинська за 108 000 000 тг. - оголошення 2895411

  1. Агенство нерухомості Resident's

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Алмати, Карасайского

Об'ява не опубліковано

Дане оголошення не опубліковане на kn.kz і може бути неактуальним.

Посмотрите похожие оголошення в розділі « Продаж будинків в Алмати ».

На карті

Найменування Особняк Кількість кімнат 8 Площа будинку 880 кв. м Площа ділянки 10 сот Гараж є Стан з євроремонтом Водопостачання центральне водопостачання Каналізація септик Опалення опалення на газі Санвузол 2 санвузли і більш Меблі частково мебльований Матеріал стін цегляний У заставі Немає

3-рівневий, упорядкований, 3-фазне електроживлення, 3 санвузли, з меблями, з технікою, відеоспостереження, сигналізація. Торг, СРОЧНО. Зручно під бізнес, двір упорядкований, мансарда. Триповерховий особняк, площею 880 кв. м. і ділянкою 10 соток в селищі Киргаулди в передмісті Алмати. Виконаний з червоної цегли, внутрішній дизайн з якісних дорогих матеріалів (двері - масив, сходи - бук, ламінат 34 класу, керамограніт, кахель та інших. Висота стель 3 м - 3, 5 м. 1 поверх включає в себе: хол, 2 віталень , кухню, спальні, вбиральні, другий поверх: спальні з санвузлами, вбиральні, цоколь: приміщення для більярду або кінозалу, сауни, спортзалу, вбиральня, тех. приміщення. Централізоване: газ, вода, електрика. В тех. приміщенні встановлені три котли DAEWOO (Ю. Корея) для кожного рівня, що значно впливає на економію споживання газу з можливістю комбінувати котли або відключати зовсім зберігаючи енергію + теплі підлоги. Огорожа з сплітерних блоків з автоматичними відкатними воротами на дистанційному управлінні, навіс для чотирьох автомобілів, відеодомофон, відеоспостереження з 12 точок, сигналізація. Покрівля металочерепиця Фінляндія, озеленення: туї, газон. В крокової доступності транспортна розв'язка з зупинками громадського транспорту, магазини різного значення.

Агенство нерухомості Resident's

Алмати, Карасайского   Об'ява не опубліковано   Дане оголошення не опубліковане на kn

+ 7-775-334-3112

Поскаржитись на оголошення

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online