Авіарейси Орськ - Москва будуть виконувати «Саратовські авіалінії»


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Авіарейси Москва - Орськ - Москва будуть виконуватися в осінньо-зимовий період. Це пов'язано з тим, що компанія «Саратовські авіалінії» дала свою згоду на співпрацю з Орська аеропортом.
З 1 жовтня 2015 року почався продаж авіаквитків у напрямку Москва - Орськ - Москва. Виліт з аеропорту Домодєдово в 11.10, приліт в аеропорт Орськ о 15.35. Виліт з аеропорту Орськ о 16.40, приліт в аеропорт Домодєдово о 17.05 (вказано місцевий час аеропорту вильоту / прильоту).
З 25 жовтня цей рейс буде виконуватися авіакомпанією «Саратовські авіалінії» на комфортабельному реактивному літаку EMBRAER 190, розрахованому на 114 місць, включаючи економічний клас і бізнес-салон.
Вартість квитків - від 5800 рублів. На лінії діє тариф «Соціальний» - 3450 рублів для молоді до 24 років і пенсіонерів, жінок від 60 років, чоловіків від 65 років.


Квитки можна придбати на офіційному сайті авіаперевізника www.saratovairlines.ru або в авіакасах міста.
Вартість квитка залежить від застосованого тарифу і дати і часу вильоту, інших умов. Пропозиція по кожному виду тарифу обмежена.
Як з'ясували кореспонденти Урал56.Ру, квитки по соціальному тарифу можна придбати тільки в касах Аерофлоту, придбати проїзні документи такого плану через інтернет можна.
Нагадаємо, в середині вересня стало відомо, що з 25 жовтня 2015 роки рейс Москва - Орськ -Москва не виконуватиметься через свою збитковість. У зв'язку з цим, керівництво ГУП Оренбурзької області «Аеропорт Орськ» вело переговори про співпрацю з трьома авіакомпаніями. Це «Сибірські авіалінії», «Уральські авіалінії», «Саратовські авіалінії». Як стало відомо, компанія «Саратовські авіалінії» дала свою згоду на співпрацю з Орська аеропортом.

Довідка Урал56.Ру:
Авіакомпанія «Саратовські авіалінії» перший і єдиний на сьогоднішній день в Росії експлуатант літаків бразильського бренду EMBRAER 190. Також «Саратовські авіалінії» стали першим в Росії оператором, який отримав право на самостійне технічне обслуговування літаків цього типу.
Авіакомпанія виконує польоти по 18 внутрішнім авіамаршрутів і 12 на міжнародних лініях з перевезенням понад 520 тисяч пасажирів на рік. У перспективі авіакомпанія планує розширення маршрутної мережі по Росії, а також відкриття нових маршрутів в країнах СНД і за кордоном. У 2016 році «Саратовські авіалінії» відзначать 85-річний ювілей авіапідприємства.
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online