Одеські вузи продовжили канікули аж до весни

  1. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: pixabay.com

Представники одеських вищих навчальних закладів підтвердили інформацію про надзвичайну тривалості зимових канікул, які триватимуть до кінця лютого. За їх словами, довгі зимові канікули допомагають заощадити кошти на опаленні.

"Зимові канікули за затвердженим травнем 2017 року Графіку навчальних планів почалися 29 грудня і закінчаться 25 лютого. З 26 лютого заняття поновлюються", - розповіли в Одеському національному університеті ім. І.І. Мечникова. Там також додали, що навчальні плани побудовані таким чином, що не вплинуть на кількість лекцій і семінарських занять. І нагадали, що практика тривалих зимових канікул була вперше застосована в 2011 - 2012 навчальному році, а в подальшому стала звичайною.

Аналогічні коментарі надійшли від Національного університету "Одеська юридична академія", Одеської національної академії харчових технологій, Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К. Д. Ушинського та інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Раніше деякі ЗМІ повідомили, що через брак коштів на опалення та електроенергію одеські вузи продовжили канікули, через що було зірвано навчальний процес.

Нагадаємо, діти, які не мають щеплення від кору (краснухи), не зможуть займатися в розташованих в Одесі дитячих садах і школах. Таке рішення було прийнято на позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося ще 28 грудня 2017 року, обмеження планують ввести після зимових канікул (15 січня).

Напередодні повідомлялося, що в Одеській області від кору померла дитина .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online