Новини України - "Укрзалізниця" тимчасово припиняє повернення квитків по інтернету - 112 Україна

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В "Укрзалізниці" вважають, що переважна кількість квитків на період новорічно-різдвяних свят викуповується через інтернет з подальшою метою їх перепродажу В Укрзалізниці вважають, що переважна кількість квитків на період новорічно-різдвяних свят викуповується через інтернет з подальшою метою їх перепродажу   З відкритих джерел   ПАТ Укрзалізниця з метою попередження зловживань з квитками, оформленими через інтернет, з 12 грудня до закінчення періоду новорічно-різдвяних перевезень здійснюватиме їх повернення тільки через залізничні каси

З відкритих джерел

ПАТ "Укрзалізниця" з метою попередження зловживань з квитками, оформленими через інтернет, з 12 грудня до закінчення періоду новорічно-різдвяних перевезень здійснюватиме їх повернення тільки через залізничні каси. Про це повідомляє прес-служба ПАТ.

"Таке рішення прийнято на численні прохання пасажирів для недопущення створення штучного дефіциту і подальших спекуляцій проїзними документами на потяги", - наголошується в повідомленні "Укрзалізниці".

У компанії вважають, що переважна кількість квитків на пікові дати, зокрема на зимові свята, викуповується через інтернет в перші хвилини відкриття продажів. У той же час простежується тенденція до повернення значної частини викуплених квитків (переважно в нічні години), що, так чи інакше, корелює з наростанням ажіотажного попиту на подорожі по популярних маршрутах.

"Такі дані можуть свідчити про те, що квитки масово і системно викуповуються для їх подальшого перепродажу. В результаті створюється штучний дефіцит, який викликає справедливе невдоволення і нарікання громадян, які збираються подорожувати", - підкреслюють в ПАТ.

Нагадаємо, з 10 грудня в Україні почав діяти новий графік руху поїздів .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online