Шарліз Терон розповіла про усиновлення. расизмі і ролях в кіно

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Шарліз Терон.

Фото: AFP

У новому інтерв'ю для журналу ELLE голлівудська актриса Шарліз Терон розповіла про материнство, виховання прийомних дітей, расизм і ролях в кіно.

Питання расизму в США для Шарліз є особливо гострим питанням. 42-річна актриса виховуючи двох темношкірих дітей - 6-річного Джексона і 3-річну Августу. Актриса відверто зізналася, що готова назавжди покинути США, якщо тема расової дискримінації буде замовчуватися, а її дітям буде загрожувати небезпека.

Терон також розповіла про те, що в дитинстві попросила у своєї мами усиновити їй брата або сестру. Актриса зізналася, що не розуміла, чому навколо так багато сиріт, адже всі діти повинні жити в сім'ях.

Шарліз Терон

Фото: instagram.com/charlizeafrica

"Усиновлення - для мене дуже важлива тема. Я поважаю такий вчинок. Я ніколи не бачила різниці між вихованням дитини, яка усиновлена ​​і біологічно рідного, тому у мене немає почуття, ніби я щось упустила в житті", - зізналася актриса.

Заради ролі в фільмі "Таллі" Шарліз Терон довелося поправитися на 15 кілограмів. У цьому фільмі Терон виконує роль матері-одиночки, яка чекає на появу на світ третьої дитини. Актриса розповіла, чим відрізнялася зовнішня трансформація для нового фільму від її попереднього досвіду, коли Терон зіграла у фільмі "Монстр" 2003 року:

"Коли я знімалася в" Монстро ", мені було 27 років, і я просто перестала на три тижні перекушувати на ходу, щоб повернутися в колишню форму. А зараз набір ваги здорово вдарив по мені. Я постійно їла: почала вживати багато вуглеводів і цукру . у мене вперше в житті почалася депресія, і повернення до звичного життя зайняло багато часу ", - пояснила Шарліз.

Шарліз Терон

Фото: instagram.com/charlizeafrica

Незважаючи на всі метаморфози, що відбулися з актрисою заради ролі, Шарліз вважає цей процес невіддільною частиною акторської професії:

"Я ніколи не розуміла акторів, які не готові проходити через зміни заради ролі. Для мене кайф саме в цьому - ти одягаєш на себе" шкіру "іншої людини. Я не уявляю, як можна було б зіграти цього персонажа (у фільмі" Таллі " . - Ред.), не набравши вагу і не зазнавши всю втому моєї героїні ", - уклала Терон.

Нагадаємо, ШарлізТерон зачарувала всіх своїм стильним чином.

Раніше Шарліз Терон заявила, що актрисам слід відмовитися від "ввічливого" підходу до питання гонорарів і вести себе більш вимогливо і жорстко.

Про те, які труднощі пережила Шарліз Терон, дивіться у відео нижче:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online