Німецький політик: США заважають дружбі Німеччини і Росії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Німецький консул Хайно Візе виступив із заявою, що більшість російських налаштовані до Німеччини "дружньо", і велика частина німців теж хотіла б поліпшення відносин з Москвою. Німецький консул Хайно Візе виступив із заявою, що більшість російських налаштовані до Німеччини дружньо, і велика частина німців теж хотіла б поліпшення відносин з Москвою

За словами політика, цьому заважає Вашингтон, який "розколює Німеччину, ЄС і Росію". Візе зазначив, що "російські орієнтуються на Німеччину. У більшості своїй вони налаштовані до Німеччини дружньо".

Проте, "в інтересах американців - розколювати Німеччину, ЄС і Росію. Росія перешкодила вступу України в НАТО", - підкреслив Візе.

Він також додав, що "анексія Криму, можливо, порушила міжнародне право. Але я можу це терпіти, якщо немає жертв і жителям надається підтримка".

Візе також розкритикував "одностороннього висвітлення подій" в німецьких ЗМІ., І додав, що зовнішня політика Німеччини по відношенню до Москви "лицемірна і брехлива".

Раніше "Правда.Ру" повідомляла, що в МЗС Німеччини заявили, що нові антиросійські санкції США відіб'ються на інтересах Берліна . Як пояснив глава МЗС ФРН Зігмар Габріель, виступаючи на форумі з питань зовнішньої політики, який традиційно організовує фонд імені Корбера, новий пакет санкцій стосується проектів газопроводів з німецьким участю, погрожуючи інтересам Берліна.

За його словами, необхідно переглянути європейську та німецьку політику щодо США і більш впевнено відстоювати свої власні інтереси.

Читайте більше:

ЗМІ: Німеччина втомилася платити за санкції проти Росії

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online