30 ідей дизайну інтер'єру трикімнатної квартири 85 кв. Метрів в сучасному стилі

  1. Прийоми ефективної організації простору квартири
  2. 1. Об'єднання вітальні і кухні
  3. 2. З однієї кімнати дві
  4. 3. Дитяча кімната на місці колишньої кухні
  5. 4. Використання площі підвіконня в дитячій кімнаті
  6. 5. Приєднання до кімнати балкона (лоджії)
  7. 6. Ванна-душова
  8. Способи посилення освітленості квартири
  9. 7. Круглі вікна в перегородках для поліпшення інсоляції темних приміщень
  10. 8. Світлі відтінки в меблях і обробці
  11. 9. Вітражні стелі з підсвічуванням
  12. 10. Підсвічування по периметру стельового карниза
  13. Прийоми обробки трикімнатної квартири
  14. 11. Пілястри
  15. 12. Стельова ліпнина
  16. 13. Молдинги в оздобленні стін
  17. 14. Ромбическая плитка у ванній кімнаті
  18. 15. Високі карнизи, що заходять на стелю
  19. 16. неоштукатурені цегляна кладка
  20. Декорування інтер'єру трикімнатної квартири
  21. 17. Камін у вітальні
  22. 18. Бра в формі свічників
  23. 19. Дзеркала з фацетом
  24. 20. Каскадні світильники
  25. 21. Люстри з підвісками
  26. 22. Дзеркало в камінному порталі
  27. Рішення міжкімнатних дверей
  28. 23. Високі білі двері
  29. 24. Розсувні прозорі двері
  30. 25. Орні двері з прозорими вставками
  31. 26. Штори замість дверей
  32. Способи зонування простору трикімнатної квартири
  33. 27. Меблі
  34. 28. Прозорі перегородки
  35. 29. Штори
  36. 30. Окреме освітлення для кожної зони

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сучасний підхід до розробки дизайну трикімнатної квартири передбачає ретельне опрацювання способів ефективної організації простору і прагнення зберегти єдність приміщень. З цією метою фахівці з інтер'єрів створюють кілька варіантів планувальних рішень і намагаються витримати приміщення в єдиній кольоровій гамі і стилістиці. Єдність кімнат досягається і за допомогою підбору близьких оздоблювальних матеріалів (укладанні у всіх приміщеннях одного і того ж підлогового покриття, однакове рішення стель і т.п.). Процес розробки дизайну трикімнатної квартири площею 85 кв. метрів, як свідчать фото новинки об'єктів з нашого портфоліо, часто вирішених в сучасному стилі , Може бути пов'язаний з не меншими труднощами, ніж робота над невеликими однокімнатними апартаментами. Тут багато що визначається складом і потребами сім'ї. Можливо, що трьох кімнат виявиться замало для того щоб все розмістилися з комфортом. Тоді дизайнерам доведеться шукати способи більш ефективної організації наявних площ для того, щоб у кожного члену було свій особистий простір.

У нашій сьогоднішній публікації ми зібрали 30 сучасних ідей дизайну трикімнатної квартири площею 85 кв. метрів. Представлена ​​в статті добірка фото інтер'єрів в неокласичному і сучасному стилях допоможе вам знайти шляхи вирішення багатьох проблем, які неминуче виникають на шляху перетворення житла.

Прийоми ефективної організації простору квартири

Розробка будь-якого дизайн-проекту починається зі створення планувальних рішень - тієї самої основи, на базі якої в перспективі і вибудовуються ескізи і візуалізації. перепланування трикімнатної квартири може припускати істотні зміни початкового розподілу функціональних зон. Приєднання балкона, непотрібних коридорів, знесення деяких перегородок і зведення нових - ці та багато інших дій можуть знадобитися для створення ідеальної планування. У 2017 році, як і раніше, дизайнери найчастіше використовують такі прийоми підвищення ефективності організації простору.

1. Об'єднання вітальні і кухні

Об'єднання вітальні і кухні

На фото: Дизайн кухні-вітальні в квартирі

Нерідко навіть найпалкіші противники об'єднання кухні з вітальні, орієнтуючись на доводи дизайнерів, погоджуються на таку пропозицію з перебудови житла. В результаті подібної перепланування ви замість двох маленьких приміщень отримуєте одне велике. У разі ж перенесення кухонної зони в вітальню ще й кімната додаткова звільняється, де можна організувати той же кабінет, спальню або дитячу. При цьому, не варто забувати, що такі зміни не повинні порушувати норм і правил.

2. З однієї кімнати дві

З однієї кімнати дві

На фото: Інтер'єр спальні з дитячою

Для сім'ї з двома і більше дітьми трьох кімнат може виявитися недостатньо. Один з варіантів вирішення цієї проблеми - сучасна ідея поділу кімнати на частини за допомогою прозорої перегородки. В результаті цього можна отримати з однієї кімнати дві.

3. Дитяча кімната на місці колишньої кухні

На фото: Дизайн дитячої кімнати На фото: Дизайн дитячої кімнати

Якщо ви переносите кухню у вітальню , То колишнє кухонне приміщення стає вільним. Його можна використовувати на свій розсуд. Часто простір колишньої кухні використовується під дитячу.

4. Використання площі підвіконня в дитячій кімнаті

Використання площі підвіконня в дитячій кімнаті

На фото: Підвіконня в дитячій можна використовувати в якості лави

При створенні дизайну трикімнатної квартири 85 кв. м. важливий кожен метр площі. Для підвищення ефективності використання простору підвіконня може виконувати функції робочого столу або м'якою лави-диванчика.

5. Приєднання до кімнати балкона (лоджії)

На фото: Дизайн спальні з приєднаною лоджією На фото: Дизайн спальні з приєднаною лоджією

Ще один спосіб збільшити площу житлової кімнати - приєднати до неї балкон. Правда, на законодавчому рівні узгодити таке перепланування не завжди просто. Тому часто дизайнери йдуть на маленьку хитрість: кілька збільшують дверний проріз між балконом (лоджією) і обладнають прозору перегородку. На приєднаної лоджії найчастіше організовують гардеробну з туалетним столиком, кабінет (Якої одночасно може бути і невеликий бібліотекою) або ж зону відпочинку.

6. Ванна-душова

Ванна-душова

На фото: Дизайн ванної кімнати з прозорою перегородкою

Площа далеко не кожній ванної кімнати дозволяє обладнати там одночасно і душову, і безпосередньо ванну. Дизайнери в прагненні зробити санвузли максимально компактними і зручними придумали використовувати скляну перегородку. З її допомогою ванна моментально перетворюється в душову.

Способи посилення освітленості квартири

Низькі стелі, недолік природного освітлення, вузькі темні коридори - всі ці недоліки квартири можуть коригуватися самими різними способами. У списку сучасних ідей, покликаних сприяти усуненню проблем з освітленням і конфігурацією приміщень, можна виділити наступні:

7. Круглі вікна в перегородках для поліпшення інсоляції темних приміщень

Круглі вікна в перегородках для поліпшення інсоляції темних приміщень

На фото: Дизайн спальні з круглим вікном

У приміщеннях з поганою інсоляцією на допомогу можуть прийти круглі вікна-вітражі, через які проникає світло з сусідньої кімнати. Цей прийом дизайнери Студії Ольги Кондратова застосували в одному зі своїх дизайн-проектів інтер'єру квартири .

8. Світлі відтінки в меблях і обробці

Світлі відтінки в меблях і обробці

На фото: Дизайн кухні-їдальні в квартирі виконаний в світлих тонах з використанням фіолетових акцентів

Всім відомо, що темні тони можуть візуально зменшити обсяг кімнати, світлі ж відтінки, навпаки, роблять приміщення більш просторим і легким. Тому в дизайні квартир площею 85 кв. метрів, судячи з фото інтер'єрів в сучасному і класичному стилях , Базовими кольорами часто стають бежевий і білий . Не варто думати, що беж - це занадто нудно. У цього кольору є безліч цілком приємних відтінків (молочний, кремовий, вершковий), які викликають асоціації з різними десертами і чудово поєднуються з іншими, більш яскравими тонами.

9. Вітражні стелі з підсвічуванням

Вітражні стелі з підсвічуванням

На фото: Дизайн спальні з вітражним декором стелі

Недолік освітлення можна вирішити і за допомогою стельових вітражів з підсвічуваннями. Подібне декоративне рішення відрізняється оригінальністю, тому воно ніколи не залишиться без уваги.

10. Підсвічування по периметру стельового карниза

На світлині:   Дизайн кухні-вітальні   з підсвічуванням по периметру карниза На світлині: Дизайн кухні-вітальні з підсвічуванням по периметру карниза

Проблема з низькими стелями нерідко вирішується за допомогою підсвічування, обладнаної уздовж карниза. Цей прийом допомагає візуально трохи збільшити висоту кімнати.

Прийоми обробки трикімнатної квартири

У 2017 році в дизайні вирішених в сучасному і класичному стилі трикімнатних квартир площею 85 кв. метрів, згідно фото, застосовуються такі елементи оздоблення:

11. Пілястри

На фото: Оздоблення квартири пілястрами На фото: Оздоблення квартири пілястрами

Без пілястр з їх античними обрисами в 2017 році не обходиться практично жоден інтер'єр великої квартири, стилістично близький до класиці . Ці елементи обробки можуть як просто прикрашати собою стіни, так і обрамляти контури меблів.

12. Стельова ліпнина

На фото: Дизайн вітальні з ліпного розеткою під люстру На фото: Дизайн вітальні з ліпного розеткою під люстру

Дизайнери Студії Ольги Кондратова часто використовують ліпнину в декорі стельових розеток. Це гарне декоративне рішення для просторих трикімнатних квартир, тяжіють до сучасної класики.

13. Молдинги в оздобленні стін

На фото: Оздоблення стін молдінгами На фото: Оздоблення стін молдінгами

Серед сучасних оздоблювальних матеріалів, використовуваних в ремонті квартир , Молдингам практично завжди відводиться особливе місце. З їх допомогою легко вирішується питання з декоруванням стін.

14. Ромбическая плитка у ванній кімнаті

На фото: Дизайн білого санвузли з кахлем у вигляді ромбів На фото: Дизайн білого санвузли з кахлем у вигляді ромбів

При створенні дизайну ванної в трикімнатній квартирі є сенс звернути увагу на кахель ромбами, який по своїй фактурі чимось нагадує популярну зараз «каретну» стяжку. Така плитка досить вигідно виглядає в інтер'єрах, вирішених в сучасному класичному стилі.

15. Високі карнизи, що заходять на стелю

На фото: Сучасні ідеї   дизайну спальні   в трикімнатній квартирі На фото: Сучасні ідеї дизайну спальні в трикімнатній квартирі

У дизайні трикімнатних квартир площею 85 кв. метрів часто можна побачити високі карнизи, що заходять на стелю. Популярність такого підходу пов'язана з тим, що подібні плінтуса візуально збільшують висоту стель.

16. неоштукатурені цегляна кладка

На фото: Декор в інтер'єрі квартири На фото: Декор в інтер'єрі квартири

Цегляна кладка вже давно перестала вважатися недоробки в ремонті. Її залишають відкритою для того, щоб додати інтер'єру квартири лофтового спрямованість . Навіть в дизайні квартири в класичному стилі іноді доречно використовувати цегляну кладку. Головне в даному питанні - правильно обіграти грубі цеглини декором.

Декорування інтер'єру трикімнатної квартири

Декорування - це самий останній етап робіт з благоустрою квартири, який дуже важливий для додання інтер'єрної композиції завершеності. При створенні дизайну трикімнатної квартири підбір декору ведеться вже на стадії розробки ескізів. Тому, маючи на руках візуалізації і карти декоративного оздоблення, ви завжди зможете представляти, які люстри, вази, картини потрібно придбати для того, щоб отримати в результаті максимально близький до проекту інтер'єр. У 2017 році в дизайні трикімнатних квартир площею 85 кв. метрів можна зустріти такі елементи декору, як:

17. Камін у вітальні

На фото: Кухня-вітальня з каміном На фото: Кухня-вітальня з каміном

Одне з головних прикрас віталень в квартирі, камін може тяжіти до самих різних стильових напрямків: як до класики, так і до сучасності. Найчастіше зараз можна побачити лаконічні білі камінні портали з ліпним декором. У міській квартирі, де немає можливості обладнати димохід, активно застосовуються біокаміни. Привабливим декором служить і просто камінний портал без полум'я.

18. Бра в формі свічників

Бра в формі свічників

На фото: Дизайн санвузла з бра у формі свічника

Сучасність по-своєму інтерпретує спадщину минулого. Всі ми, завдяки книгам і фільмам, уявляємо собі витончені старовинні свічники, які розвішувалися на стінах старовинних замків і палаців. У 2017 році в декорі квартир нерідко можна зустріти бра, зовні дуже схожі на ті підставки для свічок.

19. Дзеркала з фацетом

На фото: Дизайн кухні-вітальні з фацетовані дзеркалом На фото: Дизайн кухні-вітальні з фацетовані дзеркалом

Фацетовані дзеркала, хоч і є одним з найбільш характерних ознак стилю арт-деко , Останнім часом зустрічаються в самих різних стильових напрямках. Вони привносять в інтер'єр трохи гламурного блиску і, до всього іншого, сприяють візуальному розширенню простору.

20. Каскадні світильники

На фото: Дизайн спальні з каскадними світильниками На фото: Дизайн спальні з каскадними світильниками

Каскадні світильники в дизайні трикімнатних квартир часто використовуються в якості прикрас узголів'їв ліжка. Але вони також можуть застосовуватися і при декоруванні віталень і дитячих кімнат.

21. Люстри з підвісками

На фото: Люстра з підвісками в інтер'єрі вітальні На фото: Люстра з підвісками в інтер'єрі вітальні

Мало не в кожному проекті дизайну трикімнатної квартири від Студії Ольги Кондратова можна побачити люстри з іскристими підвісками. Звичайно ж, всі ці освітлювальні прилади можуть дещо відрізнятися один від одного по дизайну, колірній палітрі і матеріалами. Однак ці люстри завжди об'єднують якась пишність і ошатність, що робить їх ідеальними «союзниками» класики.

22. Дзеркало в камінному порталі

На фото: Білий камінний портал з дзеркалом в інтер'єрі вітальні На фото: Білий камінний портал з дзеркалом в інтер'єрі вітальні

Одна з досить цікавих ідей декору квартири пропонує оснащення камінного порталу дзеркалом. Така композиція, практично зовсім не займаючи місця, добре виглядає в дизайн-проектах як в сучасному, так і в класичному стилях.

Рішення міжкімнатних дверей

У роботі над дизайном трикімнатної квартири площею 85 кв. метрів важливо правильно продумати сполучення між приміщеннями. Двері, ширми, штори, розсувні перегородки - на сьогоднішній день на ринку представлений широкий спектр варіантів для огорожі дверних прорізів. Варто пам'ятати про те, що від правильності підбору дверей безпосередньо залежить загальне сприйняття композиції.

23. Високі білі двері

На фото: Високі білі двері в інтер'єрі коридору На фото: Високі білі двері в інтер'єрі коридору

Високі білі двері не тільки виглядають вельми аристократично, але ще і візуально трохи піднімають стелю.

24. Розсувні прозорі двері

На фото: Дизайн вітальні-їдальні з розсувними дверима На фото: Дизайн вітальні-їдальні з розсувними дверима

Розсувні двері з прозорими прямокутними вставками ідеальні для широких дверних порталів, покликаних сформувати візуальне єдність двох приміщень. Їх можна, наприклад, встановити у вітальні, з якої відкривається огляд на кухню. В розхристаному стані такі двері будуть сприяти єднанню двох приміщень.

25. Орні двері з прозорими вставками

Орні двері з прозорими вставками

На світлині: Дизайн вітальні з бібліотекою

Такі двері особливо гарні в класиці. В розхристаному стані вони не займають багато місця. Скляні вставки не перешкоджають проникненню природного світла з сусідніх приміщень. Такі двері додають простору легкості.

26. Штори замість дверей

На фото: Дизайн вітальні-їдальні зі шторами замість дверей На фото: Дизайн вітальні-їдальні зі шторами замість дверей

Сучасні ідеї і новинки дизайну квартир 2017 року закликають замість звичних дверей використовувати фіранки. Це особливо актуально для просторих віталень-столових, вирішених із застосуванням елементів класики або арт-деко, де велика кількість текстилю служить майже неминучим атрибутом.

Способи зонування простору трикімнатної квартири

У дизайні трикімнатної квартири площею 85 кв. метрів одночасно може використовуватися відразу кілька засобів умовного поділу простору на функціональні зони. По суті, кожна кімната ділиться на кілька частин, що виконують певні ролі. У вітальні це, як правило, диванна і їдальня зони. У спальні, крім безпосередньо області для відпочинку, часто обладнуються гардеробна або туалетний столик з пуфом. 2017 вніс свої корективи в процес розподілу простору на функціональні зони. Дизайнери відходять від ідеї об'єднувати в одній кімнаті два різних типи підлогових покриттів, що раніше повсюдно використовувалося для умовного позначення кордону двох зон. Поступова відмова від цього прийому пов'язаний з прагненням зберегти єдність всіх частин кімнати.

27. Меблі

На фото: Дизайн кухні в квартирі На фото: Дизайн кухні в квартирі

меблі - одне з найпростіших засобів умовного поділу простору на зони. Як правило, з метою провести кордону між функціональними частинами кімнати використовуються барні стійки, круглі столи, острівні дивани та вузькі консолі. Як засіб зонування кухні-вітальні нерідко застосовується кухонний острів.

28. Прозорі перегородки

На фото: Прозора перегородка в інтер'єрі спальні На фото: Прозора перегородка в інтер'єрі спальні

Прозорі перегородки в дизайні трикімнатної квартири хороші для паювання кімнати з одним вікном. Такий прийом забезпечує доступ сонячних променів до простору, що залишився без джерела природного світла.

29. Штори

Штори

На фото: Штори в інтер'єрі спальні служать умовної перегородкою, що сприяє зонування

Ще один популярний спосіб зонування простору, який особливо часто знаходить застосування в дизайні спальні . Так, в одному зі своїх проектів дизайну квартири Студія Ольги Кондратова використовує штори для того, щоб відокремити область для сну від зони з гардеробною шафою.

30. Окреме освітлення для кожної зони

На фото: Дизайн спальні з туалетним столиком На фото: Дизайн спальні з туалетним столиком

Один з найефективніших способів надати функціональних зон самостійність - організувати над кожною з них незалежне висвітлення.

Підводячи підсумки статті, відзначимо, що дизайн трикімнатної квартири площею 85 кв. метрів вимагає не менше дбайливого ставлення до наявної площі, ніж інтер'єр невеликих однокімнатних апартаментів.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online