Оптоволоконний оптичний кабель

  1. Оптоволоконний кабель Оптоволоконний оптичний кабель зв'язку зроблений зі спеціальних волокон (ВОЛЗ),...
  2. Як правильно вибрати оптичний кабель
  3. Популярні марки кабелю оптоволоконного
  4. Особливості волоконно оптичного кабелю
  5. Різновиди і призначення оптичного волокна
  6. Оптоволокно від українського виробника
  7. Купити кабель волоконно оптичний

Оптоволоконний кабель

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Оптоволоконний оптичний кабель зв'язку зроблений зі спеціальних волокон (ВОЛЗ), сердечника модуля або на базі головної труби, яка армує і захищає покриви і оболонки.

Оптоволоконний кабель "Одескабель"

Оптоволоконний оптичний Одескабель - продукція, що використовується у всій країні. Нинішні бездротові технології масово впроваджуються в повсякденне життя. Нікого не здивуєш інтернетом, за допомогою якого дані передаються по повітрю. Але, якщо розібратися з цією системою, можна переконатися, що провідні технології нікуди не зникли і не тільки мова йде про оптоволоконних. Все якраз навпаки. Як ви думаєте, чи може працювати станція, яка роздає 3G або Wi-Fi без проводового підключення? Вірно, не може. Передача даних забезпечується за допомогою сучасного волоконно оптичного кабелю або як ще його називають - оптоволоконний.
Але, це лише одна сфера використання. Одна з популярних товарних позицій компанії ВАГО є саме оптичний кабель зв'язку Одескабель для телекомунікацій.

Як правильно вибрати оптичний кабель

Існує класифікація подібних оптоволоконних кабелів.
Одна з найбільш купованих товарних позицій - оптичний кабель ОКТ-Д. Ця модель являє собою самонесущий діелектричний провід з діаметром в 5.5 мм. Підвішується на лініях електропередач і володіє відмінними техніко-експлуатаційними характеристиками.
Кабелі діелектричні Одескабель отримали досить широке поширення в телекомунікаційній галузі нашої країни.

Популярні марки кабелю оптоволоконного

Ось найпопулярніші марки волоконно оптичного кабелю зв'язку:

  • ОКТ-Д
  • ОКАДт-Д
  • ОКЛ

Не менш популярні і такі моделі:

  • ОКТБг - броньований кабель, який прокладають під землею або в кабельній каналізації.
    Діаметр - до 12 мм, зусилля на розрив - 1.5 і 2.7 кН.
    У продажу доступна будь-яка довжина, волокон - до 144 ОВ.
  • Окада-М,
  • Окада-ММ,
  • Окада-Д,
  • Окада-ДД

Абонентські кабелі, між собою відрізняються матеріалом силового елемента.

Наприклад, метал або діелектричний пруток. Загальна - мала вага і доступна вартість. Повсюдно використовуються для ля виробництва зовнішніх FTTH патчкордів.
Це є одним з головних напрямків діяльності компанії Vago.

Особливості волоконно оптичного кабелю

У такого роду пристосування немає екрану з металу, адже не потрібно екранування від перешкод електромагнітного характеру. Але з можливістю захисту від механічних пошкоджень використовуються дроту або стрічки із сталі, нитки з кевлара.
Волоконно-оптичний кабель має виняткові дані і можливості по секретності і скритності переносите даних. Зовнішні перешкоди не в змозі деформувати світловий сигнал, а сигнал не випромінює електромагнітних хвиль. Варто також відзначити, що під'єднатися до оптичного волокна нереально, адже під час цього процесу буде порушена цілісність кабелю. Найчастіше набувають кабелю на 4 волокна або 8 волокон.

Різновиди і призначення оптичного волокна

Волокна такого типу бувають двох основних типів:

Назва Опис оптичного кабелю Одномодовий Передають лише одну моду і має діаметр перетину приблизно в 9,5 нм. Одномодові кабелі бувають з несмещенной, зміщеною і ненульовий зміщеною дисперсією. Багатомодовий Може передавати велику кількість мод, їх діаметр становить 50 або е 62,5 нм.

Ці два види відрізняються лише по режимам проходження світлових променів в оптичному кабелі.
Також оптоволоконний кабель можна розділити за сферами використання:

  • Для прокладки в грунт;
  • Для зовнішньої прокладки;
  • Системи для шнурів.

Для побудови зовнішніх магістралей використовують оптичні кабелі для зовнішньої кладки, який гарантує зв'язок з окремими будівлями.

Діелектричний кабель зв'язку для внутрішньої кладки, як правило, застосовується для створення внутрішньої магістралі споруди. Самонесучий провід для шнурів застосовуються для розводки під'єднання в приміщеннях.

Оптоволокно від українського виробника

Телекомунікаційні технології нашої країни зазнають значних змін. На заміну морально і технічно застарілим моделям кабелів з міді приходять нові технології. А саме - оптоволоконний кабель зв'язку Одескабель, купити який можна в інтернет-магазині Vago.
У чому полягає його відмінність від мідних «побратимів? Велика пропускна здатність і довговічність - це лише основні показники оптоволоконної технології. Він практично не видає перешкод навіть при сильних грозах, що дуже цінно.

Купити кабель волоконно оптичний

У нашому інтернет-магазині можна купити оптоволоконний кабель Одескабель У нашому інтернет-магазині можна купити оптоволоконний кабель Одескабель. Оптоволокно за найдоступнішою ціною. Ми займаємося продажем по всій Україні - Київ, Харків, Львів, Дніпро і т.д. Доставимо в будь-яке місто країни.
У нас ви можете замовити сертифіковані кабелю зв'язку оптичні оптом чи вроздріб. Наш прайс, в якому вказана ціна за метр, можна подивитися на сторінках нашого сервісу.
Ми цінуємо наших покупців і піклуємося про репутацію нашого магазину, тому постачає тільки високоякісну продукцію, яка відповідає всім нормам і стандартам.
Якщо у вас залишилися якісь додаткові питання, то ви завжди можете звернутися до нас за вказаною на сайті номеру телефону, і уточнити всю цікаву для вас інформацію. Ми з радістю допоможемо підібрати підходящу для ваших цілей продукцію.

Для зв'язку з нами скористайтеся або зателефонуйте за телефонами:
+38 (067) 579-82-81
+38 (050) 376-11-67
+38 (093) 728-80-20

Як ви думаєте, чи може працювати станція, яка роздає 3G або Wi-Fi без проводового підключення?
У чому полягає його відмінність від мідних «побратимів?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online