Де краще замовити диплом: відгуки, поради, допомогу студентам

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Тут є кілька варіантів. Варіант самостійного написання ми в даній статті не розглядаємо. Отже, у вас підійшла сесія, і ви вирішили заощадити свій час і замовити дипломну чи курсову роботу «на стороні». Наведемо плюси і мінуси всіх варіантів:

1. Фірми з написання дипломних та курсових робіт на замовлення .

Як правило, в кожному великому місті є кілька таких фірм, що виконують для студентів різні роботи - від простого реферату або завдання до кандидатської чи докторської дисертації. У Москві і Санкт-Петербурзі - по кілька десятків. Питання, яку з рефератних фірм вибрати - часто стоїть вам успішно зданої сесії і нерозтрачених нервів. Або, як мінімум, економії свого гаманця, так як ціни скрізь різні. Основні рекомендації при виборі фірми для замовлення дипломних робіт і курсових проектів:

  • наявність хороших відгуків ваших знайомих або однокурсників;
  • обов'язкова наявність офісу з нормальним графіком роботи;
  • обов'язкова наявність сайту, рівнем явно вище ніж сайт-візитка на безкоштовному хостингу;

Бажано обдзвонити хоча б кілька фірм, і дізнатися скільки коштує диплом на замовлення в вашому місті. Якщо ціни будуть відрізнятися непомітно, вибирайте за іншими критеріями. Якщо ж ціни десь нижче, то варто придивитися до цієї фірми: якщо у них нормальний офіс, розкручений сайт, докладно і толково відповідають вам з приводу вашого бажання замовити диплом, реферат або курсової проект по телефону, то має сенс звернутися до них.

Якщо ж ця фірма знаходиться десь на відшибі, сайт їм робив начебто школяр, специфіку вашого предмета або ВНЗ вони не знають, і заманюють тільки низькою ціною написання диплома - то звертатися до них навряд чи варто. Часом дивує, що люди дзвонять в першу-ліпшу фірму, і там же відразу замовляють дипломну, курсову або контрольну роботу - навіть якщо ціна їм здається завищеною. Тут варто пояснити, що автори, які займаються написанням робіт, в тому ж Санкт-Петербурзі практично одні і ті ж: часто один автор співпрацює з декількома фірмами.

І зрозуміло, є загальноприйнятий рівень вартості дипломних робіт на замовлення , Який виставляють автори. Тому різниця в ціні - це виключно «ініціатива» фірми: кому-то необхідно окупити дорогий ремонт або рекламну кампанію, кому-то представляється логічним виставити дику націнку і отримувати надприбуток. Тому ви завжди можете знайти адекватний рівень цін, на рівні середньоміського, не переплачуючи за бренд або ремонт офісу.

Наприклад, у нас в «Нева-Диплом» завжди підтримується рівень цін на рівні среднегородских і навіть нижче , Тому ви можете замовити дипломну чи курсову роботу в Петербурзі недорого, але при цьому якісно. Ми вкрай рідко піднімаємо ціни на наші послуги: наприклад, по курсових робіт далекого 2011 року підняли на 200 рублів, в той час як у деяких фірм зростання склало 500-1000 руб., При тому що і спочатку їх ціни були вищі за наші. Деякі чомусь вважають, що під час кризи зайві гроші не завадять.

Причому ми підняли ціни, коли у нас кілька студентів з одного ВНЗ забирали замовлені курсові роботи по 1600 рублів, і розповіли, що інші їх однокурсники замовили по 3000 рублів, та ще їм і не зарахували. Так що ми додали 200 руб. і у нас теоретична курсова стала коштувати 1800 рублів - що все одно було нижче середньоміського рівня - близько 2000 рублів. Станом на 2017 рік рівень цін ще дещо підріс, але все одно ми продовжуємо тримати для наших клієнтів дуже виправдані і недорогі ціни на дипломи ,, Курсові та контрольні роботи, а крім того пропонуємо багато знижок .

Тому не забувайте обдзвонити кілька фірм, і вибрати ту, що підійшла саме вам - за ціною, сайту, відповідям консультанта та іншими ознаками, нарешті, просто по вашій інтуїції. :)

2. Приватники.

Плюс у приватників один - вартість. Тому якщо вам пощастило замовити диплом у адекватного приватника, який вам своєчасно та якісно пише роботу - вам крупно повезло.

Всі інші - мінуси. І тому часто-густо доводиться чути від клієнтів негативні відгуки про роботу з приватниками. Основні неприємності:

  • приватники, буває, нерідко «пропадають» - отримавши оплату за замовлення, просто не беруть трубку, вимикають телефони, або прямо відмовляються робити доопрацювання - тут, як ви розумієте, залежить від вашої завзятості, але в будь-якому випадку, будуть витрачені нерви;
  • приватники не так пунктуальні - зрозуміло, і співробітник фірми може запізнитися із замовленням на диплом або інший роботою, але його контролюють і кваплять менеджери, так і запізнення там як правило легко вміщається в 1-2 дня. Якщо дипломні чи курсові роботи на замовлення термінові, то затримок взагалі не повинно бути. Випадки ж «затримок» у приватників в тиждень, дві і більше нерідкі, навіть якщо ви переплатили за замовлення термінового диплома;
  • приватники вже давно стали брати передоплату - але ж колись саме це їх вигідно відрізняло від всіх фірм. Тепер же вони просто беруть гроші без всяких документів - і далі залежить від їх чесності;
  • приватники часом набирають безліч дипломних і курсових робіт, а потім розуміють, що виконати всі з них не можуть. Якщо людина чесна, він просто поверне вам гроші, але в будь-якому випадку ви вже втратили час;
  • приватників багато, тому їм немає сенсу якось виділятися, забезпечувати довготривалі гарантії, переживати за своє чесне ім'я - головне, щоб побільше людей в даний момент замовили у них курсову або контрольну роботу, дипломи, реферати і дисертації;
  • нарешті, найпопулярніше місце зустрічей з приватниками - це метро. Деякі звуть клієнтів до себе додому. Якщо будинок не знаходиться в Купчино або Рибальському, вам пощастило. :) Тому все ж можливість зустрітися зручному місці і в зручний час - це хороша опція, коли офіс, як, наприклад, наш, знаходиться в самому центрі міста , Поруч з тим же метро, ​​буквально за два кроки - в Бізнес-Центрі «Мир» (відразу за ТРК «Пік»), вул. Єфімова, д.4а, оф. 435. І тоді якось немає особливого сенсу мокнути на вулиці під час дощу або штовхатися в метро. :)

Так що вибираючи працювати з приватниками, ви вибираєте деяку економію, але купуєте купу ризиків. Повторимося: хороші приватники зустрічаються, і з них також часом виходять хороші автори для фірм.

3. У своєму ВНЗ (викладачі на кафедрі, лаборанти, однокурсники).

Нерідко викладачі натякають на можливість звернутися до них, щоб замовити диплом чи курсову роботу, наприклад, з економіки. Зрозуміло, це не стосується прямої хабара за здачу заліку, але популярно, наприклад, при написанні дипломної роботи. Той же науковий керівник може запропонувати вам виконати цю роботу за вас.

Плюси - зрозуміло, що так як він її і повинен перевіряти, зауважень по ній не буде. По крайней мере, до захисту її перед іншими викладачами. Мінуси - вартість дуже, дуже завищена: зазвичай вона в 2-3 рази вище середньоміського. Так, клієнти зазвичай згадували суми близько 30-50 тис. Руб. (За станом на 2011-2014 роки, зараз і вище!).
Порівняйте це з середньоміського вартістю дипломної роботи в Петербурзі в 2015 році: 15 тис. Руб. І, до речі, порівняйте її ж з цінами диплома на замовлення у нас - 13,9 тис. Руб. Так що якщо зазвичай замовлена ​​курсова або дипломна робота редагується 1-2 рази до її схвалення у научник, то, на наш погляд, економія очевидна. І, до речі, більшість робіт, які «пишуть» самі викладачі своїм студентам, вони просто беруть з потоку на рік-два молодші, зовсім не переробляючи (адже навіщо - перевіряють же вони самі). Ну, а варіант з однокурсниками - це як і з приватниками.

Так що всі три варіанти, де краще замовити диплом, курсову або контрольну роботу, реферат, та при цьому щоб вийшло недорого, якісно і терміново, ми привели. Ви можете зробити замовлення в фірмі, у приватника або під «патронатом» свого викладача - так що ви завжди можете порівняти і вибрати оптимальний для вас варіант.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online