Авторинок в Латвії

  1. Авторинок б / у автомобілів в Латвії
  2. Ринки в районі "Румбула"
  3. Автоцентри в Латвії
  4. Сайти з продажу автомобілів в Латвії
  5. Скільки коштує автомобіль в Латвії?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Латвія - країна, де географічне положення створює передумови для того, щоб вигідно продавати автомобілі, як нові, так і старі. Це країна Євросоюзу, яка активно співпрацює з його державами-представниками.

Латвія омивається Балтійським морем, на якому був створений Вентспілскій порт, за допомогою якого поставляють, в першу чергу, автомобілі з Великобританії, Німеччини і Швеції.

А кордону з Білоруссю і Росією, що забезпечують Латвії зручну транспортну розв'язку.

Авторинок б / у автомобілів в Латвії

Латвійська ринок уживаних автомобілів на сьогоднішній день не є міжнародним і насиченим, яким він був ще в дев'яностих роках.

Однак багато хто приїжджає сюди, оскільки ціни на авто все-таки нижче, ніж в країнах СНД, незважаючи на плату за розмитнення, а середній вік старих автомобілів, що виставляються на продаж в Латвії, становить 6 - 10 років, в той час, як в Литві , це 10 - 15 років.

Автоторгівля в країні непогано розвинена, і це ви помітите, як тільки перетнете латиську кордон: на прилеглій території побачите виставлені, готові до продажу, машини.

Однак звертати увагу на такі торгові точки не варто: ціни тут безпідставно завищені. Самі адекватні умови покупки б / у машин ви можете знайти на розташованому в Ризі автобазарі "Румбула" і на що розмістилися поруч ринках.

Ринки в районі "Румбула"

Створений в Ризі авторинок автомобілів б / у "Румбула" успішно функціонує вже не першу десятку років. Власники автомобілів з пробігом можуть продавати тут свої машини двома різними способами: заплативши помірну ціну, торгувати самі або ж, сплативши сервіс, так званого, автосалону, скористатися його посередницькими послугами.

Власники автомобілів з пробігом можуть продавати тут свої машини двома різними способами: заплативши помірну ціну, торгувати самі або ж, сплативши сервіс, так званого, автосалону, скористатися його посередницькими послугами

Литва - лідер ринку старих автомобілів в Прибалтиці, читайте про продажу авто в Литві на нашому сайті, напевно знайдете для себе цікаву інформацію.

Раз вже ви в Ризі, обов'язково знайдіть час, відвідайте Домський собор і зробіть його фото - це унікальне місце, в якому варто побувати.

Навколо самого автобазару "Румбула", розташованого на території старого однойменного аеропорту, виріс ряд інших ринків, які утворили цілий торговий район.

Тому, приїхавши в "Румбула", прилеглі авторинки і автосалони, ви знайдете старі авто різних марок і моделей і зможете підібрати потрібний Вам товар, адже базари відрізняються тут широким і стабільним пропозицією транспортних засобів, запчастин до них, косметики та аксесуарів.

Адреса

вул. Маскавас, 450 (Maskavas iela, 450) Графік роботи понеділок - п'ятниця: з 09.00 до 18.00 субота: з 06.00 до 16.00 неділя: з 07.00 до 15.00 Телефон +371 67703787 Мобільний телефон 26493084 Сайт www.tirgusrumbula.lv

Автоцентри в Латвії

Автоцентри в Латвії

Ще одне місце, де Ви можете придбати в Латвії старий автомобіль - автоцентри, деякі з яких представляють навіть кілька виробників. До речі, в таких салонах виставлені і абсолютно нові машини. Ось список представництв найвідоміших марок авто:

ПредставникМарки автоАдресаТелефонСайт

"Atlas Motors" Chrysler, Jeep, Dodge Daimler Chrysler
вул. Вагон, 38
+37167310382
www.atlasmotors.lv "Autohalle SIA" Seat, Hyundai, Peugeout, Suzuki
вул. Бікерніеку 145 +37167844584
www.autohalle.lv "Frolova Motoru Kompanija" Daewoo, Ssang Yong, Hyundai
вул. К. Ульманом, 125-74 +37167068346 www.frolovmotors.lv "Skandi Motors" Mitsubishi, Hyundai вул. Ліелірбес, 32 +37167300100
www.skandimotors.lv "Domenikss" Mercedes-Benz вул. Абренес, 5 +37167099880 www.mercedes-benz.lv "Karlo Motors" Skoda вул. Бікерніку, 120 +37167514514
www.skoda.lv "Amserv Motors" Toyota і Lexus вул. Краста, 3 +37167204750 www.amservmotors.lv
"Musa Motors Riga" VOLVO вул. Скантес, 33 +371 67043111 mmr.volvocarsdealer.com "VEHO" Citroen вул. К. Ульманом, 90 +37167408700
www.citroen.lv "Wess Motors" Toyota, BMW, Lexus, Honda
вул. К. Ульманом, 125 +37167068300 www.wess.lv "Moller Auto" BMW і Audi вул. С. Ейзенштейна, 6а +37167097126
www.mollerauto.lv

Сайти з продажу автомобілів в Латвії

Однак способи покупки авто в Латвії не обчислюються авторинку і автоцентрами Однак способи покупки авто в Латвії не обчислюються авторинку і автоцентрами. Існує цілий ряд порталів, на яких можна знайти пропозиції про покупку і продаж транспортних засобів, запчастин, косметики та аксесуарів для них.
Створено багато звичайних сайтів оголошень, розділених на підрозділи, один з яких - "транспорт", де і можна знайти потрібну модель авто. На всіх з них доступний перегляд російською мовою:

  • ss.lv - найбільший портал, на якому розміщено величезна кількість оголошень про продаж і придбання різних транспортних засобів (близько 45 000);
  • reklama.lv - ще один великий сайт, де зустрічаються покупці і продавці, кількість оголошень - близько 30 000;
  • auto.lv - автосайті, побудований на основі оголошень приватних осіб і підприємців, можна вибрати російську мову відображення;
  • ru.autoplius.lv - сайт з продажу автомобілів, де можна вказати всі деталі самим докладним чином. Російська мова - одна із запропонованих творцями ресурсу;
  • brc.lv - ще один докладний сайт, де можна підібрати потрібний Вам варіант з найрізноманітніших характеристикам авто.

Як бачите, є достатня кількість інтернет-ресурсів, де можна детально вивчити питання покупки машини.

Як бачите, є достатня кількість інтернет-ресурсів, де можна детально вивчити питання покупки машини

Заодно почитайте нашу статтю про автомобільні сайти Литви , Можливо саме на них ви знайдете той варіант, який вам доведеться по серцю за всіма параметрами.

Не забувайте і про те, що, зокрема, в Ризі можна придбати не тільки авто, але і відмінний трикотаж , Причому дуже якісний.

Відвідайте магазини Риги https://vpribaltike.com/latviya/riga/shopping-ri/torgovie-tsentri-rigi.html , Щоб купити собі і близьким сувеніри та подарунки.

Скільки коштує автомобіль в Латвії?

Вартість автомобіля варіативна, оскільки залежить від багатьох факторів Вартість автомобіля варіативна, оскільки залежить від багатьох факторів. Однак, в середньому, підраховано, що, як вартість нових транспортних засобів, так і вже були у вжитку, в Латвії нижче, ніж в Росії на 10-15%.

Причому, ціна безпосередньо залежить і безпосередньо від характеристик авто, і від розміру мита, яку доведеться заплатити. А на її розмір впливають, згідно із законодавством, такі деталі:

  • дата випуску ввезеного автомобіля;
  • його тип (вантажний, пасажирський, легковий);
  • митна вартість;
  • об'єм двигуна.

Залежність тут прямо пропорційна: чим пізніше машина випущена, тим дорожче обійдеться розмитнення і т.д.

З усього сказаного випливає, що Латвія пропонує кілька способів, за допомогою яких ви можете купити машину: на авторинку, у автодилера або за допомогою одного з існуючих автосайтів - що надає покупцям свободу вибору і комфорт.

Вигідність покупки же полягає в більш демократичних, ніж в країнах СНД, ціни на транспортні засоби та близькість цієї прибалтійської країни. Одним словом, купити автомобіль в Латвії - вдала ідея, яка заощадить Ваші кошти.

Скільки коштує автомобіль в Латвії?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online