Палац Мунчици Бургаса Новини: 1 300 000 левів за "Изгрев" і "Зорницу"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На розвиток Територіальної дирекції «Ізгрев» виділено 1 300 000 левів, до складу якого входить також однойменний комплекс та комплекс «Зорніца». Заступник міського голови Красимир Стойчев під час презентації проекту бюджету 2013 року. На зустрічі прибули 50 мешканців згаданих комплексів, які вперше окреслили макрорамку з великими Бургаськими проектами. Особливу увагу було приділено проекту інтегрованого міського транспорту. Нові 67 автобусів і швидка лінія пройдуть через ТзВ «Ізгрев», на території якої буде побудована нова зупинка. Стало очевидним, що автобуси будуть ходити по старих маршрутах, поки не буде реалізована нова транспортна схема, що включає в себе вдосконалення інфраструктури, будівництво проходів.

Красимир Стойчев також звернув увагу на культурно-історичні проекти в Бургасі - реставрацію острова Святої Анастасії, аквамаліди мінеральних ванн, вежу на півострові Форос / Краймори, відкриття археології в Шилото.

"Навіщо болгари їздити в Туреччину і показувати їм, де розстрілюється серія LISTOPAD? Стойчев.

Серед запланованих на цей рік ініціатив, які стосуються Ізгрева і Зорниці, є підготовка проекту будівництва нового представницького спортивного залу на місці старої військової частини в Ізгреві. Це обов'язкова умова для пошуку реальних грошей і створення сайту.

У 2013 році також буде розроблений планетарій, який планується побудувати в озері Парк. У гарну погоду починається реконструкція тенісних кортів до готелю Парк. Фінансування було надано на реконструкцію загальноосвітньої школи "Добрі Чинтулов" та спільні дитячі садки "Ран Босилек" і "Звездица Зорніца".

Подальше осушення планується на бульварі "Димитар Димов", відновлення внутрішніх вулиць, будівництво нових автостоянок.

У громадському обговоренні взяли участь територіальний директор Пенька Паспальова, омбудсмен Таню Атанасов, муніципальні радники, представники муніципальної адміністрації та допоміжні компанії.


Quot;Навіщо болгари їздити в Туреччину і показувати їм, де розстрілюється серія LISTOPAD?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online