Ремонт однокімнатної квартири

  1. Ремонт однокімнатної квартири: етапи
  2. Чому з нами вигідно працювати?
  3. Найбільш популярні ремонтні роботи

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

При виконанні ремонту в однокімнатній квартирі фахівці роблять акцент на окремі елементи і прийоми дизайну, які дозволяють візуально розширити простір. Це дозволяє зробити маленьку квартирку просторій і затишній, не змінюючи її площі. Завдяки досвідченим і вмілим майстрам, ми легко забезпечимо реалізацію індивідуальних задумів ремонту або втілимо ремонт під ключ.
Ми пропонуємо увазі наших клієнтів широкий асортимент видів ремонту: євроремонт, окремі косметичні роботи, комплексний ремонт та інші.
Найчастіше в однокімнатній квартирі живе два або три людини. Кожен з них потребує у своєму особистому просторі, тому зонування стає не примхою, а необхідністю. Може знадобитися демонтаж стін, але часто можна просто обійтися додатковими перегородками.

Ремонт однокімнатної квартири: етапи

  • Підготовка до ремонту. Опрацювання ескізів планування, зовнішнього вигляду всіх приміщень, розташування меблів. У ці ж схеми включається проведення проводки, розміщення всіх електричних елементів.
  • Демонтаж. Проводиться заміна вікон, дверей, зміна місцезнаходження дверного отвору. Завершення етапу - прибирання сміття.
  • Практична реалізація схем. Вирівнювання робочих поверхонь, зведення перегородок, проведення проводки і комунікацій.
  • Оздоблення. Як правило, такі роботи починають в робочих приміщеннях, поступово переходячи до кімнати.
  • Фінальний етап. Розстановка меблів, монтаж техніки, декорування, вивезення залишків сміття.

Наші фахівці сміливо стверджують, що навіть однокімнатна квартира може бути вишуканою і комфортною. Щоб приміщення було затишним, використовуються всілякі дрібниці, які швидко створюють закінчений образ інтер'єру.
Якщо ви хочете дізнатися вартість ремонту маленької квартири - зверніться в нашу компанію. Зв'язатися з менеджером можна за допомогою контактного телефону або через форму на сайті.

Чому з нами вигідно працювати?

Перед початком будь-яких ремонтних робіт ми пропонуємо клієнту проконсультуватися з майстром-архітектором. Наші фахівці, в свою чергу, зв'яжуться з людьми, відповідальними за будівництво вашого будинку. Після того, як ми узгодимо всі деталі ремонту, співробітники зможуть скласти план ремонтних робіт таким чином, щоб не нашкодити несучої конструкції будівлі.
Що стосується вартості, то вона залежить від площі - ціна виражається за один квадратний метр. Можна заощадити значну суму, якщо замовити ремонт двокімнатної квартири . Однак навіть у разі такого ремонту, внести правки в загальну картину дизайну буде досить легко - потрібно просто переговорити з дизайнером. Наші фахівці із задоволенням підуть вам назустріч і допоможуть з оптимізацією дизайну.

Найбільш популярні ремонтні роботи

  • З'єднання кухні і кімнати. Знищення перегородки між цими двома приміщеннями дозволяє створити одну велику кімнату. При бажанні, частина простору може піти на збільшення санвузла.
  • Збільшення площі санвузла. На це йде простір коридору або основний кімнати.
  • Використання лоджії (балкона). Утеплення, оснащення стеклами. При необхідності, там можна облаштувати невелику робочу або ігрову зону.
  • Поділ простору на зони за допомогою гіпсокартонних або інших перегородок. Виділення зон за допомогою різних кольорових гам.

Чому з нами вигідно працювати?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online