Одноповерхова Москва: як переїхати в столицю і купити свій будинок?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Деякі жителі столиці напевно замислювалися про покупку будинку. Бажано, в старій або нової Москві, ну або хоча б в ближньому Підмосков'ї. Чи можливо знайти будинок в межах МКАД? Розповідаємо нижче. Деякі жителі столиці напевно замислювалися про покупку будинку

Деякі жителі столиці напевно замислювалися про покупку будинку. Бажано, в старій або нової Москві, ну або хоча б в ближньому Підмосков'ї .... Фінанси

У старій Москві

Окремий будинок - це комфортно і престижніше, ніж квартира. Але на території Москви не так багато приватних і окремих будинків - в межах МКАД їх близько півтори тисячі, на продаж виставлено не більше трьох десятків. Експерти вважають, що цей ринок буде тільки зменшуватися - дорога земля буде використовуватися «по максимуму» і більш ефективно. Відповідно, шанси побачити в майбутньому на місці одноповерхового будинку багатоповерхівку, досить високі.

З півтори тисячі малоповерхових будинків більшість розташовані в центрі міста або історичних дачних селищах. У центральному окрузі (ЦАО) знаходяться, в основному, особняки, які набувають великі компанії в представницьких цілях: в них розташовуються головні офіси, посольства, будинку прийомів.

Села в межах міста

Далеко не найпоширенішим явищем у сучасних великих містах - це «села в межах міста». Але, як це не дивно, в Москві їх не так вже й мало - Терехово, Матвіївській, Леніне і кілька інших . Пропозиція може відлякати - іноді мова йде про досить старому житлі, поганому соціальному оточенні, відсутності міських зручностей. Однак є й винятки - в деяких селищах є охорона, міський магазин, школа, все життєво потрібні комунікації, а також доступні транспортні розв'язки.

Найчастіше такі «села» розташовуються за МКАД, але в межах нової Москви. Власники таких будинків кажуть про велику кількість переваг - прописка в Москві, міське шляхове і соціальне обслуговування, розвивається інфраструктура і непогана екологія (але це треба перевіряти ), Відносно нескладне оформлення земельних ділянок у власність. З недоліків - погана транспортна доступність, але навряд чи це стане проблемою для людей, у яких є своя машина.

Таунхауси в ближньому Підмосков'ї

Таунхауси не можна назвати котеджами в класичному розумінні цього слова ( «таунхаус» - це малоповерхова будівля, в якому можуть розташовуватися відразу кілька квартир). Однак, незважаючи на це, для багатьох це прийнятний компроміс між квартирою і будинком.

Жителі такого будинку отримують вертикальне планування, відносно велику площу, власну землю і все права жителя міста.

Селищ, зібраних з таунхаусів, в Москві і Підмосков'ї кілька: Куркино, Братцево, «Апарт Вілль» і ще кілька варіантів з житлом різного ступеня «елітності».

Підмосков'ї

Вибір житла в Московській області величезний. Багато з таких будинків цілком можуть стати хорошим «першим житлом». На території селищ і районних центрів, можна купити і недорогий котедж, і солідну віллу, і таунхаус, і звичайну квартиру в заміському житловому комплексі. Серед найпопулярніших напрямків лідерство довго утримувало Рублево-Успенське шосе, однак зараз серйозну конкуренцію йому складають Новоризьке, Калузьке і Дмитрівське напрямку.

альтернативні варіанти

Якщо ви прочитали статтю і жоден з варіантів не припав вам до смаку, ви завжди можете скористатися альтернативою - купити квартиру в багатоповерхівці або, наприклад, роздрукувати свій будинок на 3-D принтері .

Чи можливо знайти будинок в межах МКАД?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online