Український фондовий ринок різко обвалився

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

5 серпня 2011, 14:42 Переглядів: 5 серпня 2011, 14:42 Переглядів:   Український фондовий ринок відкрився обвалом

Український фондовий ринок відкрився обвалом. Фото fx-allsignal.com.

Сьогодні, 5 серпня, торги на двох основних фондових майданчиках України - "Української біржі" (УБ) і ПФТС - відкрилися різким обвалом котирувань акцій. Зокрема індекс УБ відкрився гепом вниз більш ніж на 8% (по відношенню до значення закриття попередньої торгової сесії).

Надалі папери трохи підросли в ціні, але повністю відіграти ранковий обвал їм не вдалося. Станом на 13.40 (за київським часом) індекс "Української біржі" в порівнянні із закриттям попередньої торгової сесії скоротився на 4,06%, індекс ПФТС - на 2,1%, пише справа .

Як повідомлялося раніше, торги на фондових біржах США у четвер, 4 серпня, закрилися обвалом індексів. Dow Jones Industrial за підсумками торгової сесії знизився відразу на 4,3%, S & P 500 впав на 4,8%, а Nasdaq - на 5,1%. Причина обвалу - побоювання інвесторів з приводу рецесії в США і подальшого поширення боргової кризи на Італію та Іспанію.

У п'ятницю знижуються і європейські фондові індекси. Так, основний індекс акцій Лондонської фондової біржі FTSE100 до 13.40 (за київським часом) знизився на 2,25%, німецький DAX - на 2,16, російський РТС - на 3,29%.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Український фондовий ринок різко обвалився". інші бізнес новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online