Mobile-review.com МТС: Безліміт за 2 рубля

  1. лірика
  2. що почім

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Новорічний подарунок від МТС, який ми давно чекаємо і обговорюємо на форумах. Він таки виявився Подарунком без лапок і дрібно-шрифтових знущань. Безліміт усередині мережі без обмежень за 60 рублів на місяць, зустрічайте 22 листопада. Нехай на два місяці, зате які місяці! Найбільш «балакучі», це безперечно.

лірика

На цей раз «лірика» зовсім коротка. Дорога ложка до обіду, і відкладати на 24 години публікацію заради просторікуватих словоблуддя ні до чого. Дешевий безліміт всередині мережі - сильний хід і дуже ефективна зброя в конкурентній боротьбі. При всій щирій лояльності до рідного оператору, «гаманцеві» аргумент є найсильнішим для 65% абонентів, це статистичний факт. Одночасно, внутрішньомережеві «халява» фінансово оператору нічим не загрожує, аби мережу витримала. Ніяких складних взаєморозрахунків, ніякої плати за інтерконект. Так чому ж інші оператори нам не пропонують супердешевих анлім всередині мережі? Питання риторичне. Може бути, не готові технічно до неминучих перевантажень або не готові ризикнути. Або притримують це «зброя масового ураження» на майбутнє. Як би там не було, нинішнє новорічна пропозиція МТС по своїй маркетинговій «силі» однозначно кладе на лопатки всі діючі на даний момент пропозиції конкурентів. Час «прочухатися» і запропонувати щось цікаве ще є, але переплюнути «Безліміт за 2 рубля» майже неможливо. Навіть з урахуванням внутрішньо-суті «безліміту» і того, що «2 рубля» відноситься до щоденної абонплати і означає 60 рублів на місяць. Все одно здорово.

що почім

Новина від 11 листопада нам обіцяє багато і на цей раз не обманює. Навіть - увага! - ніяких звичайних дрібних шрифтів і сором'язливих застережень на тему «... все, звичайно, безлімітно, але з досліджень серйозного незалежного і аналітичного агентства, 30 хвилин розмов в день - цілком достатньо для більшості абонентів. Результати дослідження дуже незалежного і дуже аналітичного агентства - за посиланням, ознайомтеся. Який ще безліміт вам потрібен ?! ». На цей раз все по-чесному, ніяких великотрудних незалежно-аналітичних досліджень на тему того, що «більшість розмов триває не більше 5 хвилин, і тому тариф« Супер нуль »можна об'єктивно вважати ...». Чесний анлим на більшості тарифів передплаченої всього за 60 руб. у місяць. Плюс плата за підключення, але в підсумковій сумі не більше 100 руб. / Місяць за безлімітне спілкування всередині домашнього сегмента мережі МТС.

/ Місяць за безлімітне спілкування всередині домашнього сегмента мережі МТС

Інформація цілком офіційна, була опублікована в кількох сертифікованих і ліцензованих засобах масової інформації (сайти МТС), так що вірити можна і потрібно. Новорічна акція «Безліміт за 2 рубля» є федеральним пропозицією і не вимагає укладення додаткової контракту з оператором, звичний номер телефону зберігається.

Вартість підключення до «Безліміт за 2 рубля» залежить від регіону, але абонентська плата за послугу становить саме два рубля в день. Послуга доступна на більшості тарифів передплаченої, з 22 листопада її можна буде підключити командою * 111 * 2120 #. Термін дії самої послуги не обмежений, але після 31 січня вартість (розмір щоденної знімається абонплати) має повне право змінитися.

Природне запитання - взаємодія послуги з акумуляторами в тарифах «Багато дзвінків» і «Багато дзвінків на всі мережі». При підключенні послуги акумулятори поповнюватися безкоштовними дзвінками не будуть, але зате ці дзвінки в середині мережі також не враховуватимуться в обсязі щоденного трафіку. Тобто новий тариф «Багато дзвінків на всі мережі» стає несподівано привабливим для середньо-багато говорять, і зона раціонального використання цього тарифу різко розширюється до 1300-1500 хвилин в місяць в залежності від профілю. З уже архівним «Багато дзвінків» ситуація дещо складніша, при підключенні опції «Безліміт за 2 рубля» оператор може втратити певну кількість грошей на інтерконект. Чи не напередодні чи запуску новорічного безліміту тариф «Багато дзвінків» терміново відправили в архів?

На тарифах «RED Energy» і «Maxi Plus» можливість підключення опції «Безлімітні дзвінки» закривається на період проведення акції. Дійсно, який сенс підключати безліміт за 250-300 руб. / Місяць, якщо те ж саме можна підключити з підсумкової вартістю в перерахунку на місяць помітно нижче? Втім, на раніше підключили цю опцію абонентах нинішня акція ніяк не позначиться. Як платили абонплату за анлім, так і будуть продовжувати платити. І, до речі, майже нічого не втратять. Рублів 50-70 економії за рахунок гарячкових перепідключення, в перерахунку на середньомісячні витрати - рублів 40. Так що, воно того не варто точно.

В іншому - все дуже здорово, і послуга гідна всіляких вихвалянь. Правда, після 31 січня «Безліміт за 2 рубля» перепідключитися автоматично і, швидше за все, за трошки інші гроші. Але до цього часу опція напевно придбає інша назва, і юридичної колізії не відбудеться. А нам з вами не все одно? Подивимося, в які гроші оцінить МТС внутрішньо анлім після Нового Року на всіх тарифах крім «RED Energy» і «Maxi Plus», це навіть цікаво. На сьогоднішній день акція «Безліміт за 2 рубля» - супер-пропозиція, особливо з урахуванням наближається Нового Року. Якщо в цій акції раптом виникнуть якісь нові особливості або додатковий «дрібний шрифт», ми до цього питання обов'язково повернемося.

Обговорення на форумі >>>

Сергій Потресов ( [email protected] )
Опубліковано - 15 листопада 2010 р

Є, що додати ?! Пишіть ... [email protected]

Так чому ж інші оператори нам не пропонують супердешевих анлім всередині мережі?
Який ще безліміт вам потрібен ?
Чи не напередодні чи запуску новорічного безліміту тариф «Багато дзвінків» терміново відправили в архів?
Місяць, якщо те ж саме можна підключити з підсумкової вартістю в перерахунку на місяць помітно нижче?
А нам з вами не все одно?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online