Де купити і поповнити карту "Трійка", як перевірити баланс онлайн

  1. Де діє Трійка?
  2. Вартість карти «Трійка», тарифи на проїзд
  3. Які квитки можна записати на «Трійку»
  4. Де купити транспортну карту «Трійка»
  5. Мобільний додаток карти «Трійка»
  6. Як поповнити баланс картки «Трійка»?
  7. Поповнення рахунку карти Трійка за допомогою мобільного телефону через інтернет
  8. Поповнення рахунку карти Трійка з електронних гаманців Webmoney, Qiwi Wallet і «Яндекс.Деньги»
  9. Поповнення рахунку карти Трійка за допомогою банківської карти
  10. Поповнення рахунку карти Трійка через онлайн-банкінг «Альфа-кліка»
  11. Як перевірити баланс картки Трійка онлайн
  12. Як користуватися трійкою?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Серйозно скоротити витрати громадський транспорт, особливо в умовах економічної кризи - це досить непогана підмога в підтримці сімейного бюджету будь-якого росіянина, а вже тим більше жителів такого мегаполісу як Москва, де без використання метро, ​​автобусів, тролейбусів або трамваїв часто просто не дістатися до роботи.

Практично всі знають про проїзних квитках, про квитки на метро з різною кількістю поїздок, але не всі знають про те, що в Москві вже щосили працює такий зручний механізм економії витрат на проїзд, як транспортна карта «Трійка» - універсальна електронна поповнюється карта, призначена для оплати проїзду в підземному і наземному громадському транспорті, електричках і Аероекспрес. На карту «Трійка» можна «записати» абонементи на проїзд приміськими електричками, а також паперові версії проїзних квитків «Єдиний», «90 хвилин», ТАТ.

Питання, розглянуті в матеріалі:

У цій публікації ми познайомимо читачів з правилами користування «трійкою», поділимося порадами про те, як де купити і поповнити карту «Трійка», як перевірити баланс онлайн через інтернет і про те, в яких видах транспорту діє ця карта. Ви дізнаєтеся чому «трійка» це зручно і вигідно!

Де діє Трійка?

Універсальна транспортна карта «Трійка» діє на головних видах громадського транспорту Москви і Підмосков'я: в метро, ​​автобусах, тролейбусах, трамваях, монорельсовому транспорті, а також на приміських електропоїздах і в Аероекспрес.

Нещодавно з'явилася можливість записати на «Трійку» квитки на підмосковні електропоїзди приміського сполучення. Поповнювати рахунок карти можливо в касах приміського сполучення на вокзалах і станціях Московської області. Таким чином вся транспортна інфраструктура «Великий Москви» об'єднана цим зручним платіжним інструментом, що дозволяє зручно оплачувати проїзд на різних видах громадського транспорту при поїздках на роботу, на дачу і тд.

Зверніть увагу, що для сплаченого проїзду на електричці провести процедуру активації карти необхідно на станції відправлення, інакше проїзд буде вважатися безквитковим і турнікет на вихід на станції призначення вас не випустить.

Вартість карти «Трійка», тарифи на проїзд

Вартість карти «Трійка» безпосередньо залежить від тарифів на проїзд в громадському транспорті, якими ви користуєтеся в повсякденному житті. Тобто якщо вам потрібні поїздки на приміських поїздах і метро, ​​то ціна буде однією, якщо тільки трамвай + автобус + тролейбус (ТАТ), то вартість буде іншою. На даний момент баланс Трійки обмежений сумою в 5000 рублів, тобто в цей ліміт легко «поміщається» наприклад квиток на 60 поїздок або ціна безлімітного проїзного на місяць.

Вартість поїздок по карті Трійка буде варіюватися від типу транспорту, так наприклад за проїзд в наземному транспорті (ТАТ - трамвай, тролейбус або автобус) з карти спишуть 29 рублів; за одну поїздку в метро з Трійки спишуть 30 рублів; за поїздку в будь-якому громадського транспорті по тарифу «90 хвилин» з карти буде списано 46 рублів.

Зверніть увагу, що існує певна територіально-тарифне розподіл Москви:

  • Тарифна зона А - «стара» Москва і Новомосковський адміністративний округ,
  • Тарифна зона Б - внутрішньоміські муніципальне утворення Кунцево, а також Зеленоградский і Троїцький адміністративні округи.

Які квитки можна записати на «Трійку»

На карту Трійка ви можете записати будь-який тариф звичайних паперових квитків на метро, ​​автобус, трамвай, тролейбус або приміську електричку, який діє в даний час. Обмеженням є ліміт одноразового поповнення даної транспортної карти в розмірі 3000 руб. (Максимум на рахунку карти може перебувати до 5000 рублів). Списуватися з балансу карти буде та сума, яка визначається записаним на Трійку тарифом на той чи інший вид транспорту.

Де купити транспортну карту «Трійка»

На сьогоднішній день купити транспортну карту «Трійка» можна різним способом, наприклад в касах метрополітену столиці, в касах ВАТ «МТППК» і ВАТ «ЦППК», а також в кіосках ГУП "Мосгортранс". Під час отримання карти вам доведеться внести заставу в сумі 50 рублів, які будуть вам повернені в момент коли ви будете здавати карту назад в касу.

Крім озвучених адрес ви можете купити транспортну карту «Трійка» в московських банках: ВАТ «Банк Москви», ВАТ «МКБ»; в салонах операторів стільникового зв'язку ВАТ «Мегафон Рітейл», ТОВ «Европлат», МТС, в магазинах «Зв'язковий»; а також в пунктах продажів ЗАТ «Сітібайки», ТОВ «Аероекспрес», ВАТ «Центральна ППК» і в терміналах Comepay.

Мобільний додаток карти «Трійка»

Дуже зручним способом управління своєю транспортною картою є мобільний додаток карти «Трійка» - «Мобільний квиток», доступне для Android і iOS. Для того щоб скористатися цим додатком вам потрібно смартфон, що підтримує технологію NFC (Near field communication), що дає можливість оплати проїзду шляхом киснем смартфона до валідатора транспортного оператора.

Керувати «Трійкою» за допомогою смартфона нескладно, наприклад, щоб поповнити баланс, відновити / заблокувати карту досить набрати в телефоні короткий номер 3210. Мобільний додаток карти «Трійка» дозволяє користувачеві відслідковувати баланс на карті, поповнювати рахунок, читати новини про проїзний і ін.

Як поповнити баланс картки «Трійка»?

Відповідаючи на найпопулярніше питання як поповнити баланс картки «Трійка», повідомляємо, що зробити це можна безпосередньо в касах метро, ​​крім цього поповнити баланс карти Трійка можна в терміналах ГУП "Мосгортранс".

Альтернативним варіантом поповнення балансу транспортної карти є оплата через термінали партнерів системи Трійка «EuroPlat», «Елекснет», «Velobike», «Мегафон» і ін. Поповнення рахунку Трійки можливо і в касах «Аероекспрес», що дуже зручно, якщо ви буваєте на вокзалах відправлення в аеропорт, або в самих аеропортах Москви.

Крім безпосереднього поповнення балансу карти готівкою в касах і терміналах існує можливість віддаленого безготівкового поповнення рахунку Трійки:

  • за допомогою мобільного телефону;
  • за допомогою банківської карти;
  • з електронних гаманців Webmoney, Qiwi Wallet і «Яндекс.Деньги»;
  • за допомогою «Альфа-кліка».

Переказати гроші на рахунок можна і через офіційний сайт системи «Трійка» http://troika.mos.ru , Заповнивши відповідні графи «Номер карти» (10 цифр), «Мобільний телефон» (10 цифр), «Сума» (Максимальна сума платежу 2500 рублів) і вибравши спосіб оплати. Переказати гроші на баланс карти Трійка ви можете і за допомогою sms-сервісу.

Поповнення рахунку карти Трійка за допомогою мобільного телефону через інтернет

Поповнення рахунку Трійки за допомогою мобільного телефону є абонентам Білайн, МТС, Мегафон, для чого необхідно зайти на офіційний сайт системи «Трійка» в розділ «Віддалене поповнення», вказати номер мобільного телефону, з рахунку якого буде відбуватися оплата, вказати номер поповнюється карти Трійка , ввести суму поповнення (від 10 до 2500 рублів). Через кілька секунд на ваш номер телефону прийде sms-повідомлення з кодом, вам необхідно відправити його у відповідь повідомленням для підтвердження проведення платежу. Даний спосіб поповнення не стягує комісію.

Зверніть увагу, що при такому поповненні гроші зараховуються в системі, але не потрапляють автоматично на баланс Трійки, вам необхідно активувати засоби, для чого докласти вашу карту до інформаційного терміналу системи Трійка (наприклад в метрополітені або в салонах стільникового зв'язку «Мегафон»)

Поповнення рахунку карти Трійка з електронних гаманців Webmoney, Qiwi Wallet і «Яндекс.Деньги»

Ще одним способом поповнення рахунку транспортної карти є оплата за допомогою електронних гаманців Webmoney, Qiwi Wallet або «Яндекс.Деньги». За аналогією з попереднім способом внесення коштів на баланс вам необхідно зайти на Оф.сайт «Трійки» і в розділі «Віддалене поповнення» заповнити відповідні поля (Номер карти, Сума поповнення, ...).

Якщо говорити про WebMoney, то оплата здійснюється з R-гаманців і відбувається моментально. Аналогічно можна покласти кошти на баланс і за допомогою гаманця «Яндекс.Деньги», або «Ківі-гаманця» - зарахування грошей відбувається моментально і без комісій. Алгоритм поповнення через Qiwi / Яндекс гаманці такий же: вказуєте номер карти «Трійка», вводите суму поповнення і вибираєте відповідний спосіб оплати через електронні гаманці.

Поповнення рахунку карти Трійка за допомогою банківської карти

Досить зручним способом внесення грошей на баланс Трійки є поповнення рахунку за допомогою банківської карти, зробити це можна як на офіційному порталі системи Трійка, так і на сайтах банків (в даний момент ця опція доступна для «Банку Москви» і «Альфа-Банку») .

У першому випадку при оплаті через офіційний сайт реєстрації не потрібно, достатньо зайти на сторінку віддаленого поповнення рахунку, вказати номер транспортної карти, суму внесеної оплати і шляхом внесення вибрати пункт «Компанії». Після того як необхідні поля заповнені клацає по кнопці «Оплатити» і відкривається сторінка, на якій вводяться реквізити вашої банківської картки (підійде як дебетова, так і кредитна карта). Після підтвердження реквізитів вам прийде СМС-повідомлення з одноразовим паролем, який ви повинні будете ввести для санкціонуванні транзакції по банківській карті, після чого зазначена вами сума буде списана з вашої банківської карти і зарахована на рахунок в Трійці. Максимальний ліміт поповнення балансу даним методом становить 2500 рублів.

Поповнення рахунку карти Трійка через онлайн-банкінг «Альфа-кліка»

Альфа-банк надає своїм клієнтам поповнювати рахунки транспортної карти Трійка за допомогою інтернет-банкінгу «Альфа-клік». Як і оплата через офіційний сайт, поповнення рахунку через онлайн-банкінг економить ваш час і гроші, адже комісія при цьому не стягується. Щоб поповнити баланс «Трійки» через онлайн-банкінг Альфа-Банку вам необхідно зайти під своїм логіном і паролем в «Альфа-клік», там перейти на сторінку «Оплата послуг», далі в розділ «Міський транспорт» і там в пункт «Трійка ». Вводите десятизначний номер транспортної карти, вказуєте суму поповнення, відправляєте форму клацнувши відповідне посилання, в результаті на номер вашого телефону приходить одноразовий пароль, яким ви підтверджуєте транзакцію поповнення.

Максимальна сума поповнення транспортної карти таким способом становить 2500 рублів. Зверніть увагу, що зараховані на рахунок Трійки грошові кошти зберігаються на карті протягом 5 років з моменту останнього використання карти для проїзду.

Як перевірити баланс картки Трійка онлайн

Існує кілька способів перевірити баланс карти трійка, наприклад, перебуваючи в метро докласти свою «Трійку» до жовтим терміналів, що знаходяться практично в будь-якому вестибюлі метрополітену (дані про поточний баланс відобразяться на екрані: залишок грошових коштів на балансі карти «Трійка», термін дії записаних на карту проїзних квитків або кількості невитрачених поїздок на записаних на карті проїзних квитках «Єдиний», «90 хвилин»).

Перевіряти рахунок безпосередньо можна в касах і квиткових автоматах столичного метро, ​​а також в кіосках ГУП "Мосгортранс"; в терміналах партнерів: «Мегафон», «Елекснет», «VeloBike», «Euro Plat»; і навіть в касах «Аероекспрес».

Нагадаємо ще один спосіб перевірити, скільки невитрачених поїздок по квитках «ТАТ» на карті «Трійка» - при вході в салон тролейбуса / автобуса / трамвая на інформаційному дисплеї відображається залишок поїздок при кожному проході через валідатор транспортного засобу.

Перевірити записані на карту абонементи на електрички можна в касах МТППК, ЦППК та квиткодрукуючий автоматах на станціях, перевірити кількість поїздок можуть і контролери-ревізори електропоїзди за допомогою переносних касових терміналів.

Але всі ці методи вимагають фізичного знаходження поруч з касами, терміналами, кіосками або контролерами, а що ж онлайн перевірка балансу карти Трійка, вона існує? Так! Мобільний додаток " Мій проїзний »Від Банку Москви дозволяє не тільки поповнити, а й перевірити баланс карти Трійка онлайн. Android-додаток «Мій проїзний» дозволяє отримати весь набір відповідних послуг по роботі з картами «Трійка»: від поповнення та перевірки балансу до запису на карту інформації про куплений квитку з будь-якого місця.

Перевірити баланс карти Трійка можна з мобільного телефону, зателефонувавши на номер служби підтримки карти «Трійка» 3210, можна також запросити баланс своєї карти.

Як користуватися трійкою?

Отже, ви отримали карту «Трійка» і поповнили баланс за допомогою віддаленого поповнення, майте на увазі, що гроші знаходяться в статусі відкладеного платежу, ці кошти потрібно активувати, «записавши» квитки на карту. Зробити це можна за допомогою жовтих терміналів системи, встановлених на кожній станції столичного метро: на екрані терміналу виберіть пункт «Віддалене поповнення» і піднесіть карту до NFC-рідера терміналу - через кілька секунд ваш, раніше досконалий, платіж поповнення активується, а внесена на баланс сума відобразиться на екрані.

Тепер вам необхідно підтримувати позитивний баланс на карті і користуватися всіма перевагами транспортної карти «Трійка» всі квитки на різні види громадського транспорту завжди під рукою і в одному місці на карті, економія за рахунок зчитування оплати за проїзд з пріоритетом на найвигідніші для вас квитки, безліч способів поповнення, економія часу, захист і «не згорають» при невикористанні баланс, більше не потрібно стояти в чергах і тягати з собою готівку!

Де діє Трійка?
Де діє Трійка?
Як поповнити баланс картки «Трійка»?
Але всі ці методи вимагають фізичного знаходження поруч з касами, терміналами, кіосками або контролерами, а що ж онлайн перевірка балансу карти Трійка, вона існує?
Як користуватися трійкою?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online