Постільна білизна євро розміру від інтернет-магазину z077.ru

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Євро - один з найбільш популярних розмірів постільної білизни, який вважають за краще сімейні пари. Завдяки оптимальним розмірам такий комплект відмінно підійде для двоспальному ліжку. Простирадло, що має параметри 220х240 або 240х260, нічого очікувати звисати до статі. При цьому вона передбачає наявність запасу для комфортної щоденної заправки постелі.

Підодіяльник має розмір 210х175 або 220х200, що дозволяє його використовувати в тандемі з широким сімейним ковдрою. Наволочки в залежності від геометрії подушок можуть бути обрані 2 стандартів:

Еврокомплект стане гідним вибором для любителів широких і просторих ліжок. Постільна білизна на сайті https://z077.ru/catalog/tekstil-dlja-doma/postelnoe-bele порадує вас свіжістю ідей оформлення, різноманітністю стилів і забарвлень.

Які ж кольору і дизайнерські рішення буде актуальні в цьому сезоні? У 2018 року обіцяють підкорити серця красивого домашнього текстилю наступні модні тренди:

  • стримані відтінки;
  • контрастне поєднання темного фону зі світлим принтом;
  • тривимірні малюнки;
  • строкаті етнічні мотиви;
  • скандинавський, сільський, мінімалістичний, богемний, французький і ретро стилі.

дизайнерське постільна білизна євро розміру привнесе в вашу спальню особливу чарівність і затишок. Яскравий рослинний принт блакитного відтінку на чорному тлі виглядає контрастно і ефектно, приковуючи до себе погляди. Такий комплект прекрасно впишеться в інтер'єр, витриманий в сучасному стилі (мінімалізм, хай-тек або модерн), а також стане прекрасним доповненням східних мотивів.


По-королівськи розкішна білизна з жаккарда привнесе в інтер'єр аристократичну помпезність і красу. Шляхетний винний відтінок розбавить спальню яскравими фарбами. Ефектний візерунок асоціюється з самобутністю і витонченістю східної культури.


Постільна білизна м'ятного відтінку подарує вашій спальні ніжність і витонченість. Однотонна забарвлення не відволікає увагу на зайві деталі і створює акцент на оригінальному дизайнерському оформленні. Витончена і вишукана мереживна обробка підкреслює богемний шик цього комплекту.


У постільній білизні в стилі прованс оригінально поєднуються клітина і візерунки в російській стилі. Такий комплект підкреслює самобутність інтер'єру, витриманого в стилях кантрі або етно, і додасть йому затишок обжитого сільського будинку. Незвичайний принт ефектно доповнений грамотно підібраною дизайнерами кольоровою гамою в коричнево-синіх тонах.


Контрастне поєднання білого і чорного притягує до себе увагу і привносить в інтер'єр особливий акцент. Геометричний принт вдало впишеться в кімнату, витриману в сучасному стилі. Простота і лаконічність роблять цей комплект стильним і оригінальним.


Еврокомплект з реалістичним зображенням російських пейзажів змусить вашу спальню заграти по-новому. Пахуча березовий гай дозволить вам зануритися в світ спокою, душевного спокою та солодких снів. Соковиті фарби і точна передача деталей малюнка пожвавлять ваш інтер'єр і привнесуть в нього глибину.


Фотографії диких тварин на домашньому текстилі - тренд, який по-як і раніше актуальний в 2018 році. Тривимірне зображення, нанесене на тканину за допомогою 3D-фотодруку, виглядає неймовірно реалістично і ефектно. Зображення леопарда припаде до смаку тим, хто мріє про жарких країнах, пригоди і цінує єднання з природою.


Тривимірне зображення райського острова перенесе вас в світ фантазій і істинного релаксу, допоможе зняти емоційну напругу і відволіктися від важких буднів. Приголомшлива передача кольору розбурхає ваша уява і налаштує на приємні сни.

Текст і фото надані інтернет-магазином z077.ru.


Ключові слова: постільна білизна євро розміру, Модне постільна білизна, Еврокомплект, Фотографії диких тварин, Тривимірне зображення, розміри, колір, 3 д песа, 3D-фотодруку

Які ж кольору і дизайнерські рішення буде актуальні в цьому сезоні?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online