На дахах будинків в Олімпійському селищі поставлять сонячні батареї

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото з сайту: digimedia.ru4

Генеральний директор компанії ТОВ «Екоенергія» Сергій Ткачов в бесіді з журналістами 30 квітня 2008 року повідомив, що столична компанія «Екоенергія» має намір до осені 2008 року поставити комплекти сонячних батарей в декількох школах, будинках творчості і РАЦСах Москви.

«Інтерфакс» пише, що в майбутньому році такими батареями планують оснастити також кілька московських лікарень. За словами С.Ткачева, сонячними батареями комплексу "Фотон» будуть оснащені 17 многопод'ездних будинків по Мічурінському проспекті в мікрорайоні Олімпійське селище.

Він розповів, що установка чотирьох батарей на даху будинку дозволить повністю забезпечити висвітлення в під'їзді, на сходових клітках, а також на території навколо будинку. Одна сонячна батарея - це приблизно 170 ват на годину, а вартість однієї установки, за його словами, становить два мільйони рублів. Комплект з чотирьох батарей окупається за один рік і дев'ять місяців.

Головний інженер Гупало по експлуатації висотних адміністративних і житлових будинків Москви Сергій Копєйкін розповів, що сонячні батареї комплексу «Фотон» дуже економічні і допомагають знизити вартість загальнобудинкових витрат на електрику до 10 відсотків.

За його словами, для функціонування таких батарей, цілком достатньо розсіяного сонячного світла, термін їх експлуатації 50 років, а «дощ їм тільки на користь». Ці батареї також можуть функціонувати під 30-сантиметровим шаром снігу, що важливо при нашій погоді. В даний час тільки дев'ять московських будинків оснащені такими комплексами.

Сергій Ткачов додав, що план установки такої системи за заявками від ТСЖ вже існує в районі Київського вокзалу, Кунцево, Солнцево і інших.

Довідка від «Нерухомість і Ціни»:

ТОВ «Екоенергія» спеціалізована компанія - працює в сфері водопідготовки Комплексонати. Компанія діє на ринку з 1991 р., Будучи підприємством-виробником реагентів - комплексонатов ОЕДФ-Zn, НТФ-Zn і дозуючого обладнання. ТОВ «Екоенергія» здійснює весь комплекс робіт по впровадженню технології водопідготовки Комплексонати.

Діяльність компанії в сфері енергозберігаючих технологій відзначена дипломами. Клієнтами компанії є як великі структури (ПКЗ, Ростовенерго), так і малі підприємства ЖКГ і організації Росії.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online