Дизайн проект басейну

  1. Основні принципи розробки дизайну басейну
  2. незвичайні басейни

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Деякі вважають, що немає ніякої необхідності витрачати час і гроші на розробку і оформлення дизайну басейну. Навіщо потрібно замислюватися над формами і кольоровою гамою? Найважливіше, вважають вони, - це професійно зроблена робота з використанням високоякісних вологостійких будівельних матеріалів. І ще: все це повинно прослужити тривалий період часу. Якість матеріалів і їх функціональність, безумовно, найважливіший параметр. Однак дизайн басейну в заміському будинку займає не останнє місце. Колір впливає на організм людини. Це вже давно доведено вченими. Ми підсвідомо відчуваємо гру колірної гами. Там, де не надавали ніякого значення оформленню інтер'єру, людина не може відчувати себе затишно.
Басейн є місцем, де відпочиває вся родина. Приємні відчуття, пов'язані з дотиком (тепло води, м'яке покриття на підлозі навколо басейну) повинні поєднуватися з комфортними візуальними відчуттями. Це поєднання досягається за допомогою правильно оформленого інтер'єру.
Для приміщення, в якому знаходиться басейн, характерний високий рівень вологості. Ця особливість вимагає грамотно і скрупульозно вибирати матеріали для оздоблення підлоги і стін. Необхідно визначитися з кольором облицювання, придбати матеріали, які володіють підвищеною стійкістю до вологи.

За 24 години з площі водної гладі в 1 м2 перетворюється в пар приблизно півтора літра рідини За 24 години з площі водної гладі в 1 м2 перетворюється в пар приблизно півтора літра рідини. Відповідно, вологість піднімається до межі. Процес випаровування «знищує» тепле повітря. Коли вологість перевищує 60%, знижується рівень кисню. Для регуляції ступеня вологості в критому басейні рекомендується встановлювати такий прилад, який називається « осушувач повітря ». Дія цього приладу грунтується на принципах кондиціонування. Вологе повітря поглинається приладом. Потім він охолоджується і конденсується, а пар зливається.
У тому випадку, якщо басейн повідомляється з усім будинком, дизайн проект басейну намагаються «підігнати» під інтер'єр всього будинку. Кімнати, посередині якої розташовується купіль, можна забарвити водостійкими фарбами світлих тонів, або обшити корковими панелями. Крім того для облицювання приміщення, в якому знаходиться басейн, можна використовувати плитку або акрилову штукатурку.
Для підлогового покриття необхідні тільки ті матеріали, які рекомендуються для приміщень з гранично високим рівнем вологості. Ламінат або паркетні дошки краще підійдуть для житлової кімнати, але не для басейну.
Басейн, який знаходиться в прибудованому приміщенні, можна оформити нестандартно, наприклад, перетворивши його в тропічний сад. Квіти, зелені насадження, конструкції зі скла, використання натуральних оздоблювальних матеріалів - все це буде радувати вас і ваших близьких, особливо, якщо за вікном лютують зимові холоди. Де-небудь по сусідству може бути обладнана сауна, а поруч з чашею басейну можна встановити бар і шезлонги.
За допомогою тематичних розписів «закритий пляж» на скляних стінах, підлоги, викладеної плиткою, імітованої під пісок, і блакитний мозаїки або плівки, якими обробляється ванна басейну, можна домогтися ефекту райського острова.

Основні принципи розробки дизайну басейну

Створюючи дизайн приміщення басейну, необхідно ґрунтуватися на певних принципах. Принципи ці можна назвати класичними - правильне поєднання кольору і гармонія в складанні композиції. Не слід зону навколо басейну і ванну оформляти в однакові кольори. Це має дуже простий вигляд. Як «класика жанру» - чаша басейну блакитна, а зона навколо басейну - відбувається коричневими тонами. Хоча, природно, можна використовувати і інші забарвлення. Сьогодні, наприклад, популярною є плитка або мозаїка з біло-блакитними розводами.
Бортах басейну відведена певна функція: вони не дають воді розхлюпуватися, якщо на водній поверхні піднімаються хвилі. Крім того, це один з найважливіших елементів дизайну. Окантовка, зроблена по периметру чаші, додає всій композиції гармонійності і завершеності.
Якщо для розробки дизайну ви запросили фахівця, то він зможе підібрати складні і оригінальні поєднання колірної гами. Благо, що на сучасному ринку будівельних матеріалів представлені різноманітні кольори плитки і мозаїки. Довіряйте людині, який є професіоналом у цій справі, але не забувайте прислухатися і до відчуттів свого серця. Це допоможе створити інтер'єр вашого басейну незвичайним, привабливим і приємним.

незвичайні басейни

Найчастіше басейни виконують функцію, яка є чисто практичної Найчастіше басейни виконують функцію, яка є чисто практичної. Вони не будуть прикрасою дочно ділянки або заміського будинку. Хіба може гарно виглядати надувний або пластиковий басейн? Але ж приємне і корисне можна поєднати!
Ось деякі ідеї, які допоможуть оформити дизайн інтер'єру басейну в неповторному стилі.
Басейни, які мають незвичайну форму, виглядають красиво і оригінально. Однак, якщо ця ідея вам до душі, то починати її втілення необхідно вже на етапі проектування штучного водоймища . Ідей просто неймовірна кількість. Це можуть бути і цікаві геометричні форми, і навіть будь-які конкретні предмети (наприклад, форма гітари). Для того, щоб задумка стала більш правдоподібною і переконливою, можна на дні чаші створити візерунок, або використовувати підсвічування і інші аксесуари.
Дуже красиво виглядає басейн, який оточують прозорі стіни. Вони можуть бути споруджені з панелей, виготовлених зі скла або акрилу. Вони інтегруються в стіни з бетону. Прозорими можуть бути і повністю всі стіни, а можна зробити просто іллюмінатори- вставки.
Досить яскравим, і в той же час функціональним рішенням може стати басейн-бар. Для цього проектується барна стійка невеликих розмірів, яка знаходиться в безпосередній близькості від чаші басейну. І ось - ваші гості з задоволенням насолоджуються прохолодним коктейлем прямо у воді.
Вузькі довгі басейни - це прекрасний варіант для людей, які є прихильниками мінімалізму. Вони прекрасно вписуються в приміщення, в яких простір обмежений. Та й виглядають такі басейни дуже стильно.
Водоспади, дерева, в тіні яких можна відпочити, красиві валуни, маленькі острівці ... Ви не помилилися - це прекрасна, мальовнича лагуна. І тепер це не просто басейн - це острівець раю ...

Навіщо потрібно замислюватися над формами і кольоровою гамою?
Хіба може гарно виглядати надувний або пластиковий басейн?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online