Басейн, тренажерний зал і велодоріжки навколо Кордівку. Що будують на вул. Савчука?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На вул. Савчука відновили будівництво басейну . Інформацію підтвердив заступник генерального директора ДП «Укрсірвербуд» ЗАТ «ДСК» Володимир Сахненко.

Недобудована будівля басейну на вул. Савчука «Укрсірвербуд» викупив в 2014 р Як пояснив Володимир Сахненко, спочатку підприємство збиралося облагородити весь район, але втрутилися активісти.

- Ми хотіли розвивати район комплексно: створити соціальну інфраструктуру, будувати дитсадок, житлові будинки. Але ви ж в місті живете, пам'ятайте ... Невелика частина громадських активістів будівництва в парку, хоча його і парком назвати складно, тоді завадила. Хоча вдома на Кордівку були заплановані ще в 80-х, - каже керівник.

Затримало відновлення монтажних робіт створення проектної документації (її розробку закінчили тільки в листопаді поточного року) і замовлення всього необхідного обладнання. Володимир Сахненко пояснив, що апаратура, яку підприємство обрало спочатку, виявилося морально застарілим, тому було прийнято рішення відтермінувати будівельні роботи, але замовити більш сучасне оснащення.

- Наш інвестор не економить на басейні. Він буде одним з кращих в Чернігові, все обладнання 2016-2017 років виробництва. Там будуть атракціони, водоспад, гідромасаж, донні гейзери, тренажери, і все це адаптувати, вписати в об'єкт незавершеного будівництва було досить складно, простіше було б побудувати з нуля, - говорить Володимир Сахненко.

Крім самого до омплекс, компанія планує організувати мережу велодоріжок навколо Кордівку, провести на них освітлення, відкрити прокат лиж, велосипедів і роликів, пр.

- Міська влада йде нам на зустріч. Але ось місцеві жителі ... 5 їх відсотків .., - нарікає заступник начальника.

До речі, в травні, під час бурхливого обговорення будівництва дороги до «Золотому» на вул. Береговий, мер міста Владислав Атрошенко повідомляв , Що через «реанімації» проекту «УкрСіверБуд» частина траси до вул. Савчука ремонтувати «в чистову» не будуть. Оскільки важка техніка може пошкодити нове покриття, цю ділянку вирішили до 2019 р залишити тільки з нижнім шаром асфальту.

Як не дивно стан довгобуду задовільний, дял його оцінки залучали фахівців з інших регіонів, але про всяк випадок фундамент вирішили зміцнити. Будівельно-монтажні роботи компанія планує завершити в 2018 р, офіційне відкриття комплексу попередньо призначено на весну 2019 р

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online