Поповнення рахунку Лайф банківською картою без комісії

  1. Онлайн через сервіс мобільного оператора
  2. Онлайн через сервіси банку, що випустив карту
  3. Через ЕРІП «Розрахунок»
  4. SMS-банкінг
  5. USSD-команда

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Новому абоненту білоруського стільникового оператора Life :) корисно знати, як поповнити рахунок Лайф банківською картою без комісії або іншим зручним і безкоштовним способом. Розглянемо всі варіанти, щоб читач вибрав найкращий для себе. Новому абоненту білоруського стільникового оператора Life :) корисно знати, як поповнити рахунок Лайф банківською картою без комісії або іншим зручним і безкоштовним способом

Після перейменування українського «тезки» в lifecell стільниковий оператор Life :) залишився тільки в Республіці Білорусь - його абонентам і адресована ця стаття.

Онлайн через сервіс мобільного оператора

Неабияка конкуренція стимулює операторів стільникового зв'язку піклуватися про зручність абонентів, при цьому одна з основних задач - максимально спростити поповнення балансу телефону, адже це і є перекладання грошей з кишені клієнта в касу провайдера послуг.

Будь-оператор надає абонентам можливість перевести кошти на рахунок телефону з пластикової карти в режимі онлайн прямо на своєму сайті. Така послуга повністю безкоштовна - комісія за операцію не стягується ні провайдером, ні яке випустило картку банком.

Логічний шлях поповнити рахунок Лайф з банківської карти без комісії через онлайн-сервіс від Life :) - зайти на life.com.by і натиснути посилання в верхньому меню «Поповнити рахунок».

Користувача, який зробив це вперше, чекає невеликий сюрприз - посилання веде на інший домен, а точніше, на сторінку http://se-pay.by/life/phone платіжного сервісу e-PAY.

Опинившись тут, слід:

  • ввести телефонний номер в форматі: 2 цифри зонального коду і 7 - номера абонента (без коду країни);
  • ввести суму платежу в нових білоруських рублях (BYN);
  • натиснути кнопку «Почати оплату»;
  • відкриється сторінка, на якій потрібно ввести номер картки банку (див. зображення нижче);
  • ввівши номер карти, натиснути кнопку «Продовжити»;
  • підтвердити транзакцію одноразовим SMS-паролем, які прийшли на телефон, прив'язаний до пластику (картрахунку).

Мінімальна сума поповнення Life :) онлайн через e-PAY - всього 0,5 BYN. Гроші зараховуються на баланс миттєво.

Важливо: сервіс дозволяє поповнити Лайф без комісії банківською картою, випущеної як в білоруській національній валюті, так і інший. Кошти в іноземній валюті зараховуються абоненту після миттєвої автоматичної конвертації в BYN.

Онлайн через сервіси банку, що випустив карту

У сфері фінансових послуг конкуренція настільки ж жорстка, як між стільниковими операторами, що змушує емітентів банківських карт використовувати новітні технології і надавати картковим клієнтам сучасні сервіси дистанційного обслуговування - інтернет-банк для самостійного управління картрахунком через сайт банку і мобільний додаток для управління коштами за допомогою смартфона .

Освоївши інтернет-банк і / або додаток для смартфона, клієнт так само, як і за допомогою e-PAY, може в яке завгодно час доби і будь-який день тижня поповнити Лайф через банківську картку без комісії.

Процедура виконання операції дуже проста, особливо якщо гроші перераховуються на рахунок телефону, прив'язаного до банківського пластику. Потрібно авторизуватися в особистому кабінеті на сайті емітента або мобільному додатку. Вхід в інтернет-банк після введення логіна і пароля вимагає підтвердження одноразовим SMS-кодом. Посилання на сторінку оплати послуг стільникового зв'язку знаходиться на видному місці або на стартовій сторінці особистого кабінету, або в розділі «Платежі» ( «Платежі та перекази»).

Належить вибрати телефон, прив'язаний до картрахунку, або з раніше оплачуваних або ввести номер Life :) - власний або іншого абонента. Після чого вказати суму поповнення, натиснути кнопку «Оплатити» і підтвердити платіж ще одним SMS-кодом.

Зверніть увагу: в інтернет-банку або мобільному додатку можна без праці налаштувати Автоплатеж. Ця опція позбавляє абонента від необхідності витрачати час на поповнення рахунку Лайф банківською картою без комісії в ручному режимі. Задана сума коштів буде автоматично перераховуватися з картрахунку на баланс стільникового або щомісяця в обрану дату (наприклад, 5 вересня, 5 жовтня і так далі), або при зменшенні суми на рахунку телефону нижче певного порогу (скажімо, 3 BYN), але не більше встановленого кількості автопополненія в місяць.

Через ЕРІП «Розрахунок»

В режимі онлайн перекинути гроші на номер Life :) можна з будь-якої точки земної кулі, в тому числі на власні кошти - перебуваючи в міжнародному роумінгу. Поповнити Лайф з банківської карти без комісії в Білорусі дуже легко ще одним загальнодоступним способом - через систему ЕРІП «Розрахунок».

Абревіатура ЕРІП означає Єдине розрахункове інформаційний простір. Так називається міжбанківська система, запроваджена центробанком РБ, через яку будь-який власник пластикової картки міжнародної платіжної системи, що знаходиться на території Білорусі, може оплачувати практично будь-які послуги цілодобово в найближчій з понад 18 тисяч точок банківського обслуговування.

Оплату за системою «Розрахунок» через банківський пластик приймають:

  • розрахунково-касові центри 23 банківських організацій республіки;
  • банкомати;
  • інфокіоск.

Щоб перевести гроші на баланс телефону самостійно через пристрій самообслуговування (банкомат або інфокіоск), потрібно:

  • вставити пластик і ввести ПІН;
  • вибрати в меню оплату за системою «Розрахунок»;
  • вибрати Мобільний зв'язок - Life :)
  • ввести телефонний номер в позначеному на екрані пристрою форматі і суму поповнення рахунку.

Для оплати через касу - повідомити касиру-операціоністу, що вам необхідно поповнення рахунку Лайф за допомогою банківської карти без комісії по системі «Розрахунок».

Рекомендується зробити перший платіж в системі через розрахунково-касовий центр, щоб операціоніст відразу присвоїв вам номер платника в ЕРІП.

Дізнатися більше про ЕРІП «Розрахунок» можна на raschet.by - офіційному web-ресурсі міжбанківської системи.

SMS-банкінг

SMS-банкінг - відмінний спосіб самостійно поповнити баланс телефону для абонентів, які люблять листування короткими повідомленнями. Для здійснення операції потрібно:

  • відправити на спеціальний короткий номер СМС певного формату, що містить суму платежу і при необхідності - останні 4 цифри картки, з якої перераховуються гроші (якщо у клієнта дві або більше карт одного банку, наприклад, зарплатна і кредитна);
  • отримати і подивитися відповідь SMS з того ж номера, в якому вказані реквізити платежу і код підтвердження;
  • перевірити дані платежу. Якщо все вірно, відправити відповідь було надіслане з кодом підтвердження, якщо немає - почати заново;
  • якщо операція успішно завершена, система повідомить про це ще одним СМС.

Скористатися SMS-банкінгом для оплати стільникового зв'язку коштами з картрахунку можуть клієнти всіх або як мінімум більшості білоруських банків. Дізнатися, як підключити послугу і поповнювати баланс телефону, можна на сайті, у відділенні і / або довідковій службі емітента карти.

USSD-команда

Поповнити Лайф картою без комісії за допомогою USSD-запиту теж можна, але тільки якщо це не банківська, а скретч-карта. У Білорусі таку легко купити в будь-який з безлічі точок продажів.

Процедура поповнення - стерти захисне покриття, набрати на клавіатурі або екрані телефону * 100 * # і натиснути «виклик». Гроші моментально зараховуються на баланс, повідомлення про це з'являється на екрані.

Доступні номінали карток Life :) - 2, 3, 5 і 10 BYN. Замість скретч-карти можна купити E-voucher номіналом 3, 5 або 10 BYN - з ним поповнення рахунку відбувається точно так само. Продаються ваучери Лайф на касах супермаркетів MART INN.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online