Новоград павича від забудовника «МІЦ» - офіційний сайт, ціни на квартири, відгуки

  1. Всі дороги ведуть до Риму
  2. Щоб людям не нудьгувати
  3. Де ми будемо жити
  4. ПЛЮСИ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На лівому березі мальовничої річки Пехорки розкинувся житловий мікрорайон павичі підмосковного міста Балашиха. Навесні 2015 року тут стартувало будівництво нового, масштабного житлового комплексу «Новоград павич», який є продовженням реалізації масштабного проекту «Нове павич», розпочатого в 2011 році. Забудовник - відома російська девелоперська компанія «МІЦ» - лідер в будівництві житлових комплексів і котеджних селищ середньої цінової категорії. Він поставив собі за мету: на 77 га звести міні-місто з 35 монолітно-цегляних будинків бюджетного класу, які будуть затребувані серед широких верств населення завдяки високому рівню комфорту і своєї фінансової доступності.

Він поставив собі за мету: на 77 га звести міні-місто з 35 монолітно-цегляних будинків бюджетного класу, які будуть затребувані серед широких верств населення завдяки високому рівню комфорту і своєї фінансової доступності

Сказано зроблено. Робота закипіла. Три з половиною десятка житлових будинків по 17-22 поверху - не жарт. Тому забудовником передбачено створення не просто багатоквартирного житлового комплексу, але і всієї супутньої інфраструктури. Автором проекту є відомий ПБ «Перспектива», а будівельні роботи взяло на себе ТОВ «СК Рік». Процедура будівництва такого великомасштабного проекту займе чимало часу, і її закінчення намічене імовірно аж на 2024 рік. На сьогоднішній момент ми маємо зданий в експлуатацію в IV кварталі 2017 року 17-поверховий корпус №31. З 416 квартир практично всі реалізовані - ще б пак, подібна ціна за повноцінні, комфортабельні квартири Вам не снилася навіть в найфантастичніших снах! Погодьтеся, 1,8 млн. Руб. - достатньо підйомна сума для сімей з середньостатистичним достатком. За «першою ластівкою» нового міста йдуть інші корпусу: №30 (термін здачі - II квартал 2018), а також №13, 14, 15, 22, 25, термін здачі яких намічений на IV квартал 2018 року.

За «першою ластівкою» нового міста йдуть інші корпусу: №30 (термін здачі - II квартал 2018), а також №13, 14, 15, 22, 25, термін здачі яких намічений на IV квартал 2018 року

Всі дороги ведуть до Риму

У нашому випадку - в ЖК «Новоград павич», який має дуже зручну транспортну доступність. Нехай Вас не лякає відстань 7 км до МКАД - його можна легко подолати на особистому автотранспорті. В цьому плані Носовіхінское шосе завжди до Ваших послуг, воно призведе до столиці за 21 хвилину (якщо зникнуть пробки на дорогах). Місто Люберці від РК розташований в 10 км, а найближча станція метро «Некрасівка» (4 км від РК) буде відкрита в кінці літа поточного року. Якщо Ви віддаєте перевагу пересуватися громадським транспортом, то найкращим варіантом буде доїхати на маршрутному таксі до найближчої ж / д станції «Залізнична». Дорога займе близько 15 хвилин шляху, а звідти експрес-поїзда домчать до Курського вокзалу за 25 хвилин, або до платформи «Новогирєєво», біля якої розташований однойменний станція метрополітену.

Далеко? Припустимо, зате ніхто не зможе сказати, що в ЖК погана екологічна ситуація. Комплекс зводиться на території, де раніше не було ні-чо-го. Песимісти тут же відзначать близька присутність старовинної (понад 60 років) Фенінской звалища, на що існує постанова Губернатора Московської області Воробйова від 23.06.2017 року про закриття полігону. В іншому навколишні краєвиди ніщо не затьмарює, і Ви можете милуватися всією красою Підмосков'я, сміливо видихаючи чисте повітря на повні груди. Комплекс оточений лісопарками з усіх боків - Павлинського, Ольгинської та салтиковський, а також поблизу протікає 42-кілометроавя річка Пехорка.

Щоб людям не нудьгувати

Повірте, не дивлячись на деяку віддаленість комплексу від бурхливо киплячій столичного життя, нудьгувати в «Новоград павич» не доведеться нікому. Інфраструктура міста Балашиха включає все необхідне:

  • три школи, одна з яких приватна;
  • Центральну міську дитячу лікарню ім. А. Дегонского;
  • торгові центри і супермаркети;
  • спортивні комплекси «Олімп» і «Керамік» з басейном;
  • стадіон і кінноспортивний клуб, інші принадності цивілізації.

Забудовником передбачена власна інфраструктура, яка включає всі об'єкти, життєво необхідні новоселам. У 2017 вже відкрито власний дитячий садок (перший із запланованих трьох), в 2020 буде здана загальноосвітня школа. Не забуті і магазини з сервісними підприємствами, аптеки, поліклініка і фізкультурно-оздоровчий центр.

Де ми будемо жити

Житловий фонд представлений в комплексі такими улюбленими і затребуваними квартирами-студіями європейської планування, яка передбачає об'єднання кухні і житлової кімнати в єдину зону комфорту. Для любителів класики - 1-, 2-, 3-кімнатні приміщення з обробкою або без неї (за бажанням покупця можна замовити ону у забудовника). Якщо Ви захочете придбати квартиру «під ключ», компанія-забудовник пропонує комплексні рішення в декількох варіантах. Комунікації є у ​​всіх корпусах, роздільні санвузли передбачені в квартирах, починаючи з двійок. Є лічильники обліку енергоспоживання, опалювальні радіатори і обов'язково - вхідні двері. Тепло в квартирі будуть зберігати потрійні склопакети та засклені алюмінієвим профілем балкони. У під'їздах Ви спокійно зможете залишати дитячі коляски і велосипеди, поруч буде розташовано приміщення для охорони або консьєржа.

Площа квартир - від 24,2 до 82,4 кв. м. найскромніші «євро» мають вільне планування і досить немаленькі лоджії:

Корпус № 15 - володар великокаліберних одиничок. Вони представлені 43-44-метровими красунями з просторими холами, вбиральнями і лоджіями / балконами на кухні:

У корпусах 13 і 22 знаходяться лінійні, орні і кутові варіанти двокімнатних квартир. У кожній - по два або просто роздільні санвузли, просторі холи, гардеробні:

Загальна кількість трикімнатних квартир становить не більше 5% від загального їх числа. Представлені вони 63-метровими варіантами в корпусах №13, 14 і 15. Природно, роздільні санвузли, а в деяких - европланіровкі:

Замовте обробку у забудовника - і отримаєте шикарні квартири, повністю готові для проживання. У них передбачається вся сантехніка і ламінат, натяжні стелі і шпалери, санвузол, обкладений плиткою від підлоги до стелі і вхідні металеві двері.

Для придбання вподобаної квартири слід оформити угоду відповідно до ФЗ-214. Сплатити можна як всю суму відразу, так і оформити іпотеку від банків-партнерів:

Оформлення ДДУ буде коштувати 60 000 рублів, подробиці і діючі акції Ви можете дізнатися в офісі продажів або на офіційному сайті.

ПЛЮСИ

  • доступна вартість житла;
  • вільні планування квартир;
  • монолітно-цегляна технологія будівництва корпусів;
  • надійний забудовник;
  • можливість оформлення іпотеки;
  • зручна транспортна розв'язка;
  • хороша екологічна ситуація

МІНУСИ

  • комплекс знаходиться в стадії активного будівництва;
  • тимчасова відсутність власної інфраструктури

висновок редакції

Як говориться у відомому прислів'ї - Москва не відразу будувалася. Сьогодні ЖК «Новоград павич» знаходиться в стадії активного будівництва, частина будинків уже здано в експлуатацію. Надійність і професіоналізм забудовника - компанії «МІЦ» - перевірена часом і, головне, його ГО застрахована. Тому ми знаходимося всього лише на початку щасливою історії, яка обіцяє бути світлим та безхмарним на тлі відмінної екології району та фінансової політики компанії «МІЦ».

Далеко?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online