Як дістатися з Подольська в Балашиха: відстань, час у дорозі, ціни і маршрут на карті.

  1. Як дістатися на автомобілі
  2. Як дістатися електричкою
  3. Вартість квитків
  4. Вартість квитків
  5. Купівля квитків

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Балашисі я побувала одна, так як у сестри була сесія, а мені було нудно, я з'їздила до подруги. Це було перед різдвяними святами, як раз навколо все віщувало казку і гарний настрій. До речі, це була моя друга поїздка і, по правді кажучи, жити б в цьому містечку не стала, але ось іноді приїжджати, щоб покататися в Льодовому Палаці - так, аж надто він великий і красивий. У Балашисі я побувала одна, так як у сестри була сесія, а мені було нудно, я з'їздила до подруги

Як дістатися на автомобілі

Можна за годину дістатися з Подольська в Балашиха, так як відстань між містами близько 70 кілометрів, але їхати доведеться через МКАД, і хто знає, скільки вам доведеться простояти в пробці. Найбільш вдалий час для поїздки це будній день, та й то бажано з'їздити до вечора. У п'ятницю їхати взагалі не раджу, а то дачники вас просто задавлять. Ну а тепер про самих дорогах, а їх є три:

  • перший шлях найкоротший і буде проходити по трасі М-2 через МКАД. Насправді такі дороги нічим особливим не будуть відрізнятися від цієї крім відстані;
  • другий варіант дороги так само проходить через МКАД по трасі М-4. Вам треба буде проїхати Домодєдово, Дзержинський і Реутов. Щоб доїхати по цій дорозі доведеться додати до години ще 30 хвилин;
  • а останній маршрут пролягає по шосе Ентузіастів, але плюс в тому, що вам не знадобитися їхати через МКАД.

За всіма трьома маршрутами будуть заправки, хоча потрібні вони, якщо відстань крихітне.

Як дістатися електричкою

Прямих рейсів між Подільському і Балашисі немає, але можна їхати через Москву, причому електрички йдуть до Курського і Білоруського вокзалів. Їли прибудете на другий вокзал, то доведеться все одно добиратися до Курського, так як саме від нього відходять електрички на Балашиху. Але давайте все розберемо по порядку. Електрички на Москву ходять щодня і регулярно, ось на 10 число буде більше 70 рейсів. В середньому їхати до Москви годину, але іноді дорога розтягується ще на 30 хвилин. Подивитися більш докладний розклад можна тут .

Подивитися більш докладний розклад можна   тут

Не забувайте, що вам треба на Курський вокзал, а дістатися дуже просто. Біля Білоруського вокзалу знаходиться метро, ​​і ви без пересадок можете доїхати за 10 хвилин до вокзалу з однойменною назвою станції метро.

З електричками в Балашиха так само немає проблем, однак рейси є не так часто, як з Подольська в Москву. На той же 10 число є 15 електричок, перша з яких відправляється в 4:32, а ось остання о 22:44. За часом дорога займає 40 хвилин, і ви зійдете на невеликій станції Балашихи.

Вартість квитків

  • До Москви квиток коштує 103 рубля.
  • Квиток до Балашихи обійдеться вам в 82 рубля.
  • За проїзний на метро треба віддати 32 рубля.

Купівля квитка

  • Квиток на електричку можна купити на вокзалі або ж в терміналах, які знаходяться біля квиткових кас.
  • На метро проїзний можна придбати на станції в квитковій касі.

Як дістатися на автобусі

Прямих автобусів, на жаль, між містами так само немає, і знову доведеться їхати через Москву. Але автобуси в Москву відправляються мало не кожні 10-15 хвилин, так що проблем з цим не буде. Починають вони курсуватимуть з 00:15 до 00:38. Однак вам треба знати, що автобуси не йдуть до Московських автовокзалів, а зупиняються у метро:

  • Анніно;
  • Бульвар Дмитра Донського;
  • Південна.

Дорога в дорозі займає від 30 хвилин до 1 години з гаком, все залежить від того, де ви будете сходити. Всі автобуси з Подольська відправляються від ГУП "Мосгортранс". Коли вже опинитеся в Москві, у вас буде кілька варіантів, щоб сісти на автобус до Балашихи, так як автобуси відправляються від різних станцій метро:

  • Щолківська - автобуси № 506 відправляються кожні 20 хвилин починаючи з 06:30 до 22:30. Так само від цієї станції ходить автобус №361, який ходить з інтервалом в 10 хвилин, але курсувати він починає з 7:18 до 23:28. Дорога повинна зайняти не більше 20 хвилин;
  • Вихіно північне - від цієї станції ходить автобус №933 і його інтервал становить 5-15 хвилин. Перший автобус йде о 07:00, а останній в 22:30. В дорозі проведете 35 хвилин;
  • Новогирєєво - автобус №1012 йде до Балашихи 30 хвилин (якщо не буде пробок) з інтервалом в 15 хвилин. А ходити він починає з 06:00 до 23:30;
  • Партизанська - дорога на автобусі №322 так само повинна зайняти не більше 30 хвилин. Перший рейс відправляється о 06:10 і ходить з інтервалом в 10 хвилин до 22:35.

Одні автобуси будуть йти до автобусної станції Балашихи, а інші до Дослідного Поля.

Вартість квитків

Ціна квитка варіюється, так як вона залежить від того на якій станції метро сядете, але в середньому квиток коштує від 90 до 130 рублів.

Купівля квитків

Квитки можна придбати тільки у водія.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online