Готель Азимут 3 * Кострома Росія - Тури з Тюмені, тури з Єкатеринбурга, Москви, Сургута і Нижньовартовська, Гарячі тури, Туреччина, Таїланд, Іспанія, Греція, Єгипет, ОАЕ

  1. Розташування готелю Азимут
  2. Номери готелю Азимут
  3. Ресторани, бари
  4. Для бізнесу
  5. Послуги в готелі
7.6 Рейтинг на Booking.com

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Додати відгук

Забронювати Азимут 3 * за ціною від 2 400 руб. «Азимут 3 *» - невелика і дуже затишний готель міста Костроми. У цьому затишному заміському готелі втілений ідеальний відпочинок «в російській стилі».

Готель обладнаний всім необхідним для проживання людей з обмеженими можливостями.

Розташування готелю Азимут

Готель розташований в 300 км від Москви, в мальовничому місці - на в'їзді в Кострому з Ярославського і Іванівського шосе. Всього 10 хвилин знадобиться, щоб доїхати до готелю Кострома від залізничного вокзалу.

На території готелю розташований шикарний банний комплекс: 11 видів ширяння, послуги пармейстеров.

Номери готелю Азимут

Комфорт. Двомісний. У номері: 2 одномісні ліжка, кабельне ТБ, телефон, доступ до мережі інтернет Wi-Fi, холодильник, ванна кімната, туалетні приналежності.

Бізнес. Двомісний. У номері: 2 одномісні ліжка або одне двоспальне, кабельне ТБ, телефон, доступ до мережі інтернет Wi-Fi, холодильник, ванна кімната, фен, туалетні приналежності.

Бунгало Стандарт двомісний. У номері: два односпальні ліжка, кабельне ТБ, телефон, холодильник, ванна кімната, набір індивідуальних засобів гігієни та краси.

Бунгало Бізнес двомісний. У номері: велике двоспальне ліжко, кабельне ТБ, телефон, холодильник, ванна кімната, фен, набір індивідуальних засобів гігієни та краси, тапочки, халати.

Бунгало Азимут двомісний. У номері: велике двоспальне ліжко, кабельне ТБ, телефон, холодильник, ванна кімната, фен, набір індивідуальних засобів гігієни та краси, тапочки, халати, сауна в бунгало.

Ресторани, бари

Щоранку з 7:00 до 11:00 сервірується сніданок у вигляді шведської лінії, де гості можуть вибрати будь-яку страву з великої різноманітності свіжих овочів, м'ясної нарізки, сирів і закусок, домашньої кашки, яєчні або омлету.

Ресторан Бірштадт - ресторан німецької кухні, розташований в лобі на 1-му поверсі готелю Костроми.

Ресторан Російської Кухні - оформлений в стилі російської хати. Страви з традиційним давньоруськими рецептами і високий рівень обслуговування. Працює з 12.00 до 24.00.

Room service - цілодобова служба доставки їжі і напоїв в бунгало і банний комплекс.

Банкетний зал - розташований на 1 поверсі готелю, розрахований на 180 посадочних місць. Відмінне місце для проведення святкових банкетів і корпоративних заходів різного рівня.

Для бізнесу

2 просторих конференц-зали місткістю від 20 до 120 чоловік. Приміщення повністю обладнані всім необхідним для проведення семінарів, конференцій та святкових заходів.

Високий рівень організації харчування: всілякі варіанти кава-брейків, бізнес-ланчі, вечері.

Послуги в готелі

  • конференц зал

У номері

  • телефон
  • телевізор
  • російські ТВ-канали
  • супутникове або кабельне ТБ
  • інтернет
  • wi-fi
  • фен
  • халати, тапочки

краса і здоров'я

Разом з цим готелем також дивилися

Джерело: tonkosti.ru - " Готель Азимут 3 * Кострома Росія ".

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online