У «LEGENDA ДАЛЕКОСХІДНОГО» відкривається продаж нових smart-квартир

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«LEGENDA Далекосхідного»

В кінці листопада компанія LEGENDA виведе в продаж 46 лімітованих квартир в smart-комплексі «LEGENDA Далекосхідного», які вже доступні для бронювання.

На початку літа поточного року в LEGENDA було прийнято стратегічне рішення тимчасово зарезервувати близько 40% найпопулярніших типів квартир в smart-комплексі «LEGENDA Далекосхідного» з тим, щоб вивести їх в продаж на більш пізніх термінах реалізації проекту.

У листопаді компанія починає виводити smart-квартири з резерву. На даний момент існує пропозиція поповнилося 46 квартирами, на які вже відкрито попереднє бронювання. Укласти договір пайової участі покупці зможуть в кінці листопада.

У продажу з'являться квартири з однією, двома і трьома спальнями площею від 33.3 кв. м до 136.8 кв. м, в числі яких просторі квартири з еркерами, ефектними вітальнями площею понад 50 кв. м, майстер-спальнями з двома вбиральнями і власним санвузлом.

«LEGENDA Далекосхідного» (Забудовник ТОВ "Спектр", дозвіл на будівництво №78-012-0316-2015, проектна декларація на сайті https://dalnevostochny.legenda-dom.ru/dokumentatsiya/) - smart-комплекс нового покоління, який будується в 5 кілометрах від центру Санкт-Петербурга. Архітектурна концепція проекту в східно-азіатському стилі належить знаменитому архітектурному бюро «Євген Герасимов і партнери». Будинок категорії «комфорт +» позиціонується як сімейний: в ньому відсутні студії і переважають просторі квартири з двома і трьома спальнями, ідеально відповідними для сімей, які цінують комфорт і високий рівень життя. Завершення проекту планується в 4 кварталі майбутнього року.

Довідка про компанію LEGENDA Intelligent Development

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online