FABERGROUP - квартира в Москві. Обговорення на LiveInternet

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Архітектурне бюро Faber Group - www.faberfm.ru Квартира «Капучіно» Будинок, в якому знаходиться квартира, розташований тихому центрі Москви. Він побудований недавно і оточений будівлями гора кінця 19, початку 20 століття. Передбачалося, що проживати в квартирі будуть дами трьох поколінь - чарівна, жіночна красуня, бізнес-леді, її юна дочка, учениця школи і мати власниці -пожілая дама.

Квартира «Капучіно»

В силу того, що покоління - різні, господиня апартаментів зазначила, що естетика повинна влаштовувати всіх трьох, тому в якості стилю була обрана спокійна, монохромна класика. Спочатку була деяка складність - початкова структура планування. Квартира глибока, планувально - довга. Незважаючи на те, що пані, для яких робили апартаменти - позитивні, світлі і радісні, початкове планування з малою кількістю вікон виходила кілька тёмноватой.

На прохання замовників належало знайти баланс між завданням по стилю «лофтового» - єдиний простір громадської зони квартири (пріхожая- вітальня-їдальня-кухня) і сучасним класичним стилем. При цьому, приватні приміщення повинні були по відчуттю перебувати в візуально відокремленої частини квартири, але фізично не особливо відокремлені від громадської частини квартири. Важливим доповненням був той факт, що господиня чесно зізналася, що кухня для їх сім'ї є простором, де протікає в основному життя сім'ї. З цього випливало «розчинити» меблеву кухню в зоні класичного інтер'єру вітальні - їдальні. Практично відразу стало ясно, що в результаті повинна панувати стримана еклектична класика.

Однак, незвично в цьому проекті те, що в ньому з'єднали класичний дизайн зі студійної плануванням: з'єднали передпокій, їдальню зону і вітальню зонуванням групами меблів і освітленням. Класичний декор + Не класична структура. Архітектори намагалися максимально використовувати простір і по можливості робити вбудовану меблі, що створює відчуття великого простору.

(Всі картинки - клікабельні)




BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online