Адміністрація міста нагадує, що термін закінчення безкоштовної приватизації житла закінчується 1 березня 2017 року

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Адміністрація міста нагадує, що можливість комсомольчанам, як і всім громадянам Росії, безкоштовно приватизувати житло, яке вони займають як наймачі, надана згідно із законом лише до 1 березня 2017р. У зв'язку з цим необхідно своєчасно прийняти рішення - брати участь чи не брати участь в останній хвилі безкоштовної приватизації і зайнятися збором відповідного комплекту документів. Завчасна підготовка для подачі документів до відповідних інстанцій в такий період відіграє дуже важливу роль, оскільки в цьому процесі можливі проблемні випадки. Наприклад, виявляється, що документи втрачені, житлове приміщення займається не на умовах соціального найму, а по службовому ордеру, займане житлове приміщення самовільно перепланована, знаходиться на території закритих військових містечок тощо. У більшості таких випадках виникають конфліктні або спірні ситуації, вирішити які можливо тільки судовим шляхом, на що буде потрібно додатковий час.

Крім того, як показує практика, через велику кількість громадян, бажаючих встигнути в останні дні зібрати і подати документи, ростуть черги, терміни видачі документів збільшуються, населення змушене переплачувати за прискорення отримання деяких документів, витрачаючи час, сили і нерви для досягнення позитивного результату.

Для проведення приватизації житлового приміщення необхідні наступні документи:

Паспорт, свідоцтво про народження, в разі представлення інтересів заявника нотаріальна довіреність (оригінал і копія, завірена нотаріусом);

Документ, що підтверджує право користування житловим приміщенням (договір соціального найму, ордер, інший документ).

Виписка з поквартирною картки.

Технічний паспорт на житлове приміщення, виданий Комсомольським-на-Амурі філією Хабаровського крайового державного унітарного підприємства технічної інвентаризації та оцінки нерухомості (пр. Жовтневий, 33);

Довідки, що підтверджують невикористання раніше права на приватизацію житла (видаються Комсомольським-на-Амурі філією Хабаровського крайового державного унітарного підприємства технічної інвентаризації та оцінки нерухомості в період до 01 вересня 1998 р або тих населених пунктів, в яких проживали громадяни у відповідний період).

Це мінімальний перелік документів, необхідний для приватизації, але в залежності від ситуації, крім цього можуть знадобитися і інші документи, довідки і відомості.

Остаточні терміни, в які приватизується приміщення, залежить від того, як швидко будуть підготовлені всі необхідні документи. Процес приватизації в звичайному порядку займає в середньому від 3-х місяців (2 з них йдуть на оформлення договору передачі).

Подати документи на приватизацію за допомогою таких дій:

- особисто в філія багатофункціонального центру Хабаровського краю (МФЦ) за адресами: м Комсомольськ-на-Амурі, пр. Інтернаціональний, д. 10, корпус 2 (тел. 8 (4217) 231-887, 231-888) і вул. Калініна, д. 6 (тел. 8 (4217) 231-889), щодня з понеділка по четвер з 09.00 год. До 19.00 год., П'ятниця з 10.00 год. До 20.00 год., Субота з 09.00 год. До 13.00 год. ;

- поштою в загальний відділ адміністрації міста Комсомольська-на-Амурі за адресою м Комсомольськ-на-Амурі, вул. Алея Праці, д. 13 (тел. (4217) 54-13-37);

- в електронному вигляді за допомогою інформаційно-телекомунікаційної мережі "Інтернет" через офіційний сайт органів місцевого самоврядування міста Комсомольська-на-Амурі (www.kmscity.ru), Єдиний портал державних і муніципальних послуг (www.gosuslugi.ru) або регіональний портал державних і муніципальних послуг Хабаровського краю ( www.pgu.khv.gov.ru ).

Інформація про місця знаходження, номери телефонів і графіках роботи МФЦ, його філій, в яких організовується надання державних послуг, розміщена на офіційному інтернет-порталі багатофункціонального центру ( www.мфц27.рф ). Центр телефонного обслуговування населення багатофункціонального центру: 8-800-100-42-12; адреса електронної пошти багатофункціонального центру: [email protected].

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online