Адвокат (юрист) по аліментах в Краснодарі Мисливець В.В.

  1. Як подати і стягнути аліменти?
  2. Залишити адвокату заявку на стягнення аліментів
  3. Вартість адвоката (юриста) по аліментах
  4. Дізнатися вартість вашого питання по аліментах
  5. Для отримання консультації юриста по аліментах, заповніть форму
  6. Розмір аліментів на дитину
  7. Адвокати, що спеціалізуються по аліментах в Краснодарі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

зміст:   Вступ
зміст:

  1. Вступ .
  2. Як подати і стягнути аліменти.
  3. Що входить в роботу адвоката по аліментах.
  4. Вартість адвоката по аліментах.
  5. Консультація юриста по аліментах.
  6. Юридична допомога при стягненні аліментів.

Сімейним Кодексом РФ передбачена відповідальність батьків за добробут дітей в разі розлучення. Статистика сумна: кожен третій колишній чоловік, зобов'язаний платити допомогу своїй залишеної сім'ї на утримання дітей, умисно ухиляється від сплати аліментів. Моє завдання як адвоката по аліментах надати реальне сприяння у важкій ситуації, пов'язаної з розшуком і примусом до відповідальності недбайливих батьків, які не бажають піклуватися про своїх дітей.

Як подати і стягнути аліменти?

Дуже часто від питань, пов'язаних з судовою тяганиною, у людей не просто болить голова, а виникає дезорієнтація. Ситуація з необхідністю відновлення своїх прав посилюється моральним тиском, викликаним руйнуванням сімейного вогнища. Все, що вам знадобиться, це знати номер адвоката, який допоможе призначити аліменти. Я допоможу вам швидкої і безкоштовною консультацією. Вам навіть не доведеться платити державне мито, судові витрати будуть стягнуті в установленому порядку з відповідача. Сучасна процедура стягнення аліментів зводиться до складання та подання позовної заяви. Його можна подати через інтернет.

Залишити адвокату заявку на стягнення аліментів

Що входить в роботу адвоката по аліментах

Безпосередньо послуги з ведення вашої справи про стягнення допомоги у вигляді аліментів можуть бути надані в наступних видах:

  • Усна консультація, ви задаєте всі запитання по аліментах, я на них відповідаю;
  • оцінка перспективи справи, мої рекомендації;
  • складання плану подальших дій;
  • складання необхідних юридичних документів;
  • Якщо того вимагатиме ситуація, я буду представляти ваші інтереси в суді першої інстанції;
  • при необхідності оскаржити відбулося рішення суду по аліментах.

Крім того, юридична консультація по аліментах включає в себе не тільки порядок дій, які призводять до накопичення судового рішення, але і вибір схеми стягнення або утримання. Тонкість розрахунку належних до оплати аліментів полягає в обчисленні реального доходу батьків.

Часто мають місце випадки, коли офіційний дохід пішов з сім'ї батька може не перевищувати мінімального розміру оплати праці. Самі можете уявити, що посібник буде мізерно малим. А мати дитини може і не здогадуватися, що батько отримує пристойні гроші і не хоче ділитися зі своєю сім'єю навіть не побоюючись Закону. В цьому випадку краще всього настояти на тому, щоб стягувачу аліментів була призначена сума аліментів у фіксованій грошовій сумі. (Ст. 83 СК).

Вартість адвоката (юриста) по аліментах

Усна консультація по аліментах

безкоштовно

письмова консультація

від 1500 руб.

складання документів

від 1500 руб.

Участь в суді, включає повне ведення справи

від 15000 руб.

Участь в суді апеляційної інстанції

від 10 000 руб.

Складання проекту аліментного угоди

від 1500 руб.

Дізнатися вартість вашого питання по аліментах

Консультація юриста по аліментах

Консультація юриста-адвоката по аліментах часто включає в себе стандартні поради батькам, які будуть виховувати дитину (дітей) в поодинці. Сімейний Кодекс передбачає усну угоду про утримання аліментів, тобто без втручання судових органів. Практика знову ж така, що усна домовленість виконується тільки перший час. З цієї причини важливо виключити такі моменти не залишати їх на платформі вже і так втраченого довіри. Всі питання, що стосуються грошей, які будуть виплачуватися досить тривалий термін, краще вирішувати зараз.

Повторне звернення до судових інстанцій для зміни розміру стягуваної суми буде проходити важче. Так само важче буде закликати до відповідальності відповідача. Тому дуже важливо відразу правильно вибрати спосіб і розмір стягуються виплат по аліментах.

У традиційному розумінні аліменти - це підтримка неповнолітніх дітей, які не працюють і не можуть утримувати себе самі. СК РФ передбачає обов'язок по сплаті аліментів не тільки батьками, але і дітьми на утримання своїх недієздатних батьків. До цієї ж категорії адвокатської практики варто віднести зобов'язання по утриманню подружжям подружжя (стаття 90 СК). Я дам консультацію і за цими аліментних напрямками, а не тільки на утримання дітей.

Для отримання консультації юриста по аліментах, заповніть форму

Юридична допомога при стягненні та сплату аліментів

Послуга по стягненню обов'язкових щомісячних платежів з колишнього подружжя, батьків і дітей надається всім нужденним в отриманні аліментів. Не варто впадати у відчай, якщо пройшло три роки і за терміном позовної давності повернути втрачені гроші не представляється можливим. Я допоможу вам повернути і ці гроші. У судовій практиці мають місце випадки, коли аліменти стягуються навіть кілька минулих років, причому розмір аліментів обмежується тільки граничним розміром утримань із заробітної плати. Що належать до виплати допомоги будуть обчислюватися до тих пір, поки не будуть виплачені в повному розмірі.

Розмір аліментів на дитину

Загальне правило, що діє при обчисленні аліментів: на одну дитину 25%, на двох дітей третину доходу і на трьох і більше дітей - 50% заробітку.

Адвокати, що спеціалізуються по аліментах в Краснодарі

Звертаючись до мене, ви отримуєте надійний захист своїх прав щодо утримання неповнолітніх дітей. Навіть якщо ви втратили джерело свого доходу, завжди знайдеться вихід, - залучити до допомоги професіонала, хто за плечима має чималий досвід, підкріплений однією сотнею виграних справ по аліментах. Я до ваших послуг!

Потрібен адвокат по аліментах, я передзвоню!

Як подати і стягнути аліменти?
Як подати і стягнути аліменти?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online