Короткий огляд новобудов «Альянс Новобуд» в Броварах - ЖК «Лісовий квартал» і «Крона Парк»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Пошуки нового житла, де я, нарешті, зможу розслабитися і згадати про комфорт після декількох років в панелі на Позняках, привели мене в Бровари Пошуки нового житла, де я, нарешті, зможу розслабитися і згадати про комфорт після декількох років в панелі на Позняках, привели мене в Бровари. Поїздка сюди була рішенням спонтанним і супроводжувалася постійними порівняннями побаченого з моїм нинішнім житлом. Бонусом до перегляду ЖК «Лісовий квартал» стала інформація ще про одну з новобудов від компанії «Альянс Новобуд», будівництво якого вже стартувало в Броварах - ЖК «Крона Парк». Однак про все по порядку.

Про мотивацію. Знімає квартиру в панельці на Позняках в 90% випадків мріє звідси з'їхати, причому бажано відразу в власне житло. Чому вибір припав на новобудови в Броварах? Про «Лісовому кварталі» я дізнався на форумі про нерухомість, де інвестори діляться враженнями про свої квадратних метрах. Переважна більшість оцінок були позитивними, що, в общем-то, і визначило мій вибір.

Перший позитивний момент, який я зазначив по приїзду на місце - час, витрачений на дорогу. Від станції метро «Лісова» до самого ЖК «Лісовий квартал» я добрався хвилин за 10 по прямій на авто, по шляху зустрівши кілька автобусів. З'ясувалося, що поруч з ЖК знаходиться транспортний вузол, і автобусне сполучення зі столицею там регулярне, тому необхідності прив'язуватися до власного авто немає.

Забігаючи наперед скажу, що трохи далі знаходяться ще два ТЦ - «Форум» і величезний «Термінал» з аквапарком, льодовою ареною і картингом. Про це мені розповіли вже менеджери відділу продажів в «Лісовому кварталі», описуючи інфраструктуру поблизу. До неї, до речі, відносяться не тільки торгові точки, а й школи, лікарні, парки і кілька кафе. Окремим пунктом зі знаком «плюс» зазначу близькість величезного (по-справжньому величезного) ліси поруч. Причому його близькість дійсно відчувається - повітря в Броварах свіже, ніж в Києві.

Саме будівництво приємно здивувала, в першу чергу, серйозністю і масштабом. Чотири житлових будинки з десяти запланованих вже введені в експлуатацію, на інших кипить робота. Будинки будуються на основі монолітно-каркасної технології з використанням монолітного залізобетону. Даний тип новобудов в Броварах відноситься до комфорт-класу, і «Лісовий квартал» у відгуках часто називають одним з кращих представником ЖК цього типу, що підтверджено кількома галузевими нагородами.

Примітно, що на території ЖК є свій дитячий сад. Також з власної інфраструктури зазначу автономну котельню. За словами робітників, для неї прокладали власні комунікації, щоб ЖК якомога менше залежав від міських інженерних мереж. Це також є перевагою, оскільки зношені міські комунікації - вельми ненадійний помічник для будь-якого житла: не тільки для новобудов Броварів на кшталт «Лісового кварталу», як можна зрозуміти з відгуків на інтернет-порталах.

ЖК виглядає дуже добротно і акуратно, шви і стики зведені рівно, вікна - металопластик з двокамерним склопакетом. Планування квартир грамотна, без безглуздих «кишень», які в «хрущовках» зазвичай закривають шафами і поличками. У квартирах комфортна температура - позначається утеплення стін мінеральною ватою (для порівняння, в старій квартирі досі зима пройшла з обігрівачем). З верхніх поверхів відкривається прекрасний вид на Бровари і на ліс, а в ясну погоду на горизонті видно Київ - залежно від обраної квартири.

В цілому, враження від перегляду «Лісового кварталу» залишилися самі позитивні. Однак на цьому, як я писав раніше, знайомство з новобудовами Броварів не закінчилося. ЖК «Крона Парк», про який я дізнався там же, заслуговує окремого відкликання. Про нього мені розповіли у відділі продажів, оскільки саме будівництво, як я зрозумів, почалося зовсім недавно.

Цей ЖК зацікавив, в першу чергу, незвичністю проекту. Наскільки пам'ятаю, це перший житловий комплекс з таким ландшафтним рішенням: на дворовій території постараються максимально зберегти дорослі лісові дерева. Також поруч з РК планується створення великого парку, розбитого на різні зони відпочинку. Крім того, в проект закладено напрацювання з попередніх ЖК від цього ж забудовника, а саме: підключення до власної котельні, садок, що експлуатує служба. Для новобудов в Броварах від одного з кращих забудовників ціни, а для РК бізнес-класу (про клас ЖК «Крона Парк» я забув запитати і дізнався цю інформацію вже вдома, переглядаючи форум) - більш ніж приваблива.

Завершуючи огляд, можу сказати, що поїздкою і знайомством із забудовником «Альянс Новобуд» я залишився дуже задоволений. І на сьогоднішній день обидва ЖК, «Лісовий квартал» і «Крона Парк», в моєму списку фаворитів міцно зайняли лідируючі позиції.

Читайте також:

Чому вибір припав на новобудови в Броварах?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online