«ВКонтакте» представила групові чати для обговорення ЧС-2018

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Також користувачі зможуть скористатися спеціальною тематичної стрічкою, повністю присвяченій мундіалю.

Також користувачі зможуть скористатися спеціальною тематичної стрічкою, повністю присвяченій мундіалю

Соціальна мережа «ВКонтакте» представила групові чати, що отримали назву чатруми, які створені для обговорення всіх подій, що відбуваються в рамках ЧС-2018 в Росії. Відтепер користувачі соцмережі можуть потрапити в чатруми за прямим посиланням або через додаток, де публікується різна інформація про матчах чемпіонату світу з футболу. Кожен користувач при переході в чатруми потрапляє в випадковий чат, де його співрозмовники генеруються таким же способом.

Одночасно в груповому чаті може бути закріплено до 400 користувачів, які не зможуть потрапити в інші чатруми, навіть якщо вийдуть з нього і знову спробують зайти. Представники «ВКонтакте» заявили про те, що всього за добу в групових чатах, присвячених ЧС-2018, публікується близько півмільйона різних повідомлень. В даний момент до обговорення мундіалю в чатрумах приєдналися близько 100 тисяч осіб.


Олександр Соловйов

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online